Şimdi Ara

EAH2600Pro Ekran Kartı Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar. Başıma Ekran Kartının Bios Güncellemesi Yaparken Bi Sorun Geldi Güncellemeyi Yaptım ama Bu sefer ekran kartı görüntü vermiyor Bilgisayarıma.
    Ekran Kartımın Biosunu yedek Almıştım Ama bu sefer nasıl tekrar atacağimı bilmiyorum. Bilgisayara görüntü verse tekrar atabilirm ama görüntü vermediği için kendim müdehale edemiyorum. Ama bios bende kayıtlı olduğu için bios kısmını süküp yükleme yapayım dicem bios hangisi onu bilmiyorum yardımcı olursanır sevinirim. küçük de olsa bir bilgi.

Ekran Kartımın:
    Marka: ASUS
    Model: EAH2600Pro 512MB

Kart Görüntüleri:

• monitörünüz onboard ekran kartına bağlamayı deneyin
  • onboard kısmı yok ana kartımda
  • Bendede aynı ekran kartı var ben bios güncellemesi yapmadığım halde bazen banada görüntü vermiyor.Sanırsam bu modelde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 9 Şubat 2011; 22:42:32 >
  • Hım heralde bu modelde sorun var ama ben ekran kartı bios güncellemesi yaptıktan sonra hiç çalışmadı artık. normalde çalışıyordu.
  • Ömrü iyice dolmuştur.Birde bios güncellemesi yapınca hakkın rahmetine kavuşmuştur
  • Hay Yapmaz olaydım güncellemeye ya ne güzel sıftık gibi oyun oynuyorduk şimdi 256 ekran kartına mahkum kaldık :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.