Eaton marka UPS satın aldım ancak arkada priz girişi yok. Verilen kablolarla sadece monitor ve PC bağlayabiliyorum. Modemi nasıl kullacağım? Dönüştürücü gibi bir şey var mı? Teşekkürler.
Bir tane üçlü priz alın kablosu olmasına bile gerek yok bir monitör kablosunu çıkışa bağlayıp o çıkışı da üçlü prize takın diğer uçlardan da istediğiniz cihaza bağlayın. Ama bu şekilde kullanmak istemezseniz yeni almışsınız ürünü geri verin yerine çıkışları normal priz şeklinde olan bir UPS alın.
Tesekkur ederim Sn. Seyyah. Anladigim kadariyle UPS'in uc cikisindan, biri PC'ye digeri monitore digeri de monitor kablosu uzerinden uclu prize gidecek.. Bu sekilde kullanmanin mahsuru yoktur heralde, zaten uclu prize bir tek modemi baglarim. Distirbutor firmaya da mail attim, ona gore hareket ederim.
Output yazan yere bağlantı yapacaksınız oradan bir tanesini alıp istediğiniz cihazlara dağıtımı yapın ya da dönüştürmek için bir adaptör temin edin.
Monitor/PC guc kablosu malesef outpot kismina uygun degil. Adaptor var midir, nerden bulabilirim?
Satın aldığınız yer, UPS i değişimi kabul ediyorlarsa normal priz çıkışlı UPS ile değiştirin. Elektronik malzeme satan yerlerde belki bulunabilir hiç öyle bir adapatör aramamıştım. Değiştirmek çok zor olacaksa sizin için, UPS in kutusunu açıp o çıkış bağlantısı normal priz ile değiştirilebilir ya da iptal edilip içindeki kabloya normal prize bağlamak için ek yapılabilir.