Şimdi Ara

Easy speed up manager XP uyum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bu sorundan dolayi kafayi yiyecegim.

N150 var bende alirken win7 ile veriliyordu fakat ben Xp yukletmek istedim ve alirkende Xp yuklettirip aldim.

Tum ozellikleri kullanabiliyordum Speed up manageri'da.Fakat gecenlerde format attik attikdan sonra yine Xp kurduk.Fakat suanda speed up manager calismiyor.

Ilk alirkende Xp ide gayette iyi calisiyordu hatta isimede yariyordu, ama suanda diger ozelliklerini kullanabilmeme ragmen speed up manageri kullanamiyorum.

Samsung'a yazdim cevap speed up managerin win7 ile uyumlu oldugu, Xp'ye uymadigi.Ben bunu aldigimda kullaniyorum dedim Xp ile uyumlu degil diyor

Forumdan bazi arkadaslar XP yukledim speed up da cok guzel calisiyor vs demis soruyorum nasil oldugu hakkinda fakat cevap veren yok.Yine bir arkadas sagolsun baska bir topikde oluyordu ama unuttum nasil oldugu demis.Bu konuda bana yardim edebilirmisiniz.

Samsungun resmi sayfasindaki win 7 ile uyumlu.Yukledim olmuyor.

Simdiden cevaplar icin tesekkur ederim.

• Arkadaslar hicmi yok aranizda bi cevap verecek
  • Sesimi duyan varmi arkadaslar
  • onu sil samsungun siteden xp uyumlu olanı indirip kur
  • Kardes cevapten oturu tesekkur ederim.

Fakat zaten xp ye uyumlu olani olsa indirecegim, xp ye uyumlu olan speed manager yok.

Fakat hem burdan duydugum yapmislar olmus, hemde ben ilk aldigimdada xp idi oldu, cozmek istedigim hangi sekilde oluyor.Saniyorum forumdada cok bilen yok yaptim diyenlerde cevap vermiyorlar.

Neyse cozum bulamayacagiz sanirsam.

Yinede tesekkurler
  • up up
  • Yokmu yardimsever bi ALLAH kulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp veya 7 farketmez... xp ile 7 arasındaki farkı VİSTA-XP arasındaki sürücü olarak değerlendirmeyin... sorunun çözümü; 7 Driverini indirin, baska hiç bir işlem yapmadan kurun... pc yeniden başlatın xp de performance modu çalışacaktır... iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLLicA_91

xp veya 7 farketmez... xp ile 7 arasındaki farkı VİSTA-XP arasındaki sürücü olarak değerlendirmeyin... sorunun çözümü; 7 Driverini indirin, baska hiç bir işlem yapmadan kurun... pc yeniden başlatın xp de performance modu çalışacaktır... iyi çalışmalar...

Cok tesekkur ediyorum cevap verdiginizden oturu, 7 driver derken tam olarak kasit ne acaba pek anlamadimbu islerden pek anlamadigim icin.Samsungun resmi sayfasina girip suruculerden win 7 yi mi yukleyecegim?

Tekrar tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.