Şimdi Ara

early game de en ezici herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skyrwrath mage açık ara en ezicisidir kanımca. oyun başında 2 null talisman ve geri kalan parayla devamlı mana potu satın alınıp ilk önce ilk skilli sonra 2. yi full lediğimiz taktirde karşımızda kimse duramıyor. birinci skill i çok aktif kullanırsak tabi. mid deysek tadından yenmez. ben genelde mid i vermeyenlere "just watch man" derim sonra ısrar edip mid e giderim. hiç pişman olmadım bunu dediğime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 17 Ocak 2015; 2:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aferin sana.
  • bence 10 sky 10000 fenerliyi yok eder
  • iyide early gamede ezmenin hiç esprisi kalmadı ki..hatta early gamede ezdikten sonra başına bela alman bile bi ihtimal.
  • karşıya bi Alche gelir sonra izleriz
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    ona karşı da oynadım dostum.
  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    aynen çok doğru. eskiden early game çok değerliydi 6.82 deydi galiba içine ettiler.
  • arkadaşlar sizden de öneri bekliyorum
  • Night stalker mid, magnus, pudge, templar, nyx, lycan, tiny( early late farketmez )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earlyde axe melee herolara karsi tam bir bas belasi. Jugger oynarken bile cok sorun cikartiyor bersekers call buyu bagisikligi gectiginde. Iyi oynayan bir night stalker da earlyde cok sorun cikartir.

• çekiyorsun huskarı, sky gibi magic hasara bağlı herolara "gel metresim yapacağım seni, korkma." şeklinde atar gider yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

ona karşı da oynadım dostum.

oynayamamıştır.
  • Undying keeper of the light abaddon, bu 3 hero dan herhangibi ikisi her türlü lane i eziyor, Batrider ayrıca debuff silen yeteneğiniz yoksa çok acıtıyor :P
  • Genelleme yapmanın anlamı yok, üst üste alıp bıktırtma çabucak kendini.

Bende son zamanlarda jugg ile iyi başlangıçlar yapıyorum en iyisi jugg diyim ozaman, veya geçen hafta slark ile çok hızlı çıkıyordum gibi genellemeler yapayım.

Senin motivasyonunla alakalı birşey sky'ın durumu.
  • En iyi axe derim. base den hemen cikip karsi lane in ormaninda yola yakin yerde iki dusman kulesine de en uzak noktada pusarsan minionlar yokken yoldan geleni geceni tokatlarsin. Jungle da kasarken kill alirsin.

• Yeterli disable'ınız yoksa Night Stalker kelimenin tam anlamıyla tekme tokat dövüyor geceleri, kule falan da dinlemiyor çok sinir bozucu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • early game en sıkıntı kesinlikle viper tabi late gamede kaybediyor üstünlüğü
  • Yalnız sky rahatlıkla ezilebilecek bir hero.Pudge, huskar, ns, viper filan çok rahat ezer.Daha vardır aklıma gelmeyenler.
  • bristleback , axe , zeus ( pasifi sayesinde lategame de iş yapiyor ) necro , queen of pain , clockwerk ( bütün oyun boyunca iş yapiyor ) Huskar , Undying , shadow shaman liste uzar gider
  • Hele huskar hele huskar... o burning spear cok igrenc bir sey ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.