Şimdi Ara

eBay 10 $ paypal kuponu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
8.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmayacak kişi varsa satın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Ebay teklif verip kazandigim urune odeme yapmadigim icin hesabim blokelendi. O gunden beri actigim hesaplari kapatiyorlar.

evet öyle bir olay var, ben çok fazla alışveriş yaptığım için benim hesabımı işaretlemişlerdi, ama ben adama ödemeyi ayın 5 inde yapacağımı söylemişdim adamda kabul etmişdi, daha sonra ebay otomatik olarak satışı iptal edip bana eksi vermiş. durumu help deske anlatıp işareti kaldırtmışdım.

o günden beri açtığın hesapları nasıl tespit edip kapatıyorlar onu anlamadım :)

O hesapla daha once alisveris yaptigim paypalla odeme yapmayi deneyince ebay hesabi suspend oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de yok. 44 alışverişim var. 5 yıldır 10cent kupon gelmedi.
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığımdan tek farkı bluetooth olması ve wifi çipset farklı. Bu ürünün custom rom desteği hayli iyiydi. Googleplayde olan uygulamaların çoğunu yükleyebiliyorsunuz. Bazen bölgesel ya da cihaz özelliklerine bağlı olarak uygulama yüklemeye izin vermiyor. Kumanda için mele f10 kullanıyorum. Bir yüzü ile air mouse olarak kullanılıyor diğer tarafını çevirdiğinizde klavye özelliği aktif oluyor. 1080p video oynatabildiği söyleniyor ancak internet bağlantısından dolayı hep 720p izledim. Harici diskleri harici güö kaynağı ile beslerseniz çalıştırabiliyor. Bunun için güç girişi olan usb hub almanız gerek. Tavsiyem yeni 4 çekirdekli ürünlere yönelmeniz bu model artık eskidi ancak fiyat sizin için önemli ise halen alınabilir. Ürünü almadan muhakkak rom desteğini araştırın. Mk808 in çok tutulmasının sebebi rom desteğiydi.
  • Ne cek konusunda ne de kiz konusunda hic sans yok be hacilar

• nereden bakıyoruz hocam kod gelmiş mi diye ?
  • Fıssss....

Daha geçen hafta 300 USD civarı alışveriş yaptım paypal ile ebay üzerinden, amcalar sağolsun beni de unutmuşlar... Kupon felan gelmemiş maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Banada gelmiş.

http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core-Android-4-4-TV-Box-Player-HDMI-WiFi-1080P-2GB-8GB-US-Plug-SS-/331497783365?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2ecec045

Böyle bir alet var. işlemci vs nasıl iyimi bilmem anlamam.
    10 TB hd film var maksat bunları izlemek vs.
    usb 3.0 ve 3tb diski tanısın doğru düzgün oynatsın yeter.
    Bu veya alternatif ne olabilir anlayan varmı bu işlerden ?

Bende bunun alt modeli Q7 var hocam. Pek stabil değil ve yavaş çalışıyor bilginiz olsun. Donanım kağıt üstünde iyi ama verimli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sıcak fırsatlar beni bitirecek arkadaş. Dayanamıyorum alıyorum :)
  • banada gelmiş 10$lik indirim kuponu, ama almak istediğim seyler 15 doların altında :) 2 farklı alışverişte kullanma imkanımız varmı bileniniz varmı arkadslar (10+5 dolar seklinde mesela :D ) sanmıyorum böyle birşey oldugunu ama,,
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Maceraya gerek yok. Düzgün birşey bulana kadar erteleyeceğim artık.

Sandisk 32 gb hafıza kartı satılıyor 17 Dolar.
    http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Mobile-Ultra-32GB-32G-Micro-SDHC-Flash-Card-UHS-1-Class-10-SD-Adapter-/271044264021?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1b7f4055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 25 Mart 2015; 12:44:53 >
  • Kullanmayacak olan varmı

• Kullanmayacak olan var Mı?

• ihtiyacı olmayandan alabilirim
  • Satacak olan varsa 10 TL den alırım...

• kullanmayan varsa 10 TL den alınır
  • kullanmayacaklar olanlara ben talibim. zippo alacağım
  • yahu yanlışlıkla satın aldım ödeme yapmadım ama ödeme bekliyor bunu nasıl iptal ederim

ne Nalet bir site bu

ben ürünü incelemek istedim sepete ekle sil gibi bir durum yok mu bu ebay de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıya mesaj at, yanlışlıkla satın aldım siparişi iptal et diye, yoksa silinmez. Satıcı iptal etmezse satın alıp ödeme yapmadığın için eksi puan alıyormuşsun öğrendiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

kullanmayacaklar olanlara ben talibim. zippo alacağım

Türkiyeye hangi satıcı zippo yolluyor hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.