Şimdi Ara

EA STAR WARS ÜÇLÜ TOPLU PAKET Orijinal fiyat 699,00 ₺, geçerli fiyat 279,60 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EA STAR WARS™ Üçlü Toplu Paket ile eleştirmenlerden tam not alan üç oyunu elde edin:

STAR WARS™: Squadrons,

STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Deluxe Sürüm ve

STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition.

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/ea-star-wars-triple-bundle/9N5J2DWL5T3P?activetab=pivot:overviewtab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octacrek -- 16 Aralık 2020; 11:19:12 >

• Beleş sanarak geldim, çıkıyorum. Fiyat bari yazın.

• 20 dk sonra bitiyor ancak kaçıran üzülmesin çünkü ea olay ve gamepass varken pahalı kalıyor. ea play ile ayda 29 liraya üçünü birden bitirebilirsiniz. Battlefront 2nin multisi ölü, jedi fallen orderda multi yok. Fallen order çok güzel oyun. Hikayesi 20 saat civarı sürüyor, battlefront 2 ise 7 saat kadar. Diğerini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 16 Aralık 2020; 11:43:16 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

battlefront 2'nin multisi ölü değilde diride değil oyuncu var ama düzgün oynamak için 30-40 saat harcayıp karakterleri silahları geliştirmek şart o yüzden pek oynanabilirliği kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

20 dk sonra bitiyor ancak kaçıran üzülmesin çünkü ea olay ve gamepass varken pahalı kalıyor. ea play ile ayda 29 liraya üçünü birden bitirebilirsiniz. Battlefront 2nin multisi ölü, jedi fallen orderda multi yok. Fallen order çok güzel oyun. Hikayesi 20 saat civarı sürüyor, battlefront 2 ise 7 saat kadar. Diğerini bilmiyorum

Battlefront 2'nin jetfighter mutlsi'si Squadrons'unkinden kat kat iyi bence hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.