Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MesutBY

Cevap için çok teşekkürler.

Siz yazana dek bir şeyler denedim ve sorunsuzca hallettim.
    Şöyle;

Chrome'a zenmate vpn yükledim, ukrayna seçip origin sitesine girdim. Site dolar/euro göstermek yerine ruble gösterdi. Direk access premier seçip satın al yaptım, çıkan ekranda kullanıcı bilgilerimi girip oluşturduğum sanal kart ile 328 liralık alışverişi yaptım. Sonra origin'in programından bf5'i kütüphaneye ekledim ve indirmeye başladım :D

Alıntıları Göster
    Rica ederim, iyi oyunlar

Sırf Rusça seçeneği olanlar için de bu şekilde Origin'i bi şaşırtın

• Arkadaşlar ben 1 aylık origin access üyeliği satın aldım. Şimdi işte indirebileceğim 6 tane felan oyunu indirdim yani fifa 18. NFS payback, battlefield 1 ve 5 sonra Mass oyunu ve Star wars 2 felan yani sormak istediğim; mesala 1 ay sonra üyeliğim bitince ben bu oyunların hiç birine kesin olarak girip oynayamıyor muyum ? Yani bilgisayar da felan o kadar yüklü felan ama anlamadım ya üyelik bitince nasıl olucak durumum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Kağan

Arkadaşlar ben 1 aylık origin access üyeliği satın aldım. Şimdi işte indirebileceğim 6 tane felan oyunu indirdim yani fifa 18. NFS payback, battlefield 1 ve 5 sonra Mass oyunu ve Star wars 2 felan yani sormak istediğim; mesala 1 ay sonra üyeliğim bitince ben bu oyunların hiç birine kesin olarak girip oynayamıyor muyum ? Yani bilgisayar da felan o kadar yüklü felan ama anlamadım ya üyelik bitince nasıl olucak durumum ?
    oyununun play yazisi gri şekile giriyor.origin access üyeliginiz bitmiştir yazıyor.üyeligini yenilemeden oynanmaz

• Hocam çok teşekkür ederim sayenizde yaklaşık 320 liraya aldım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Merak ettiğim birkaç sorum var
    Şimdi ben origin access kullanıcısıyım, bir tane oyunu arkadaşıma hediye olarak alırsam indirimli olarak aynı oyunu kendime de indirimli alabiliyor muyum?
    2. si benim origin access üyeliğim biterse hediye aldığım oyun etkilenir mi?
  • Herkese iyi oyunlar ben de basic paket almak istiyorum. Sormak istediğim soru

1. Battlefield V var mı

2. 10 saat oynama süresi her oyun için ayrı ayrı 10 saat mi yoksa karışık 10 saati tamamlayınca bitiyor mu

• FIFA 19 ne zaman gelir? Premier'in bir aylığı bile çok pahalı.
  • Ormanci arkadsdin verdigi bilgiler dahilinde telefonumdan vpn ile 330 tl civarina yillik uyelik aldim cok tesekkurler.herhangi bir dil bolge kisitlamasida olmadi

• Arkadaslar originde deneme olayi yok mu mesala ya benim pc battlefield 1 i kaldirmazsa multiplayerda param bosa gitmis olucak nasil deneyebilirim torrentten single oyunda sikinti yok ama multide isler degisiyor.

Gelen Edit1: Böyle bir özellik yokmuş arkadaşlar benim gibi merak eden varsa biliniz.
    Gelen Edit2: Bir rus oyun formunda yazdım saolsunlar bf1 olan hesap verdiler böylece para vermeden deneyebilirsin dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nime-N0-Kyo -- 24 Ocak 2019; 16:6:47 >
  • Anthem indirmeye açılmış.
  • arkadaşlar banka kartı geçerli değil mi origin access de?Kredi kartımda yok nasıl satın alabilirim?
  • Pandaros54 P kullanıcısına yanıt
    Geçerli, Enpara ile 2. kez aylık abonelik aldım.
  • bende vakıfbank var ama kabul etmiyor.
    Kart internet alışverişine açık mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet açık internet sitelerinden alışveriş yapıyorum zaten ama origin ve amazon da çalışmıyor.
    Kartınız Troy mu acaba? Visa veya Mastercard ise kabul etmesi lazım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 6 Şubat 2019; 18:9:21 >
  • kartım visa
  • Origin Access 'i daha ucuza almanın yöntemi var mı ?
  • arkadaşlar uzunca süredir origin kullanmıyordum bugün hesabımın şifresini hatırladım 5 yıl sonra :) girdim zamamınında indirimde batf.4 almışdım o görünmüyor yeniden alayım dedim aylık ücret fln bişeler yazıyor sistemimi değişti orginin ben çok geride mi kaldım ne olmuş orgin e böyle?
  • Arkadaşlar ben de @ormanci nickli arkadaştan görüp origin access premier i ukrayna vpn ile satın aldım. 600tl yerine 320tl ye satın almış oldum ve bende hiç bir sıkıntı olmadı dil ile ilgili. Origin de, oyunlar da gayet güzel ayarladığım gibi ingilizce hepsi. Ve düşünenlere de ukrayna üzerinden almalarını öneririm.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.