Bildirim
easy tune 4
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece win üzerinden o/c yapmaya yarar yani bi işe yaramaz en sağlıklısı biosdandır -
biosdan yapılabilecek en fazla hızı yaptım ama bana yetmiyo. burda 3760 MHz diyo maksimum. soğutma yaparsam 3,7 GHz de yanmadan çalışır mı -
o seviyede sistem kilitlenmeden çalışırsa neden olmasında biraz o/c hakında bilgi edinmek gerekir
yani vcore ram fsb timing vdimm vdd filan işte -
çok gereksiz bi program bence hiç zaman kaybı yapma onla bios ta nereye çıakbiliyosan onu zorla gerek bile yok böle bi programa asus un yaptığı oc programı bile bi işe yaramıyo gigabayt ınki nası yarasın -
2000 yapıncakilitlendi ve açamadım uzun süre boyunca. gerçekten de gereksiz bi programmış. hız arttıracam derken açmıyorum bilgisayarı -
O program gigabyte ın windows üzerinden overclock yapmak için kullandığı bir program. Ama en sağlamı biostan yapmak. Ama stabiliteyi sağlam için voltajla oynayabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X