Şimdi Ara

eBay 10 $ paypal kuponu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
8.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 cüzdan aldım 15 dolara. Satıcı stok yok dedi iptal etti. Ebay 5 doları paypal hesabına verdi. 10 dolar kupon yalan oldu gitti. Birde neden negatşf verdin diyor satıcı. Sevmedim ben bu siteyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben harddisk kutusu aldım 2 tane. 5.48 sterline. 6 küsür sterlindüştü, ikisi 4.5 sterline geldi, ama hesaptan dolar çekilmiş :) bu ne saçma iş dedim de neyse 17 liraya 2 tane usb3 kutu aldık. bakalım gelirse işallah güzel oldu.

aldıktan 10-12 saat sonra kargoya verildi. takip vs de yok. şimdi heyecanlı bekleyiş başladı
  • 2 hesabım vardı baktım kupon yok :(
    Laptopa şarj soketi alacaadım :(
  • Kupon Kullanmayacak varsa alabilirim

• Almanya dan bir ayakkabı alalım dedim 60 Euro adama mesaj attım çeviri ile 35 Euro kargo parası istemiş çok enteresan ya :) yada ben yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ben harddisk kutusu aldım 2 tane. 5.48 sterline. 6 küsür sterlindüştü, ikisi 4.5 sterline geldi, ama hesaptan dolar çekilmiş :) bu ne saçma iş dedim de neyse 17 liraya 2 tane usb3 kutu aldık. bakalım gelirse işallah güzel oldu.

aldıktan 10-12 saat sonra kargoya verildi. takip vs de yok. şimdi heyecanlı bekleyiş başladı

hocam, ebay.com dışındaki diğerlerinde de geçerli miydi? benim aceleye geldi, kontrol edemedim
  • dead-ly kullanıcısına yanıt
    ebay dışındakiler derken ebay.de co.uk vs kastediyorsan ona bakmadım ama şimdi ebay.de yegiriş yaptım siparişim orda da gözüküyor. muhtemelen geçerliydi.

ben ebay.com dan aldım, ürün fiyatı sterlin şeklindeydi.
  • arkadaşlar arabama yedek parça alıcam kullanmayacak arkadaş varsa rica etsem bana verebilirmi?

http://www.ebay.com/itm/161193463789?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaşlar arabama yedek parça alıcam kullanmayacak arkadaş varsa rica etsem bana verebilirmi?

http://www.ebay.com/itm/161193463789?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

hocam bundan sonra bulmanız zor, çeklerin süresi 26sında bitiyordu. farklı çeki olan varsa ancak o şekilde bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

arkadaşlar arabama yedek parça alıcam kullanmayacak arkadaş varsa rica etsem bana verebilirmi?

hocam bundan sonra bulmanız zor, çeklerin süresi 26sında bitiyordu. farklı çeki olan varsa ancak o şekilde bulunur

saglık olsun hocam nasip
    bende yeni üye olmuştum belki gelir dedim ama ne gelen var ne giden :)

• 25'inde alışveriş yaptım ebay'den ama kupon fln göremedim. Belirli kullanıcılara gelmiştir mutlaka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

saglık olsun hocam nasip
    bende yeni üye olmuştum belki gelir dedim ama ne gelen var ne giden :)

hocam yeni üyelikde olsa zor veriyor, ben 3-4 ay önce 2 ayrı hesap açmıştım birine geldi diğerine gelmedi.

• benim mesajımı düzeysiz diye şikayet etmiş düzeysiz kişi ... düzeysiz lafı sıradanmış anlaşılan serbest öyle anlaşılıyor, poh da çıkabilir yazmak suç..
  • Ebay, Paypal, Amazon vs indirimi varmı acaba 50 USD + ?
  • Kullanmayacak olan varsa alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Kullanmayacak olan varsa alabilirim.

keşke konuyu okuma zahmetine de girseydin hocam
  • arkadaşlar ebayda kuponlara nerden bakıyoruz.bir türlü bulamadım.
  • 25 dolar kuponum vardı toplamı 24 dolar olan 3 ürün aldım ödeme yaparken kupon kodunu girdim 0$ yazdı ödeme yap dedim paypaldan ürünlerin fiyatları - olarak çıktı örn; ürün adı : -7$
    şimdi baktığımda - 0$ oldu anlamadım :)
    25 $ değerinde 1 kuponum daha var
  • o kadar alışveriş yaptım ne kupon geldi ne puan varsa kullanmayacak olan...
  • ado102 kullanıcısına yanıt
    Bende bulamadım nereden bakılıyor buna?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.