Şimdi Ara

ebay orijinal Zippo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ebaydan orjinal zippo aradım en sonunda bir satıcı buldum puanı 99.7 güvenilir gibi duruyor.Amazon türkiyeye göndermediği için bu adamdan almayı düşünüyorum ama ürünler orjinalmi tam emin değilim.

http://www.ebay.com/itm/171471524697

http://www.ebay.com/itm/171471545539

linkler bunlar sadece ürünler orjinalmidir? orjinalsa sipariş geçeceğim

adam ayrıca 1 den fazla çakmak alınca çakmak taşı vs hediye veriyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usstaa -- 3 Şubat 2016; 13:09:16 >

• usstaa U kullanıcısına yanıt
    13$ kargo ücreti var, eğer Türkiye'deki fiyatları 100₺ civarındaysa alınabilir. Satıcının söylediğine göre turuncu emniyet bantlı şekilde geliyormuş kutusunda, belgeyi de dahil etmiş ama elinize geçmeden (hatta geçtiğinde bile anlayamama ihtimaliniz yüksek). Fiyatı normal seviyede gözüküyor modellere göre. Youtube'taki videolara bakabilirsiniz ne kadar kaliteli kopyaları olduğunu göreceksiniz:
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    hocam kargo ücreti 2 ürün alınca 6.25 gibi bir ücrete düşüyor tanesi başına. Ayrıca bu zippolar çakma ürünmü?
  • usstaa U kullanıcısına yanıt
    Çakma olduğunu düşünmüyorum fiyat ortalama seviyede. Geldiğinde bu yönde bir tespitiniz olursa paranızı geri alırsınız.
  • satıcı sağlam duruyor söylediğine göre ürünü abd den kargolayacak sanırım orjinal ürün
  • amazondan alın güven konusunda şüpheniz olmaz
  • hocam feyk gibi duruyor ama hayirlisi. benim zippomda belcikadan geliyor gelsin hele bi kapistiririz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jagrfannj diye bi satıcı var hocam ebayde zamanında 3-4 zippo almıştım ondan orjinal ürün satıyor, eğer bu satıcıda şüpheniz varsa diğer satıcının ürünlerine göz atabilirsiniz
  • Orjinal ürünlerde alt kısımda belirgin işaret var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jagrfannj diye arat oradan al. Hem uygun fiyat verir hem el atindan turkiyeye gonderiyor. Mesaj at turkiyeye gonder diye. Odeme yapmadan bekle 10 dolar kargo ucreti ekliyordu 2 sene once. Simdi ne kadar oldu bilemem. 2 haftaya geliyor ortalama

• 1 lighter-$12.00
    2 lighters-$15.00
    3 lighters-$18.00
    4 lighters-$21.00
    5 Lighters-$24.00
    6 Lighters-$27.00
    7 lighters-$27.00
    8 Lighters-$27.00

Ebaydeki jagrfannj adlı satıcı bu şekilde bir kargo çizelgesi yolladı bana
  • satıcı bana ürünlerin orjinal olduğunu söyledi. Bende sipariş geçtim bu arada jagrfannj adlı satıcıya baktım ancak zippo ürün görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

1 lighter-$12.00
    2 lighters-$15.00
    3 lighters-$18.00
    4 lighters-$21.00
    5 Lighters-$24.00
    6 Lighters-$27.00
    7 lighters-$27.00
    8 Lighters-$27.00

Ebaydeki jagrfannj adlı satıcı bu şekilde bir kargo çizelgesi yolladı bana

lighterstan kasıt zippo degil sanırım hocam ? Eğer zippo ise link paylaşabilir misiniz ben bulamadım da
  • Hammerlein kullanıcısına yanıt
    http://stores.ebay.com/JagrFanNJ-Collectibles-and-Watches/_i.html?_nkw=Z%C4%B0PPO&rt=nc&_sid=4525989&_sticky=1&_trksid=p4634.c0.m14&_sop=2&_sc=1

Satıcının zippoları bunlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fizyoterapist.Biri -- 12 Şubat 2016; 20:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

http://stores.ebay.com/JagrFanNJ-Collectibles-and-Watches/_i.html?_nkw=Z%C4%B0PPO&rt=nc&_sid=4525989&_sticky=1&_trksid=p4634.c0.m14&_sop=2&_sc=1

Satıcının zippoları bunlar hocam

çok teşekkür ederim hocam.

• Ebay satıcısı bir bayan var onun kendi sitesi paylaşılmıştı forumda ama bulamıyorum yardım eder misiniz??

Konuyu hortlattım kusura bakmayın

• hakkatten gördüğüm kadarı ile normal yollardan alabileceğimiz bir kanal bulamadım ben, var mı alınabilecek bir alternatif??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.