Şimdi Ara

Ebay'de Hertz HSK 165 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkat edın lutfen arastırın once sahte olma ıhtımalını sakın unutmayın.....
  • 200 lira da az değil ki, kimse riske etmek istemiyo tabi. Bence aramızda para toplayıp alalım. Gümrükte tutulursa da en azından kimseye koymaz o kadar..
  • Ben kamera almıştım ebay'den nisan ayında. O zaman vergisini ödemeye gittiğimde gümrük memuruna sormuştum. Hoparlör getirmemde bir sakınca olmadığını söylemişti. %20 gümrük vergisini ödeyip alabileceğimi söylemişti. Sonradan başka ihtiyaçlar ağır bastığından hoparlör işini erteledim. Ama alacağım zaman ebay'den şaşmam. Türkiye fiyatlarıyla arasında bariz fark var. Size tek tavsiyem, kargoda kesinlikle devlet postasını yani USPS'i seçmenizdir. Böylece ordino vs. saçma sapan ücretlerden kurutlmuş olursunuz.
  • ben 2-3 sene önce nitro yakıtlı araç getirtiyordum. hem kendim için hem arkadşlarım için hiç sorun çıkmıyordu. ortalama 3 haftada geliyordu. bir keresinde aldığım bir araç pahalıydı, satıcıyla konuşup faturasını düşük göstermiştik. şuan nasıl bilmiyorum ama o zaman sıkıntı yoktu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.