Şimdi Ara

Miller Kadın Birası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde olursa olsun bu muhabeti duyuyorum.

Normal Efes bira %5 alkol içerirken Miller %4.7 içeriyor.Yani biraz daha az.Peki Miller'a neden böyle deniliyor ?

Not: Efes %5 Miller %4.7ymiş birşey fark etmedi foruma devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 1 Haziran 2011; 17:44:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Miller Kadın Birası

Miller Kadın Birası, Miller Brewing Company tarafından üretilen, kadınlara yönelik tasarlanmış bir biradır. Hafif ve yumuşak içimli bir bira olan Miller Kadın Birası, %4,2 alkol oranına sahiptir ve Miller ailesinin diğer biraları kadar acı değildir.

Miller Kadın Birası, Meksika'da "Rosita" adıyla da bilinmektedir. Birçok farklı bira türünün bulunduğu Meksika'da, Miller Kadın Birası kadınlar arasında oldukça popülerdir.

Miller Kadın Birası yorumları genellikle olumludur. Tüketiciler, biranın hafif ve ferahlatıcı tadını ve düşük alkol oranını beğenmektedir. Ayrıca, biranın uygun fiyatlı olması da bir diğer tercih nedenidir.

Miller Kadın Birası, hem şişe hem de kutu formunda satılmaktadır. Şişeler genellikle 355 ml'liktir ve kutular ise 350 ml'liktir.

Miller Kadın Birası, hafif bir bira arayanlar için ideal bir seçimdir. Düşük alkol oranı sayesinde sosyal ortamlarda rahatlıkla tüketilebilir ve ferahlatıcı tadıyla her damak zevkine hitap eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tuborgda adam birası. Adam gibi bira Tuborg. O yüzden Tuborg için. Efes neymiş?
    Miller gazlı su gibi.
  • Efes te %5, millerda %4 diye biliorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSENSITIVE

Efes te %5, millerda %4 diye biliorum.

Efesin kendi sitesine bakın orda yazıyor
  • Miller kadın birası değildir içimi yumuşaktır hafif aromalı tadı vardır biraya başlarken genelde
    böyle bir bira ile başlanır bunun üzerine efes gidersen sert olur kadınlar da bir kere sert içince
    millerı bırakmazlar ama erkekler başka biraya alışınca millerı genelde içemezler, bazılarında
    mide bulantısı yapar bazılarına yağ gibi gelir bazıları içtiğinden bir şey anlamaz böyle olunca
    adı kadın birasına çıkar.Tabi bu benim yorumumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 1 Haziran 2011; 15:04:23 >
  • Alkol alkoldür. Saf alkol bile içerim.
  • Heineken üstüne tanımam efes,tuborg bira mı? laa

Serum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 1 Haziran 2011; 14:51:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yüzden Mariachi Tabi 2 senedir alkol almıyorum o ayrı konu
  • Bazı hatalar var düzeltin.Efes hacmen %5 alkollü
  • Kırmızı Tuborg,Efes Extra birde bira içesim yoksa Kahveli var Efes Dark.Bu üçünden vazgeçmem

@BilgisayARDA
    Bir kere denedim onu.Gazoz gibi geldi bana.Yıllarca Efes'e alıştık diye mi öyle geldi yohusam
  • Benim birayla aram yoktu. 40 yılda içsem bile bi fıçıyı bitiremezdim. birkaç yudum alır bırakırdım. Bir gün hatırladımda aşırı derecede bira istedi canım. Gittim Miller aldım hafif dedikleri ve kalmaması için. Diktim kafaya bitirdim. Tek dibini gördüğüm biradır Miller.
  • tuborg gold iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzgr -- 1 Haziran 2011; 15:03:55 >
  • arkadaşlar bira içiyorsanız kesinlikle şişe cinsi ürünlerini için çok daha saglıklı.
  • Kadın birası nedir yahu? Kurtul o muhabbeti yapan arkadaşlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seven of Spades -- 1 Haziran 2011; 15:04:51 >
  • bişey sorcam beyler biraz alaksız ama bizim vitrinde neredeyse 1.5yıl önce açılmış vodka duruyor bozulmuş mudur?
  • arkadas cevreni degis, abartmiyorum bildigin apchilerle takilyiosun o zaman, bizim turk milleti butun yabanci ickileri analamada sorun cekiyo, viski bitsin diye sisenin dibine bakan var

edit: @kuro no alkol hocam bozulmaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 1 Haziran 2011; 15:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

tuborg gold iyidir
  • Bira denince Corona akla gelir. Üzerine başka bira tanımam...
  • HEİNEKEN

Miller Kadın Birası mı ?
  • içkiyle yarış olmaz öyle, alkol eşiğini yükseltmenin bi mantığı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.