Şimdi Ara

EA SIRALAMA İLERLEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSTANBUL HUKUK İKİNCİ ÖĞRETİMİ KADAR OLAN BÜTÜN EŞİT AĞIRLIK KONTENJANLARI 3,129 EDİYOR. BU BÖLÜM GEÇEN SENE 10K İLE KAPATMIŞ. BU SENE ARADA 2K SAYISAL OLSA EN SON 5.129 DA MI KAPATCAK ? ARADA 5K FARK VAR TERCİHLER NE OLACAK?

• UP
  • SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONU HAKKINDA FORUM ?
  • sayısal 3k'daki adam TM'DE 9K 0 edebiyat. Kafadan ilk 10k'ya hiç edebiyat çözmeden giren 3k adam var. Bir de edebiyat çözenler de o kadar olsa geçen yılki hesap.
  • xabier alonso olano kullanıcısına yanıt
    hiç edebiyat çözmeden 9K ama biz ilk 5K dan bahsediyoruz ve o sıraya edebiyat çözmeden giren sayısal sayısı daha az o yuzden 2k aldım hadi edebiyat çözen de 1k fazla olsun o zaman 6k ile kapatsa gecen sene 10k ile kapatan yer 6k ya gelir 4k fark var
  • up
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul hukuk iö geçen yıl 6.5 le kapatmadı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    10 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasiktir

• özelleri falan saydin mi hocam

8.5k ile iühf hayal mi çabi?

• huzuryum kullanıcısına yanıt
    yok ikinci öğretim 10k
  • glisalih kullanıcısına yanıt
    hepsi dahil
  • Ilerleme olursa şaşırmayın. Ilk5k ozellikle dikkat etsin. Garanti yerler koysun mutlaka alta. 5 6k dan sornasi da rahatlikla geriliycek çünkü araya giren mf sayisi gecen senelere gore cok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glisalih kullanıcısına yanıt
    Bu karamsarlık virüs gibi bir şey hocam hergün daha da fazla yayılıyor. Tüm tercih robotları sıralamaların gerileyeceğini söylüyor. Bir burası ilerleyecek diyor. Bize de İstanbul hukuk iö gelmezse ölek yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xabier alonso olano -- 6 Ağustos 2018; 19:33:51 >
  • ademcelikhho A kullanıcısına yanıt
    ben de onu yazdım işte istanbul hukuk ikinci öğretim tahmminlerime göre 4k ilerliycek
    kardeş sallamıyorum ki yukarıya yazdım işte sebeplerini farklı düşünüyorsan onu açıkla virüs falan diyeceğine
    sen kaç k?
  • anonimini kullanıcısına yanıt
    Ben bu ilerleyisi 5k dan sonra.beklemiyorum. ankara hukuk belki 4k ile kapatir.

Ben ank hukuk haric oraya kadar ki tum kontj topladim. 970 yapiyo. Sonra ank hukuk geliyo. Tum ozelleri, bolumleri saydim. Simdi onumuzdeki -ben 1.1k yaptim- kac kisi tercoh yapmaz.?? Mf olur belki mezuna kalir belki uni okuyodur oylesine girmiştir. Mf ler cok az ilk1k da 100 u gecmez. 2k dan sonra girmeye başlamışlar çünkü edeb cozmeden. Bu durum korkutuyo beni. Gecen senede de giriyodu ama yogunlugu nasildi bilmiyorum. :/ korkutuyo bu kontj azligi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.