Şimdi Ara

[UPS] Kesintisiz Güç kaynağı hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün gaza gelerek hiç araştırıp soruşturmadan şu ürünü aldım
    http://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite650-lite-650va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=25092
    fakat şarj 6 saat edip demin sigortaları kapatmamla birlikte sistem kapandı. sadece kapansa iyi birde iğrenç bir aalarm sesi çıkardı bu vakitte :). ufak çapta bir araştırma ile bu ups nin sistemime yetmeyeceğini anlamış bulunmaktayım.
    sizce ne yapmalıyım?

yani götürüp durumu izah etsem ne yapabilirler?

not: sistemim resmimin altında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peperoglu -- 1 Şubat 2011; 2:25:52 >

• o sisteme bu ups hiç olmuşmu usta
    on line bi ürün olsa o sistemi ayaktar tutardı ama böyle bi ups sadece görüntüden ibaret olur başka hiçbir işe yaramaz ve en az 1000va olmalı iyi bir sistem kasası için online olsa yeterdi ayrıca vatanın iade şartlarına bakın ama cok sıkıntılı olur sıkıntı cıkartırlar yinede bi deneyin şansınızı nede olsa yeni aldınız 7 gün iade hakkınız var diye biliyorum mesafeli şatış sözleşmesinden dolayı
  • nasıl bişey lazım? çok acemiyim bu konuda. yani bilgisayara kapanması için fırsat tanısın yeter benim derdim jeneratör gibi kullanmak değil verimlilik.
  • böyle ürünler güçlü sistemleri ayakta tutamaz
    sitede çeşitlere bakarsanız
    line interactive ve online görürsünüz

online olan ürünler aynen şebekeden gelen akımlar gibi akım saglar ac>dc>ac durumunu oluşturur diğer ürünler foss faso fiso hani iş fiyat olayına gelince online ürünler 350den felan başlarlar ama gercekten parasını sonuna kadar hak ederler hele birde güvenilir firma ise tamam...sistemi cok rahat götürürler 1000v bi online ürün 75-40dk kadar sistemi kapatmadan ayakta tutabilir ama sizin aldıgınız türde olan line interactive ürünler 1500v olsa bile 10-15 dk zor tutar bazen tutamazlar bile aküleri ayrı bi dert uzun üre kullanıma uygun gibi değiller zaten herşey o noktada bitiyor iyi bir ürün alıp ciddi şekilde uzun ömürlü kullanmak cok daha yararlı olur yada hiç kullanmamak
    benim tavsiyem iyade edin

• benim derdim söylediğim gibi açık tutması değil verimlilik. kapatmak için yeterli zamanı sağlasın yeter bana.
    ups e 500 küsür para vermek hiç aklıma yatmadı doğrusu.
    bundan önce ups mi kullanıyoduk ki?
  • tamam bende onu diyorum zaten
    en az 1000va olması gerekli bu ürünün yada 1500v sistemi kapatana kadar yeter size
  • dostum tunçmatik 1000 lite ups ile değiştirdim fakat bir sorun var.
    upsilon 2000 programı benden email ve password istiyor.
    bu bilgileri nasıl alabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.