Şimdi Ara

eBay dan alışveriş nasıl yapılır ?( ilk kez yapacaklar için) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
74
Favori
342.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben cinde yasiyorum ebay ve diger platformlardanda satis yapiyorum bir cok kisi urun almadim gelmedi gibi sorular soruyor urun alicak arkadaslar mutlaka saticilara takip numarali gondermesini soylesinler eger takip numarasiz gpnderilmisse odeme tarihinden 45 gun icerisinde paypaldan dispute acin ebay ve paypal her zaman saticilara takipli gondermerini soyluyor buna ragmen takipsiz gonderenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebaydan daya önce hiç almadım bu ilk olucak bunun kargo fiyatı nedir acaba fiyatı çok uygunda birde gelmeme gibi bir problem olmaz dimi ve kaç günde gelir? şimdiden teşekkürler.

• bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar yalnız satıcının türkiyeye gönderim yapıp yamadığını bilmiyorum. Size zahmet ingilizcesi olan bir arkadaş sorabilir mi ? Ayrıca gümrükte sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum sonuçta kolye ucu ucuz bir şey siz ne diyorsunuz. Değerli bir şey sanıp gümrükte tutmasınlar

satıcının linki de bu :
    www.ebay.com
    make7-up-yours on eBay
    http://www.ebay.com/usr/make7-up-yours

• yapılıyor türkiyeye gönderim fakat 17.75 dolar kargo parası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar yalnız satıcının türkiyeye gönderim yapıp yamadığını bilmiyorum. Size zahmet ingilizcesi olan bir arkadaş sorabilir mi ? Ayrıca gümrükte sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum sonuçta kolye ucu ucuz bir şey siz ne diyorsunuz. Değerli bir şey sanıp gümrükte tutmasınlar

satıcının linki de bu :
    www.ebay.com
    make7-up-yours on eBay
    http://www.ebay.com/usr/make7-up-yours

Bildiğim kadarıyla telefon,kesici alet,ateşli aletler yasaktır ...
    Ürünün türkiye'ye gönderimi var.Nakliye kısmında dünya çapında denilmiştir.

Bunun dışında 70 $ mi 75 $ dolar aşağı fiyatları rahatlıkla alınır yazılmış, önceki sayfalara bi bakın derim.
    Gümrükte takılmadıklarını rahatlıkla aldıklarını belirtmişler.

linkteki ürün kilitlenmiş.

Aynısı dediğin adamın kolye ürünü var,kaç günde gelir artık bilmiyorum.

İşinize yarar ... !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMeGaPlayerI -- 22 Mart 2014; 19:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IMeGaPlayerI

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez
    http://www.ebay.com/itm/BOOKMARK-Daffy-Duck-WARNER-BROTHERS-Pewter-GIFT-WB-4389-/371023115005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5662b372fd

bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar yalnız satıcının türkiyeye gönderim yapıp yamadığını bilmiyorum. Size zahmet ingilizcesi olan bir arkadaş sorabilir mi ? Ayrıca gümrükte sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum sonuçta kolye ucu ucuz bir şey siz ne diyorsunuz. Değerli bir şey sanıp gümrükte tutmasınlar

satıcının linki de bu :http://www.ebay.com/usr/make7-up-yours

Bildiğim kadarıyla telefon,kesici alet,ateşli aletler yasaktır ...
    Ürünün türkiye'ye gönderimi var.Nakliye kısmında dünya çapında denilmiştir.

Bunun dışında 70 $ mi 75 $ dolar aşağı fiyatları rahatlıkla alınır yazılmış, önceki sayfalara bi bakın derim.
    Gümrükte takılmadıklarını rahatlıkla aldıklarını belirtmişler.

linkteki ürün kilitlenmiş.

http://www.ebay.com/itm/NECKLACE-Daffy-Duck-WARNER-BROTHERS-Pewter-GIFT-wb-4389/371026794732?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20466%26meid%3D5669546448835291143%26pid%3D100011%26prg%3D9138%26rk%3D1%26rkt%3D10%26sd%3D371023115005

Aynısı dediğin adamın kolye ürünü var,kaç günde gelir artık bilmiyorum.

İşinize yarar ... !

Hocam cok tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ben jbl bluetooth speaker almak istiyorum ortalama fiyatı 60$ falan. Boyutu ise su şişesi kadar bunun siparişini versem sıkıntı olur mu?

• Merhabalar Ebay'dan aşağıdaki ürünü almak istiyorum.

söz konusu ürünün Türkiye'ye gönderimi mevcut mu?

bu ürünle ilgili kargo ücreti: a) FedEx International Economy - $36.00

b) USPS Priority Mail International - $39.00

iki kargo arasındaki fark nedir? hangisini tercih etmeliyim?

bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

• elemanın tekiyle alışverişim oldu...
    kargo parası da aldılar..
    digital kod aldım..
    elemana mail olarak göndermesini söyledim.. ya ebay üzerinden fotolarını atmasını..
    parayı yatırdım...

şimdi soru şu

bu ebayde gg gibi onay butonu varmı yokmu ?
    kargo parası aldığı için kargo yapmadığından dolayı işlemi iptal ettirebilirmiyim ?
    kargo adresim amerikada bir yer.. sallamasyon yani.. bir sıkıntı olurmu
  • merhabalar: ben ebaydan ilk kez ürün alıcağm,alacagım ürün 75 dolar bir subwoofer,acaba gümrüğe takılma olasılığı ne kadardır,gümrügn kabul ettiği tutar ne kadardır ,birde satın alacağım zaman neler yapmam gerekiyor cünkü herhangı bir yanlış yapmayıp sorunsuz gelmesini istiyorum paybay da çok karışık bir şey detaylı olarak bir link falan verirseniz cok sevinirim teşekkürler.....
  • hkpowerstore Ebay dolandırıcı sakın alışveriş yapmayın
  • arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama kargo ücreti var mı yok mu paypal dışında ödeme yapamaz mıyım hesap kartıyla örneğin çünkü kredi kartım yok yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar ebayden 5-10 liralık bir aksesuar alacagim , fakat alışveriş yapmayi bilmiyorum , dil de olmayınca durun daha da sıkıntılı, yardımcı olacak arkadaş varsa çok memnun olacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • safahat01 S kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bu ürünün gümüş rengini satıyorum. İlgileniyorsan eğer bilgin olsun. Pazarlık payı mevcuttur.

Linki

NOT: Sipariş üzerine aynı yada başka marka saatleri getiriyorum 10 günde teslim.

• arkadaşlar ben ebaydan 10 tl civarında bir kılıf aldım ama kargo ücretine falan bakmadım türkiyeye gelirmi kaça gelir bakmadım. acaba kargo ücreti gelirmi extra nasıl iptal ederim. aşağıdaki link

• gurbuzii79 G kullanıcısına yanıt
    burası konusu degıl ama cevap vereyım ucretsız kargo ptt kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

burası konusu degıl ama cevap vereyım ucretsız kargo ptt kargo

teşekkürler
  • Onemli bir hatırlatma yapayım ebay icin. Bir urun icin Buy it now derseniz ve ürünü almazsanız , karşınizdaki kiside kıl birisi ise olay ebay hesabınızın kapanmasına kadar gidiyor. Ürünü almayacaksınız sakin Buy it now a tıklamayın . Oyle bir hata yaparsanız mutlaka satıcıdan , satış iptali isteyin.

• bu ürün türkiyeye gönderiliyormu ? değermi? gümrükte sıkıntı olsurmu???
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.