EYVALLAHH ..... AMA BU SEFER TOPKAPIDAN GETIRTMEYECEGIM .. INDY DE ARKADSIMIZ VAR O GELIRKEN GETIRECEK.....SHIPPING YOK TAX YOK :) WIRELESS I OLSUN NE DIYELIM .. BUDE GUNCEL SLOGANIM :)
quote:Orjinalden alıntı: partner2 EYVALLAHH ..... AMA BU SEFER TOPKAPIDAN GETIRTMEYECEGIM .. INDY DE ARKADSIMIZ VAR O GELIRKEN GETIRECEK.....SHIPPING YOK TAX YOK :) WIRELESS I OLSUN NE DIYELIM .. BUDE GUNCEL SLOGANIM :) Evet doğru diyon... Arkadaşına bi yemek ısmarlarsın artık..
quote:Orjinalden alıntı: partner2 AYIP ETIIN ..NE DEMEK ... BUGUN BEN SANAN ISMARLARIM ,YARIN SEN BENDEN YERSIN :) Ben senin için laptopı Amerika'dan getirecek olan arkadaşını kastetmiştim ama bana da ısmarlarsan sevinirim.. Yeni laptopının şerefine artık...
835 usd ye kaçtı cıhaz. 5 usd yle kaçırdık .... bu akşam btecek olanvar bitane ona gircez bdaha.. 12 cell pill gayet hoş ...
quote:Orjinalden alıntı: partner2 835 usd ye kaçtı cıhaz. 5 usd yle kaçırdık .... bu akşam btecek olanvar bitane ona gircez bdaha.. 12 cell pill gayet hoş ... Hadi ya..Tüh..Çinliler kapmıştır gene.. Hadi bakalım rastgele..
BU VAR sırada :) buna kitlendim :) bu sefer proxy i yuksek tutacagım ... iş görmezmi be abi bu cihaz.... buradaki garanti olayların goruyorsun ..... http://cgi.ebay.com/NEW-HP-Pavilion-DV2000T-Laptop-Intel-Core-Duo-Webcam_W0QQitemZ290009364828QQihZ019QQcategoryZ80210QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
bende bu aralar urun alıyorum ebayden ama genelde ufak tefek şeyler mp3 player giysi fln işte genelde ben alırken ustune gift yazdırıyorum tabi buyuk ihtimal notebook da gift te olsa gumruk alırlar
alıyorlar tabıykı gumruk orada expertızımsı ınsnalar var ama cok fazla vermıyorsun gumruge yanı buradakı cıhazları gozonune alınca .... bu arada cıhaza tekrar "proxy" koycam bu sefer aldım 6 gun var bıtmesıne .. bı oncekınde proxy tutmadı 5 usd ıle kaybettık