Şimdi Ara

eBay 'den aLışveriş YapanLara sorum var .??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar ben bi ürün gördüm eBay de.. örnek veriyorum .. ürün 10 $ ... benim merak ettiğim .. onLara sadece 10 $ 'mı ödüycem .?? yani uLaşım bedeLi (shipping cost) = 5 $ yazıyorsa.. . Ben topLam 15$ mı ödüycem yoksa fazLa bi hesap mı çıkar .? nedir bu durum._??umarım anLatabiLdim..

• galiba üstüne bi yazı yazıyorlardı..şimdi unuttum ama..işte onu yazınca vergi fln almıyolarmış yoksa vergi de alıyorlarmış...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

galiba üstüne bi yazı yazıyorlardı..şimdi unuttum ama..işte onu yazınca vergi fln almıyolarmış yoksa vergi de alıyorlarmış...!

hocam ben şey duydum, Türkiye gümrükLerinde kısa bi süreLiğine vergi aLınmıycakmış..
    bi sitede de haberi vardı .??
  • o konuda malesef bir bilgim yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİLDİŞİ_JR

quote:

galiba üstüne bi yazı yazıyorlardı..şimdi unuttum ama..işte onu yazınca vergi fln almıyolarmış yoksa vergi de alıyorlarmış...!

hocam ben şey duydum, Türkiye gümrükLerinde kısa bi süreLiğine vergi aLınmıycakmış..

Hocam senin ağzından bal damlıyo,, ama bunun olması imkansız.. millet araba bile getirir o zaman ebayden..

Şimdi şööle tyap.. satıcıya de ki toplam ücret ne kadar (shipping + item's price).. bi de gift yazmasını sööle bitti.
  • @codderial dostum ben de bunu demek istediydim..

@fildişi_jr gift yazınca gümrük fln alınmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

quote:

Orjinalden alıntı: FİLDİŞİ_JR

quote:

Hocam senin ağzından bal damlıyo,, ama bunun olması imkansız.. millet araba bile getirir o zaman ebayden..

Şimdi şööle tyap.. satıcıya de ki toplam ücret ne kadar (shipping + item's price).. bi de gift yazmasını sööle bitti.

gift ne oLyo .?? vergi mi .??

meseLa hocam bu Linkte.. topLam bana ne kdara geLir..sadece örnek Link..

http://cgi.ebay.com/New-SUPER-Sexy-Pink-512MB-512-MP3-Player-REC-Portable_W0QQitemZ190073921329QQihZ009QQcategoryZ73839QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 17.50+17.50 eğer sigortada yaptırırsan 4 dolar daha fazla ödeyecen
    edit:sadece paypal kabul ediyor adam bunuda söleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 19 Ocak 2007; 20:29:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

17.50+17.50 eğer sigortada yaptırırsan 4 dolar daha fazla ödeyecen
    edit:sadece paypal kabul ediyor adam bunuda söleyim

17.50 + 12.50 demek istedin gaLiba. ??
    birde sigortaya gerek var mı .___
    ??

saygıLar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.