Şimdi Ara

eBay / USPS First Class Mail Intl / Economy Int'l Shipping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru 1. Geçen ay eBay üzerinden Amerika - Economy Int'l Shipping gönderim yöntemiyle ilk alışverişimi yaptım. Sistemi bilmemem sebebiyle aynı satıcıdan aldığım 2 farklı ürün farklı günlerde gönderildi. Bilmeyenler için belirteyim, sepetten ödeme yapılan bölümlerde paketleri birleştir tarzında bir seçenek varmış ama ben göremedim.

Neyse 4 ila 6 hafta arası tarafıma ulaşacağı söylendi. İlk paket 4. haftanın son iş günü ( Cuma ) elime ulaştı. Şuan 6. haftanın içindeyim. Benim için sürecin tamamlanmasına 4 gün var ama postanın Türkiye'de olduğundan adım kadar eminim. Elimde Tracking numarası olmadığı ve Economy Int'l Shipping yöntemiyle geldiği için nereye soracağımı bilmiyorum. Geçen Cuma tarafıma ulaşır diye düşünüyordum ama 1 Mayıs tatili araya girmiş oldu.

PTT, DHL, UPS nereye gideceğim konusunda bir fikrim yok. Kimisi adresine gelir, evde olmasan bile bırakıp giderler diyor. Hangi kargo şubesine gidersen git, kayıtsız gönderi olduğu için ilgilenmezler diyenler var. İlk gelen kargoyu bizzat teslim almadığım için hangi firmadan geliyorsunuz diyede sormadım. Satıcı güvenilir, bir süre daha bekleyeyim mi?

( 19.99$ değeri bulunan ilk paket tarafıma ulaştı .. Beklediğim diğer gönderinin değeri 19.99$ .. Gümrükte yasaklı eşya değil .. )

Soru 2. 2. paket elime ulaşmadan gittim aynı satıcıdan aynı anda yollaması kaydıyla 3 ürün daha aldım. Kısaca ödeme sırasında paketleri birleştirdim. Bu sefer ürünler Amerika - USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service ile yola çıktı. Bu kargoda Tracking var mıdır? Hangi firma tarafıma ulaştırır?

( Bu gönderinin değeri 38.31$ .. Gümrükte yasaklı eşya değil .. Pakette aynı türden 3 ürün var .. )

PTT Kargo'ya gittim ama beklediğim gibi. Kimse yüzüme bile bakmadı. İlk paket eline ulaştıysa diğeri de ulaşır dediler...

Ya aslına bakarsanız içimi rahatlatmak istiyorum. Gelen ürünler benim için değeri olan şeyler. eBay kullanan arkadaşlar en azından bildikleri her şeyi yazarlarsa sevinirim. Forumda hangi bölüme açacağımı da kestiremedim bu konuyu. O yüzden bir yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synch3 -- 4 Mayıs 2015; 15:04:31 >

• Benimki atinadan 2 haftada geldi economy ıntl shopping sen düşün ne zaman gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de amerikadan bi ürün almıştım economi miydi first class mıydı hatırlamıyorum ama 1 haftada elime ulaşmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.