Şimdi Ara

Eastte adamakıllı oyuncu arıyorum :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 21 yaşındayım, günün uzun zamanını lol başında geçiren ruhu şişman ama kendi zayıf bir adamım. Uzun zamandır lol oynuyorum 1185 winim var elom 1300 civarlarında seyrediyor.Gerektiğinde her lanede hakkını vererek oynayabilirim. Hardcounter yada aşırı derecede babysit olmadığı sürece kolay kolay lanemi kaybetmem, hayatımda görmediğim şampiyonları premade oyunlarda oynamam, oynayanı da sevmem Skype,teamspeak,raidcall gibi programları kullanmaya musaitim. Kendime oyun bilgisine güvenen, her oyun insta lock master yi, xin zhao,trnydamere,jax picklemeyen takımın ihtiyacına göre haraket eden, takım oyununa yatkın kişiler arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Susqunqral

yaşın bana göre çok büyük yoksa başka her şey uyuyor .s

Forumun ''kısmen'' yeni troll'ü olman seni zaten herşeyden muaf kılıyor çocuk.
  • Jax ? hadi Trnyda , Xin , Yi falan neysede Jax'ı her turnuvada görmek mümkün oluyor .
  • Valla bana her şey uygun kritirlerinde uyuyor ama çok leave atarım, şimdi demin leave attım solotop oynuyorum adama bağırıyorum gank gel ölücem terk edersem turret gider adam golemlerde " first blue after " diyor bekledim bekledim maviden sonra rede gidiyor bu sefer adam beni öldürdü turreti aldı noob yazdı bana jungler bende çıktım her gün leave atarım yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

quote:

Siz yaşı küçük olanı troll yapın zaten hemen

Biz vayne'e 2 pd 2 bt alanlara troll diyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ Susqun yaşla ilgili bi sorunum yok, akıl yaşta değil baştadır pmden atarsan ign eklerim.

@ Royster amacım o şampiyonları kötülemek değil bende biliyorum jaxın ne kadar iyi bir şampiyon olduğunu fakat bazı oyuncular var takımda 4 meleede olsa yinede gidip jax pickleyen.

@ Demacia rage neyse de, leave yok hacı benim kitabımda kusura bakma :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Valla bana her şey uygun kritirlerinde uyuyor ama çok leave atarım, şimdi demin leave attım solotop oynuyorum adama bağırıyorum gank gel ölücem terk edersem turret gider adam golemlerde " first blue after " diyor bekledim bekledim maviden sonra rede gidiyor bu sefer adam beni öldürdü turreti aldı noob yazdı bana jungler bende çıktım her gün leave atarım yani

A Demacian does not retreat -Xin Zhao-

Sadece hatırlatmak istedim

Orası ayrı karıştırma. vururun. hemde kafana kafana

quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

@ Demacia rage neyse de, leave yok hacı benim kitabımda kusura bakma :))

senide vururun bak millet mid lanede beni oynatmak için neler neler yapıyor ama leave atarım orası ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 maç bulma sorunu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

quote:

Siz yaşı küçük olanı troll yapın zaten hemen

Biz vayne'e 2 pd 2 bt alanlara troll diyoruz.

Senin bloğuna ne oldu

Avatarımı çaldığını gördüm ve bloğu açtım.Ayrıca eylem başladı artık cevap vermeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke westte olsaydım tam ihtiyacım olan kişilik:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.