Şimdi Ara

easy connect mirrorlink (araç multimedia telefon ekranı yansıtma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar başlıkta yazdığım gibi araç multimediasında kolay baglantı türkce ismi ekran yansıtmayı kullanamıyorum bu konuda fazla bir kaynak bulamadım artık android double din ler iyice yaygınlaşmaya başladı aramızda bunu yapan veya bilgisi olan varsa burda paylaşalım telefon baglantısı yaptıgım da cep telefonu baglantı servisini yükleyin diye bir hata alıyorum ama neden ? kaynaklandığını çözemedim henüz yardımlarınızı bekliyorum ..easy connect mirrorlink (araç multimedia telefon ekranı yansıtma)easy connect mirrorlink (araç multimedia telefon ekranı yansıtma)easy connect mirrorlink (araç multimedia telefon ekranı yansıtma)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Easy Connect ile Telefon Ekranını Aracına Yansıt

Easy Connect, aracının multimedya sistemine cep telefonunu bağlamana ve ekranını yansıtmana olanak tanıyan bir araç bağlantı servisidir. Telefonunda görüntülediğin her şeyi aracının ekranında görebilir ve kontrol edebilirsin.

Easy Connect Nasıl Kullanılır?

Easy Connect'i kullanmak için şu adımları uygulaman gerekir:

1. Aracının multimedya sisteminde Easy Connect uygulamasını bul ve yükle.
    2. Telefonunda Easy Connect uygulamasını yükle.
    3. Telefonunu aracının USB portuna bağla veya Bluetooth ile eşleştir.
    4. Telefonunda ve araç ekranında Easy Connect uygulamalarını aç.
    5. Telefonunda "Ekranı Yansıt" seçeneğini seç.

Easy Connect Nedir?

Easy Connect, Android ve iOS işletim sistemleri ile uyumlu bir araç bağlantı servisidir. Telefonunun ekranını aracının multimedya sistemine yansıtmana olanak tanır. Böylece navigasyon uygulamalarını, müzik uygulamalarını ve diğer uygulamaları aracının ekranından kullanabilirsin.

CarbitLink Nasıl Kullanılır?

CarbitLink, Easy Connect'e benzer bir araç bağlantı servisidir. CarbitLink uygulamasını telefonuna ve aracının multimedya sistemine yükleyerek, telefon ekranını aracının ekranına yansıtabilirsin.

Easy Connection ve CarbitLink Arasındaki Fark Nedir?

Easy Connect ve CarbitLink, araç bağlantı servisleri olmalarına rağmen bazı farklılıklar vardır:

• Easy Connect, daha fazla araç markası ile uyumludur.
    • CarbitLink, daha fazla özellik sunar, örneğin kablosuz bağlantı.

Cep Telefonu Bağlantı Servisi Yükleme Hatası

Easy Connect veya CarbitLink uygulamasını yüklerken sorun yaşıyorsan, şu adımları dene:

• Telefonunun ve aracının uyumlu olduğundan emin ol.
    • Telefonunda ve araç ekranında Bluetooth ve USB bağlantılarının etkinleştirildiğini kontrol et.
    • Uygulamaları kaldır ve yeniden yükle.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala sorun yaşıyorsan, aracının kullanıcı kılavuzuna başvurabilir veya müşteri desteği ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de aynı sorun var . Çözebildiniz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyorum kimse bilmiyor mu acaba?
  • telefondan gelistirici seceneklerini acmaniz gerekebilir, ayni sekilde actiktan sonra usb hata ayiklama moduna izin vermeniz gerekli olabilir. daha once hic kullanmadim bu tarz bir seyi fakat hata mesaji bunun gerekli olabilecegini animsatti sadece

ise yararsa bilgilendirirsiniz tekrardan

kolay gelsin
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bena de aynı sorunu yaşıyorum. Xiaomi redmi 8 pro ile xetec marka araç multimedia sistemine bağlanamıyorum. Telefonu bağla kısmı oluyor ama sonraki satırda servis sağlayıcısına izin verin diyor. Telefonda da her türlü izni vermeme rağmen çbir türlü bağlanamadım. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun. Geliştirici ayarlarındaki usb hata ayıklama da açık

• Emr Garageyoutube
    Android mirrorlink ile multimedya cihaza ekran yansıtma nasıl yapılır? - EMR Garage Ankara
    https://www.youtube.com/watch?v=1pCzFL1QnyE&feature=youtu.be

• suvaribey kullanıcısına yanıt
    Dönüşün için teşekkür ederim dostum. Ama sorun xetec marka multimedia sistemlerinin telefon seçmesinden kaynaklıymış sanıyorum.
    Çünkü, red mi note 8 pro ile bağlantı servisini yükleyin hatası alırken. Samsung un çok eski bir modeli şıp diye bağlanıyor.
    Üstelik tüm geliştirici özelliklerinde de aynı şeyleri açıyorum. Keşke çözümü olsaydı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de benzer bir sorun var program teyipte wince5" çalışmıyor

• Aynı sorunu yaşıyorum kafayı yemek üzereyim soeunu çözen yok mu hala?

• ÇÖZÜLDÜ!

Arkadaşlar aynı sorunu drivetech 916w cihazda yaşadım. Easy connect i açmadan önce multimedya ya internet erişimi sağlayın. (Wi-Fi ile internete bağlayın) daha sonra USB ye telefonu bağlayıp easy connecti açın. (Muhtemelen takacağımız telefonların sertifikalarını kendi sitesinden doğruluyor) başka hiç bir işlem yapmaya gerek kalmadan telefon bağlandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.