Şimdi Ara

EBAY DAN HP ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİ GUNLER.. AMERİKADAN GELECEK ARKADAŞIMA AŞAGAKİ LİNKTEKİ CİHAZI GETİRTMEİ DŞÜNÜYORUMM
    müzk - filim- oyun uygulamaları oncelikle işlemmim degil ... sadece dışarda interneti kullanmaktr esas amaç kullanılacak programlarda photoshop ve dreamweaer dır ..
    arıları eksileri nelerdir... ölü piksel çıksa çokbuyuk dezavanajmıdır.. neleri ekiler...
    fiyat / ozellik oranı nasldır...

yardımlarınızı bekliyorum

http://cgi.ebay.com/Sealed-HP-Pavilion-DV2000T-Core-Due-3-2G-12-Cell-80GB_W0QQitemZ250008990167QQihZ015QQcategoryZ42198QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

EBAY DAN  HP ..
     EBAY DAN  HP ..
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
     EBAY DAN  HP ..

EBAY DAN  HP ..

EBAY DAN  HP ..

EBAY DAN  HP ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partner2 -- 21 Temmuz 2006; 12:18:05 >

• o ne ya öyle 3.2ghz diyo pentium m diyor bi yanlışlık olmasın?
  • YOK 1.66 DUO YA onun için . hani çift çekirdek.... 1.66 cihaz
  • tamam da o, 2. el 949$ git acer al hem uluslararası garantili,hem 0,hem dvd rw var,gerçi 15,4" sana uyarmı bilmiyorum ama o kadar fark yoktur ağırlık olarak,veya daha da araştır başka alternatiflere bak,yani o fiyata 2.el alma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 20 Temmuz 2006; 17:10:37 >
  • 2 nic el degil sıfır ürünler... SALED İN BOX .NEVER OPEND

sadece outlet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partner2 -- 20 Temmuz 2006; 17:17:20 >
  • olurmu yaw satıcıdan bahsediyor,2.el sitelerindeki (gittigidiyor filan) sayfalrın aynısı üstelik 0 ürüne 3.2 ghz yazamazlar buna karşı açılacak davanın altından kalkamazlar,iddia adiyorum 2. el
    Her durumda başka ürünlere bak derim,acer,dell filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 20 Temmuz 2006; 17:37:07 >
  • ab
    olurmugozunu seveyeimadam bagıra bagıra yazıyor ve bunar spot alıyorlar.. dell in stesine gir bak outlet ürünleri satılıyo dunya kadar sadece 15 dakika add to chart ta tutabiliyorsun ...

ordan alıp burda satıyorlar ama hp nin outleti siteden satımıyor sadece refurebished satıyor...

adamın feedbackıne baktım .. sorun yaok .

adam bagıra bagıra yazmış . new . never opend diye. o kotü feedback riskini goz onunue almıyorlar. çok ürünü aldım ebaydan ... yeniyse yeni geliyor...

senden ricam ürnü tamamen sıfır olarak düşünerek beni aydınlatman ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Bulgaristan'dan PS 5 almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün sıfır..
    Fiyatına göre gayet iyi bence..
    Ama ben senin yerinde olsam 200-300$ daha verip (tabi verebiliyosan) 7800ekran kartlı core duo 2Ghz 1gb ram li makineler var Dell'in..
    Onlardan alırdım kesin..
  • abi yok ancak bukadar shippingle beraber 900 usd yi buluyor...
  • kusura bakmayın kimse beni inadıramaz ürünü 0 olduğuna orda yazanlara da inanmıyorum,bilgisayar dünyasını içinde olarak yapılanları görmüş biri olarak,
    0 olarak kabul edelim fiyatına göre iyi oralarda gerçekten iyi modeller var dediğim gibi başka ürün yok mu alternatif bakabileceğin,zaten yurtdışında burdan ucuz olduğu için biraz daha araştır derim mesela bir fujitsu siemens sonoma1.83,512ddr2,dvd yazıcı,15.4" ile 874$ satılıyorsa türkiyede ve bu satış fiyatı ise eminim daha iyi modeller vardır aynı fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbt

kusura bakmayın kimse beni inadıramaz ürünü 0 olduğuna orda yazanlara da inanmıyorum,bilgisayar dünyasını içinde olarak yapılanları görmüş biri olarak,
    0 olarak kabul edelim fiyatına göre iyi oralarda gerçekten iyi modeller var dediğim gibi başka ürün yok mu alternatif bakabileceğin,zaten yurtdışında burdan ucuz olduğu için biraz daha araştır derim mesela bir fujitsu siemens sonoma1.83,512ddr2,dvd yazıcı,15.4" ile 874$ satılıyorsa türkiyede ve bu satış fiyatı ise eminim daha iyi modeller vardır aynı fiyata

