Şimdi Ara

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
74
Favori
342.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum benim arkadas telefon istetmis. saticiyla once mesajla konusmus ona demis kitabin ortasini parcalayip icine koy. saticida oyle yapmis ve hediye paketi yapmis. kargo iceriginede hediye kitap yazip gondermis gumrukten sorunsuz gecip almis. :) kafama yatti bu yontem ama ben vazgectim almaktan cunku aldigim telefon yabanci bi marka eger bozulsa falan burda parcasini falan bulamam. bidaha netten parca istetmek falanda zor olur. ugrasmak istemedim. ürün türkiye ye gelebilir. eğer gelirse alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 84$'lık bir fotoğraf makinesi kılıfı gümrükte takılır mı?
  • Arkadaşlar birşey soracaktım , tam siparişi vereceğim garip geldi durum.

State bölümüne ilçemizi yazacağız değil mi ?
  • Arkadaşlar bir soru işareti takıldı kafamda atıyorum misal 10$ olan ürünü Türkiye vergiler dahil olarak mı yani ekstra ücret ödemek zorunda oluyor muyuz ?
  • Merhabalar ,

Ödemeyi 28 Ocak'ta yaptım ve şuan baktım hala 'Tracking Number' bölümü boş gözüküyor. Bu normal mi acaba , yani 3 gün oldu hala kargolanmadı , bu süre normal mi acaba ?

Yazıyı gördüler sanırım , an itibari ile Tracking Number'ı girdiler , hayırlısı ile +10 güne gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 2 Şubat 2014; 0:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

cevp için teşekürler. türkçe versiyonu yokmu bu sitenin?

sadece arayüz türkçe....

o yüzden dikkatli olmak lazım...
  • hozburun kullanıcısına yanıt
    Çalışma için çok teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba

ben de bu ürünü almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.
    bu ürününü alsam elime geçermi? gümrük sorunu yaşarmıyım? daha önce bu ve buna benzer ürün siparişi vermiş arkadaşlar vermı? bana yard

• sivaskartali S kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün Türkiye'ye gönderimi yok malesef. Alltaki linkte TR kargolu ürün var ancak fiyatı biraz pahalı.

• arkadaşlar bu ürünü ebaydan aldım ama satıcı ürünü gönderdigini söylüyor ama onaylama için bir link yok

yoksa bu ürünü göndermemişmidir

çünkü daha önce onaylamak için puan veriyorduk

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için)

www.upmatik.com
    The page cannot be found
    http://www.upmatik.com/image/jc

• Arkadaşlar 2-3 gündür siteye giremiyorum Ebay'in. Bende mi sorun var acaba ? 503 Service Unavailable yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Arkadaşlar fotoğraf makinalarında durum nedir. 500 dolarlık bir makine spariş etsem geçeceği aşama nedir. Elime ulaşırmı? Ulaşmadığı durumda (gümrükten geri döndüğünde vs.) paramı geri iade edilirmi. Ulaştığı durumda burada extra bir para ödermiyim. ?

Bununla alakalı forumda 100'lerce mesaj var.

Ürün alınır , satıcı ürünü yollar, ürün takılmadan gelirse ptt ücretsiz olarak kapınıza getirir , takılırsa isteğinize göre ürün satıcıya geri gönderilir , kargo bedeli hariç kalan tüm miktar hesabınıza geri yatar , tercihinize göre gümrük masrafını öderseniz 500$ + gümrük vergisi ile ürünü alırsınız. Son olarak ister siz gider ürünü gümrükten alırsınız , istersenizde tüm miktar hesaplanıp kapıda ödemesini yaparsınız.

ebay'da kapida odeme varmi oh be 1 saattir bunun cevabini ariyordum cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

quote:

Arkadaşlar fotoğraf makinalarında durum nedir. 500 dolarlık bir makine spariş etsem geçeceği aşama nedir. Elime ulaşırmı? Ulaşmadığı durumda (gümrükten geri döndüğünde vs.) paramı geri iade edilirmi. Ulaştığı durumda burada extra bir para ödermiyim. ?

Ürün alınır , satıcı ürünü yollar, ürün takılmadan gelirse ptt ücretsiz olarak kapınıza getirir , takılırsa isteğinize göre ürün satıcıya geri gönderilir , kargo bedeli hariç kalan tüm miktar hesabınıza geri yatar , tercihinize göre gümrük masrafını öderseniz 500$ + gümrük vergisi ile ürünü alırsınız. Son olarak ister siz gider ürünü gümrükten alırsınız , istersenizde tüm miktar hesaplanıp kapıda ödemesini yaparsınız.

ebay'da kapida odeme varmi oh be 1 saattir bunun cevabini ariyordum cok tesekkurler

Alinan urunun vergisi kapida alinabiliyor, onu demek istedim :)

Yani artik gumruge gitmeye gerek kalmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

quote:

Alinan urunun vergisi kapida alinabiliyor, onu demek istedim :)

Yani artik gumruge gitmeye gerek kalmiyor.

Ne yapalim renktas. Boyle olmus artik. Verginin kapida alindigini bilmiyodum neyse +1 bilgi

• Bende basima gelince ogrendim

• Arkadaşlar epey okudum ama göremedim heralde, ürün ü UPS ile gönderiyor o da çok pahalı, 27.99 için 62.99 dolar kargo parası istiyor, daha ucuz bi kargo seçeneği de göremedim, direk satıcı ile mi yazışmak gerekiyor..
  • Arkadaşlar bir sorum olucak ben Ebay'dan bir albüm alışverişi yapmıştım ayın 15'inde, satıcı güvenilir 25226 satışta 99,9% puan almış ben bu ürünü almak üzereyken aldığım albümün bitiş süresinin dolmasına 1 gün kalmıştı ben bu ürünü aldım sonra bugün ebay'da gelen maillere baktığımda aldığım satıcı ürünün stok dışı olduğu için gönderimini yapamadığını ve isterse başka bir ürünle değiştirebileceğimi yada iade yapabileceğini söyleyen bir mesaj atmış ben paramı geri istiyorum özel birşey mi yapmam gerekir yoksa satıcıya mesaj mı göndermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge200809 -- 19 Şubat 2014; 16:50:24 >
  • bilge200809 B kullanıcısına yanıt
    Satıcıya ne istediğinize dair mesaj göndermeniz yeterli
  • Merhabalar ,

Önceden Amazon'dan alışveriş yapardım ilk kez Ebay'i kullandım. Tahmini sipariş tarihi 6-20 Şubat diye yazıyor ve bugün 20 şubat oldu , ürünüm daha gelmedi. Sizce bu normal mi , yani bekleyeyim mi daha. Yoksa mesaj mı atayım satıcıya. Siparişi izleye girdim , ürün 7 şubattan beridir New York'ta gözüküyor.
  • MurderByDeath kullanıcısına yanıt
    Peki, yardımız için teşekkürler :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.