Ebaydan gecen hafta. Canon 7d. M2. Sparis verdim 2.el. 955paund. Bana oyuncak ayı kupa corap çikolata olan bir kutu geldi . Ptt içinde açtım ptt dekiler. Geri almadi ve bir belge vermedi. Mecburen aldim saticiya yazdim ama satici biz dogru urun yolladik. Oyuncak satmiyoruz diyor.. yerel pista ofisinizle gorusun diyor. Kutudaki barkot no ile verdikleri no ayni. Anlasmazlik actim. Paypal kullanmadan aldim. Ne olacak.?????
Soğuk su.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562
Soğuk su.
Soğuk su.
Buuuuz gibiii soğuk su
Ilık su
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
Ilık su
Ebay in kendisiyle temasa geç. Başka ürün yollamışlar de, barkod numaraları aynı de.
quote:
Ilık su
Ebay den canon 7d mark2 siparişi valla iyi cesaret o paraya ne diyim. CSB değilse geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: istblacken
Ebay in kendisiyle temasa geç. Başka ürün yollamışlar de, barkod numaraları aynı de.
yazdım 1 hafta süre verdi. satıcı cevap vermesse bizle iletişime geçin diyor. ama satıcı ısrarla ben doğru ürün yolladım diyor. acaba o mu yalan söylüyor. yada postamı karıştı. yada posta içeriğini birimi değiştirdi yada e bay veriyorsa bu barkotları yanlış barkotmu verdi satıcıya.
quote:
Orijinalden alıntı: belen51
quote:
Orijinalden alıntı: istblacken
yazdım 1 hafta süre verdi. satıcı cevap vermesse bizle iletişime geçin diyor. ama satıcı ısrarla ben doğru ürün yolladım diyor. acaba o mu yalan söylüyor. yada postamı karıştı. yada posta içeriğini birimi değiştirdi yada e bay veriyorsa bu barkotları yanlış barkotmu verdi satıcıya.
Alıntıları Göster
Ebayden öyle şeyler sipariş edilir mi hocam... PTT'de içini değiştirmiş olabilirler. PTT'den zorla da olsa belge almalıydınız ilk açıldığında. Polis çağırırız falan derlerse de ne ise sonuna kadar gidin böyle durumlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
Ebayden öyle şeyler sipariş edilir mi hocam... PTT'de içini değiştirmiş olabilirler. PTT'den zorla da olsa belge almalıydınız ilk açıldığında. Polis çağırırız falan derlerse de ne ise sonuna kadar gidin böyle durumlarda.
Niğde ptt den aldım şimdi antalyadayım. normalde kargo antalyaya gelmişti ben niğdeye sevk istedim. yarın ptt ye gidip konuşacağım. ama gümrüğe takılmadan gelmesi insanı düşündürüyor. normalde takılmalıydı. :( %18 vergi çıkmalıydı. kötü yorum yazdım. satıcı durmadan mesaj yazıyor biz doğru ürün yolladık. yorumunuzu düzeltin diye. ebay bu konuda ne yapacak göreceğiz.
böbrek avı yemişsin kardeş. neyse blok
Birkaç yıl önce biri laptop almıştı pizza gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: Eazy-E
Birkaç yıl önce biri laptop almıştı pizza gelmişti
Paypal ile alışveriş yapmassan soğuk su içersin kolay gelsin.
CikolatLar yabancı mi turk marka mi eğer turk markaliysa yolda bir şey olma ihtimali yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: hackrock66
CikolatLar yabancı mi turk marka mi eğer turk markaliysa yolda bir şey olma ihtimali yüksek
CSB değilse geçmiş olsun. Üzerine buz gibi bir soğuk su iyi gider
quote:
quote:
Niğde ptt den aldım şimdi antalyadayım. normalde kargo antalyaya gelmişti ben niğdeye sevk istedim. yarın ptt ye gidip konuşacağım. ama gümrüğe takılmadan gelmesi insanı düşündürüyor. normalde takılmalıydı. :( %18 vergi çıkmalıydı. kötü yorum yazdım. satıcı durmadan mesaj yazıyor biz doğru ürün yolladık. yorumunuzu düzeltin diye. ebay bu konuda ne yapacak göreceğiz.
Gümrükten geçme gibi bir lüksü yok zaten makinenin. Hem ücreti hem ürün türü nedeniyle. Normalde ürün gümrüğe takılır, gider vergisini ödersin ve alırsın. Prosedür budur. Ya gümrükte biri halletti işi, ya da kargo yanlış. Çikolataların markası nedir, üretim fabrikası nerede?
quote:
Ilık su
havalarda ılıdı
quote:
quote:
quote:
Gümrükten geçme gibi bir lüksü yok zaten makinenin. Hem ücreti hem ürün türü nedeniyle. Normalde ürün gümrüğe takılır, gider vergisini ödersin ve alırsın. Prosedür budur. Ya gümrükte biri halletti işi, ya da kargo yanlış. Çikolataların markası nedir, üretim fabrikası nerede?
Gelen ürün bu Kutu ustunde. 15£ degeri yaziyor. Ve 12.51£ kargo ucreti .ile gelmis. Ama ben 60£ kargo ucreti verdim alırken. Buda hata oldugunu gösteriyor. Ama satıci ısrarla ben dogru yolladim diyor.kutuda adres yazan a4.kağıt arkasinda. Foto makinasi. ödeme Slip var Bu arada çikolatanın son kullanma tarihi geçmiş.(25-09-2015)
quote:
quote:
quote:
quote:
Gelen ürün bu Kutu ustunde. 15£ degeri yaziyor. Ve 12.51£ kargo ucreti .ile gelmis. Ama ben 60£ kargo ucreti verdim alırken. Buda hata oldugunu gösteriyor. Ama satıci ısrarla ben dogru yolladim diyor.kutuda adres yazan a4.kağıt arkasinda. Foto makinasi. ödeme Slip var Bu arada çikolatanın son kullanma tarihi geçmiş.(25-09-2015)
Alıntıları Göster
Ben sana olayı söyleyim.Suç satıcıda,ebayda,aldığın pttde değil.Muhtemelen kargo çapraz kesildi.Yani senin kargon başka birine,başka birinin kargosu sana geldi.Suç bunu yollayan karşı firmanın. Konuyu tam okumadım ama faturası, kanıtı falan varsa ve ürün kayıpsa, sana gelmezse tazminat davası açabilirsin
Kargolar karışmış bir şekilde. Yukardaki arkadaşin da dediği gibi sizin urun başkasına gitmiş onunki size gelmiş.