Neden 0 olduğuna inanmıyormuşsun..
    'bilgisayar dünyasını içinde olarak yapılanları görmüş biri olarak' ile neyi kastediyorsun..Daha önce Ebay'den alışveriş yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 20 Temmuz 2006; 18:14:57 >
  • inanmıyorum zorlamı,yani illa sizin gibi düşünmek zorundayım,lütfen arkadşlar,teknosa da 0 satıyordur,eminim,ya da firmalarda alıp incelediğiniz,kullandığınız ürünler sonra imha mı ediliyor,bir sürü komplo diyeceğiniz şeyler söyleyebilrim ama önemli olan bu fourmda fikirleri özgürce söyleyebilmek,yani lütfen diyorum fikrimi söyledim arkdaşa da 0 olarak kabul edersek fiyatı iyi ama oralarda fırsatlar iyi başka modellere de bakabilirsin dedim üstelik ebay değil o kişi satıyor,ben cahilim anlamam o yabancı sitelerden,benim aklım fikrim ,program yapmak,virüs yazmak,yurtdışındaki Türk korsan sitelriyle yardımlaşmak,ben anlamam bize bilgi gelmez firmalaların yaptıklarıyla ilgili,neler kurdum değilmi hayalimde neyse,yani işin özü fikirlerimizi kabul ettirmek yerine söyleyebilme özgürlüğüne sahip olduğumuz için donanimhaber.com asla vazgeçmem,burda hiç anlamayan birisi de yazabilirdi onuda küçümseyelim mi (bir matematikçi olarak öğretme duygusuyla fazlamı hareket ediyorum ne)bilmiyor diye insanları yanlış yönlendiriyor filan diye.Teessüf ederim(yanlış yazmadım değil mi),tamam çok uzattım her zaman özgür düşünceye

• bizim konu gumburtuye gitti :)

sıfır mı degıl mı ...dıye. urun sıfır bundan emınım cunku sureklı ebaydan alısverıs yapıyorum ve FEEDBACK ın satıcılar ıcın nekadar onemlı oldugunu bılıyorlar.. orda hıc bır sorun yok onu bılıyorum .. cunku outlet urun HP su anda bu urunun uretımını tamamladı artık uretmıyor hp turkıyede de yazıyor... amerıka ıcın fıyat normal belkıde pahalı gelebılır ama bız TURK ler geyet uygun gıbı gozukuyor benım sadece ogren mek ıstedıgım olu pıksel cıkarsa ( sanısıma ) benı ne dercede ne kadar etkıler.. fılm seyretmek veya oyun oynamak ıcın almıyorum .. bu konuda fıkır almak sıtemıstım .. ıslemcı ekran vs... konusunda fıkır...

yorumlarıyla katılan herkese teskkur edıyorum
  • özür dilerim haklısın konu dışına çıktık napim sanki düşüncelerime karışılmak isteniyormuş gibi geldi,ölü piksel yani rahatsız etmez desem yalan olur,bizim dükkanda philips monitörde çıkıştı sol en alttaydı ve maviydi ilk zamanlar epey taktım kafayada sonra pek belli olmadığı için unuttum gitti,ama pikselin türüne bağlı bazıları çok parlka oluyor ve gerçekten rahatsız ediyor,piksellerde eğer iş içinse pek sorun olarak göreceğinini sanmam ama o senin pimpirikliğine bağlı (mesela ben çok pimpirikliyim),eğer dediklerim doğruysada önem veriyorlarsada düşüncelere,almak sana kalmış,başka model baktınmı bu arada,eğer zamanın kısıtlıysa da al derim
  • su an amerkayla onlıne yım bakıyorum ok deresm alacak sımdı ...

ama olu pıksel cıkmama durumuda var...BEN SADECE BIR ıhtımal dedım ..

amerkadan urun alacaklar ozellıkle outlet alacaklar fırma ıstelerıne gırsın ozellıkle DELL cok guzel urunler cok guzel fıyata .. ama ben hp de karar kıldım sankı...

hızı konusnda supehlerım var cıft cekırdek ne yonde ne kadar preformansı etkıler acaba??

tesekkurler tekrar....
  • @tbt
    Tabiki ne düşündüğünü söylemekte özgürsün..Ben sadece ürünün sıfır olduğuna neden inanmadığını anlayamadım..
    Ben de ebay üzerinden belki 10dan fazla ürün aldım..İşlemciler, 2 çift ocz ram, 5-6 tane plantronics kulaklık,vs...
    Eğer ki adam dolandırıcı değilse adamın üründe verdiği bilgiler gözüöüne alındığında ürün sıfır..Çünkü adam 'Brand New, In Factory Sealed Box

Never Opened, Never Used, Not Refurbished' diye belirtmiş..Yani ürün fabrikadan mühürlü, hiç açılmamış, ve de refurbished değil...Refurbished ile kastedilen: Bazı ürünleri alanlar bi sebepten geri veriyorlar diyelim..O ürünler fabrikada tekrar kontrolden geçiriliyor ve refurbished olarak satılıyor biraz daha ucuz fiyata..

