Şimdi Ara

EBA TV FREKANS ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HD
    12.084 H 13.750

SD
    11.916 V 30.000

Şu an yayın olmayabilir hafta sonu test yapılacak

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 19 Mart 2020; 17:5:6 >

• Tivibu Ev ve Tivibu Uydu kullanan kullanıcılar, aşağıdaki kanal numaralarından kanalları izleyebilirler:

Tivibu Ev ve Tivibu Uydu Kullanıcıları:
    401. TRT EBATV İlkokul HD
    402. TRT EBATV Ortaokul HD
    403. TRT EBATV Lise HD

Sadece Tivibu Uydu Kullanıcıları:
    411. TRT EBATV İlkokul
    412. TRT EBATV Ortaokul
    413. TRT EBATV Lise

Tivibu Ev kullanıcıları, sadece HD yayını izleyebilir. Tivibu Uydu Kullanıcıları ise hem HD hem de SD yayını izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 20 Mart 2020; 20:25:40 >
  • Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim programı kapsamında, TRT’nin 23 Mart Pazartesi yayına başlayacak olan 3 kanalı D-Smart ve D-Smart GO’da 138, 139 ve 140 no’lu kanallarda ücretsiz olarak yayında olacaktır. İyi seyirler, sağlıklı günler dileriz.
  • SD kanallarda sorun yok ancak HD kanallar sinyal yok diyor. Acaba EBA HD kanallar açılan var mı? Henüz yayına başlamadı mı yoksa benim çanak antende mi sorun var onu anlamaya çalışıyorum.
  • Bazı Cihazlar EBA TV kanallarını görmüyor. Özellikle eski cihazlarda bu sorunla karşılaştım.
    Bu yüzden PID değerlerini de veriyorum, cihazınız manuel PID girme imkanı tanıyorsa PID'leri elle girip taratmayı deneyebilirsiniz.
    EBA TV SD Paket
    F:11.916 SR:30.000 P:Dikey(V) FEC:3/4
    PID'ler
    İlkokul: Video PID:6301 Audio PID:6401
    Ortaokul:Video PID:6302 Audio PID:6402
    Lise:Video PID:Video PID:6303 Audio PID:6403

Bizde açılıyor. Dahili uydu alıcı kullanıyoruz. Çok ahım şahım değil yani, onda bile açılıyorsa harici alıcılarda rahat rahat açılır. Anteninizde sorun olabilir.
    @techturch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Mart 2020; 10:5:37 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğiniz gibi çanak anten ayarı iyi değil galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.