Şimdi Ara

EA Sports FC 25: Detaylı oynanış videosu Türkçe anlatımla yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA Sports FC 25: Detaylı oynanış videosu Türkçe anlatımla yayında
    EA Sports resmi sitesinde yayınlanan duyuru videosu ile FC 25'in ayrıntılı oynanış incelemesini yaptı. 4 dakika 28 saniye uzunluğundaki bu yeni videoda oynanışa dair önemli yeniliklere ve geliştirmelere yer veriliyor.

Fc 25 detaylı inceleme videosu Türkçe anlatımla yayınlandı

Özet video içeriğinde yapım ekibinin birçok yeniliğe imza attığı görünüyor. FC IQ, EA FC 25'in oyun mekaniklerini elden geçiren yeni taktik sistemi olarak oyuna ekleniyor. Böylelikle taktik sisteminizi gerçek hayattaki favori takımlarınızı taklit edecek şekilde şekillendirebilecek veya tamamen yeni bir yaklaşımı tercih edebileceksiniz.

Ayrıca Bkz.EA Sports FC 25 Ultimate Team'deki önemli değişiklikler açıklandı

Animasyon tarafında ise özellikle taktiksel faullerin ve pas atarken kayma gibi animasyonların oyuna eklendiği ifade ediliyor. Artık gerçek maçlarda olduğu gibi rakibi formadan çekmek ya da pas atarken oyuncuların ıslak zemin sebebiyle kayıp düşmeleri gibi sahneleri daha çok göreceğiz.

Kaynak:https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/news/pitch-notes-fc-25-gameplay-deep-dive

• insan sorguluyor 2900tl bir oyuna vermek :S

• Yeni glitchleri heyecanla bekliyorum.

• Ben PES severdim,Fifa hep bana tersti taki oyun içinde ayaraları çözüp pes benzer ayarlar yapana kadar.. yeni ismiyle FC25 harika görünüyor bence..

• Spiker/Türkçe dublaj verseler ya artık

• 30 senedir aynı oyunu çıkarıyorsun, 30 senede spikerlere dil desteği getiremiyorsun. Anca kapağı değiştir, iki hareket ekle, kadroları güncelle, fiyata zam yap sat!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceki oyunların laciverti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakınlara yeni bir sunucu kurulmadikca bu oyun çevrimiici oynayanlar için alınır bir oyun değil tam bir zulüm. Fc 24 un aynısını çıkarıp yeni bir sunucu kursalar ben gider aynı oyuna para verip alırım ama çamur gibi oynanış, rakiplerin den senden her zaman daha önde oluşu, ms farkı ve sunucu mesafesi oyunu oynanmaz kılıyor. Sabırlı arkadaşlar alabilir ama benim gibi kafayı yiyenler varsa almamalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.