Şimdi Ara

EA Sports FC 25 ilk kez indirime girdi! Yüzde 50 indirim fırsatı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim bu oyun kasım ayından itibaren kademeli olarak indirim görmeye başlıyor. Özellikle Ocak-Mart döneminde en düşük fiyatları görüyor. Mayıs-Haziran döneminde de zaten EA Play kütüphanesine ekleniyor. FC 25 çıktıktan sonra FC 24'ü almanın bir anlamı yok. İndirime girmesine gerek yok. Battlefield değil sonuçta. Ayrıca Steamdb üzerinden fiyat geçmişine bakabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS Store'da indirim falan yok. Hayal kırıklığı oldu.

• 5-10 dolara düşerse alınır oda belki fc24'ün sayısı değişmiş hali artık bu futbol oyunu keriz silkelemekten başka birşey için yapıldıgını sanmıyorum.

• Xbox da indirime girdi. 1450tl normal sürümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erengy kullanıcısına yanıt
    Hocam PS Store’da da indirime girmiş %50 ama sadece normal sürüm ha yeterde artar zaten. 2900’den 1450₺’ye düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 15 Kasım 2024; 9:20:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA Sports FC 25 ilk kez indirime girdi! Yüzde 50 indirim fırsatı!

İndirim teklifi 3 Aralık'a kadar geçerliymiş, o zaman bu oyun ayrıca Black Friday indirimi falan almaz değil mi Kasım son haftası gibi?

Yani şu an en uygun fiyat mı bu oyunu almak için?

Konsolda bir tane futbol oyunu olsun istiyorum, EA aboneliğim yok. Nasıl yapsak acaba, deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bu arada Enpara kredi kartı kullansak taksitlendirme oluyor mu bu tip oyun satın alımlarında, bilen var mı?

• PC'de eaplay indirimiyle 31,50 dolara aldım. 1100 TL ye geldi yaklaşık.

• Fiyatlar daha da düşermi yoksa kasımdan sonra fiyat artar mı?

Almak mantıklı mı?

• 5 kuruş vermem bu oyuna.

gamepass de ea play a gelir öyle oynarım , 2009 da ilk çıktığından bu yana ilk kez alıp fut oynamadım . yeter

• koray_a K kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun, üzüldüm açıkçası böyle bir durum yaşamanıza.

Yalnız konudan bihaber olduğum için soruyorum, EA Games neden Türk oyunculara ırkçılık yapıyor, geçmişte bir olay mı yaşandı?

İnanın hiç duymadığım, bilmediğim için soruyorum. Var mı bu firmanın oyunlarında bu tip sıkıntı yaşayanlar başka ya da firmanın bu davranışını ispatlar nitelikte bir delil, paylaşım vs?

Eğer durum böyleyse gerçekten ben kendi adıma konuşayım almayız hocam, hiç bir oyun benim değerlerimden daha kıymetli değildir!

• ucel kullanıcısına yanıt
    Bekle, epic den al

• Satış sayısı mı düştü acaba?

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Ama ben xbox da kullanıyorum.

• Thundarios T kullanıcısına yanıt

Benzer sorunları yaşayan birçok Türk oldu firmanın hangi ülke menşeili olduğuna bakın anlarsınız zaten varmı yokmu lanet ettim artık nefret ettim . Ben şahsım adına %100000 eminim zaten geçmişdede bir çok kez ırkçılık konusunu gündeme getirmiş ırkçılığa karşı durduğunu basında ifade etmiş bir firma çünkü insanlar farketti artık yapılan haksızlıkları firmaya baskı yapılınca çıkıp böyle açıklamalar yapmaya kalktılar yapmak zorunda kaldılar zaten taktik ayarlarına engel atılmasından belli değilmi 10 maçın 9 unu kazanırken sürekli sol analogdan seçtigim taktik ayarlarının hepsi kısıtlanıyor kontrollerim yavaşlatiliyor maç kazanamaz hale geliyorum. Kale önünde ikili yakalamısim pas sut gol bukadar basit pozisyondayim geri paşa başlıyor otomatik kalecime kadar dönüyor bunun gibi okadar fazla sorun yaşadimki sırf cihazlarıma netime küsur bulup kaç defa neti değiştirdim sıfır cigazlarla denedim yine aynı sana kafayı taktıysa geçmiş olsun rahat oyun oynatmıyor. FC mobiledede senden daha fazla harcama yapan oyuncu geldiyse handikaplı başlıyorsun elimde 130 speed driblingi süratli oyuncu var 90 speed stoperler iki katı hızlı koşuyor daha pek çok sorun momentum deyip geçiyorlar alakası yok turksen iyi oyuncuysan veya rakipten daha az harcama yaptıysan yapay zeka gerekirse kontrollerini ele alıyor yinede sana hakkın olan maçı vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 16 Kasım 2024; 16:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paycell ile alım yapmanız halinde 200TL daha indirimli alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.