Zaten bu fiyat sıfırı için normal...Dediğim gibi 7800 ekran kartlı, core duo 2ghz,1gb ddr2 ramli Dell notebooklar 1000-1100$ seviyesine satılıyor..Hatta ben de birisiyle anlaşmıştım..Adam gönderecekti..Ama işte gümrük sorunundan dolayı almadım...
    İşlemci, ram,vs almama rağmen iş laptop olunca sorun çıkma ihtimali çok yüksek gümrükte..

• quote:

Orjinalden alıntı: partner2

valla buna proxy bıt koydum 830 usd ye kadar.. dun bunun ayarında 799 dan kapandı ...

http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-DV2000T-Laptop-FACTORY-SEALED-NEW_W0QQitemZ320008276545QQihZ011QQcategoryZ31550QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Hadi hayırlısı.
    ben 831 vereyim..

• GUMRUKTE BIR SORUN CIKMIYOR

EGER ISTANBULDAYSAN TOPKAPIYA GIDIYOR BILIYORSUNUZ.. GUMRUK MUDURUNE SORDUM GECEN HAFTA .. DEGERININ % 10 UNU A LIYORLAR..
    DEDIM NEYIN % 10 NE UZERINDEN %10 DEDIKI ORTALAMA 1.000 .1500 YTL BAZ ALIYORLAR..
    YANI 100 -150 YTL ODERSIN VERGI OLARAK ...

ARKADASA ARCHOS 100 GB MP3 GETIRTTIK 650 USD DEGERI 30 USD GUMRUK ODEDIK ... GUMRUK FAZLA BISEY DEGIL ... SHIPPNIG PAHALI AMERKADAN BURAYA..100 150 USD YAZABILIR...UCUZ SHIPPING VARSA GUMRUK FAZA SORUN DEGIL ... BEN COK TOPKAPI YOLLARINI ASINDIRDIM .... DIGITAL CAM.. MP3- VS. VS HERSEY ORDAN HIVNBIRINE ODEMEDEIM BI TEK ARCHOS A VERGI ODEDIK ...

NASIL OLSA BURDAKI GARANTILE BI *OK A YARAMIYOR.. NE DIYE GARANTI ICIN OK ADAR FAZLA OARA VEREYIM .....
    KADERDE VARSA NEYEY YARAR :)
  • Evet biliyorum...Ben de çok ürün aldım hiç gümrük ödemeden 100euro sınırından fazla olan...
    Aslında dediğin mantıklı alınabilirdi..Ama artık çok geç aldık bi kere burdan...
    Neyse kısmetse ilerde alırım..Ya da 831 versem mi seninkine..

Neyse hayırlı olsun şimdiden. Umarım bi sorun çıkmaz..
    Yalnız biliyorsundur bu Topkapı'da kolilere resmen eziyet çektiriyorlar..
    Herif gözümün önünde X2 4400 işlemcinin kutusunu top gibi 1m havadan masaya fırlatmıştı..Bir an için her şey dondu gözümün öünüde..
    Tabi vergi ödeme sorunu çıkmasın diye de hiç şey diyememiştim..Allahtan bi şey olmadı hiç..
    Ama bu laptop..Adama söyle paketi çok sağlam yapsın...

Bir de tbt2 tam olarak biliyor musun??vergiyi ürünün fatura bedeli üzerinden ödüyorsun di mi?? %10 sabitmiymiş o..
    Mesela sen 600$ olarak da göstertebilirsin.O zaman 60$ mı ödeyeceksin...
    Gerçi 20$ için değmez eğer %10 ise..

Yani beyanname falan istemiyorlar kesin di mi..Bi keresinde biz 3 arkadaş Almanya'dan razer mouse getirtmiştik de kendimize 3 tane...
    O zamanın parası 200euro civarı bi para tutmuştu.Tabi kekiz o zamanlar..
    Faturada 200euro yazıyor.Adam baktı 3 tane...Sınırı da aşmış...Beyanname istemişti...Şok olmuştuk..
    'Abi biz kendimize aldık 3 arkadaşız 'falan filan nafile..O yüzden bayağı bi tırsıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 20 Temmuz 2006; 22:25:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.