Şimdi Ara

EBAY yanlis ürün yolladi. kandırıldımmı .???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebaydan gecen hafta. Canon 7d. M2. Sparis verdim 2.el. 955paund. Bana oyuncak ayı kupa corap çikolata olan bir kutu geldi . Ptt içinde açtım ptt dekiler. Geri almadi ve bir belge vermedi.
    Mecburen aldim saticiya yazdim ama satici biz dogru urun yolladik. Oyuncak satmiyoruz diyor.. yerel pista ofisinizle gorusun diyor. Kutudaki barkot no ile verdikleri no ayni. Anlasmazlik actim. Paypal kullanmadan aldim. Ne olacak.?????

• Soğuk su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Soğuk su.
    Soğuk su.
  • Buuuuz gibiii soğuk su
  • Ilık su
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Ilık su
    Ebay in kendisiyle temasa geç. Başka ürün yollamışlar de, barkod numaraları aynı de.
  • quote:

Ilık su
    Ebay den canon 7d mark2 siparişi valla iyi cesaret o paraya ne diyim.
    CSB değilse geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

Ebay in kendisiyle temasa geç. Başka ürün yollamışlar de, barkod numaraları aynı de.

yazdım 1 hafta süre verdi. satıcı cevap vermesse bizle iletişime geçin diyor.
    ama satıcı ısrarla ben doğru ürün yolladım diyor. acaba o mu yalan söylüyor. yada postamı karıştı.
    yada posta içeriğini birimi değiştirdi yada e bay veriyorsa bu barkotları yanlış barkotmu verdi satıcıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: belen51

quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

yazdım 1 hafta süre verdi. satıcı cevap vermesse bizle iletişime geçin diyor.
    ama satıcı ısrarla ben doğru ürün yolladım diyor. acaba o mu yalan söylüyor. yada postamı karıştı.
    yada posta içeriğini birimi değiştirdi yada e bay veriyorsa bu barkotları yanlış barkotmu verdi satıcıya.

Alıntıları Göster
    Ebayden öyle şeyler sipariş edilir mi hocam... PTT'de içini değiştirmiş olabilirler. PTT'den zorla da olsa belge almalıydınız ilk açıldığında. Polis çağırırız falan derlerse de ne ise sonuna kadar gidin böyle durumlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Ebayden öyle şeyler sipariş edilir mi hocam... PTT'de içini değiştirmiş olabilirler. PTT'den zorla da olsa belge almalıydınız ilk açıldığında. Polis çağırırız falan derlerse de ne ise sonuna kadar gidin böyle durumlarda.

Niğde ptt den aldım şimdi antalyadayım. normalde kargo antalyaya gelmişti ben niğdeye sevk istedim. yarın ptt ye gidip konuşacağım. ama gümrüğe takılmadan gelmesi
    insanı düşündürüyor. normalde takılmalıydı. :( %18 vergi çıkmalıydı. kötü yorum yazdım. satıcı durmadan mesaj yazıyor biz doğru ürün yolladık. yorumunuzu düzeltin diye.
    ebay bu konuda ne yapacak göreceğiz.
  • böbrek avı yemişsin kardeş. neyse blok
  • Birkaç yıl önce biri laptop almıştı pizza gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Birkaç yıl önce biri laptop almıştı pizza gelmişti
    Paypal ile alışveriş yapmassan soğuk su içersin kolay gelsin.
  • CikolatLar yabancı mi turk marka mi eğer turk markaliysa yolda bir şey olma ihtimali yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

CikolatLar yabancı mi turk marka mi eğer turk markaliysa yolda bir şey olma ihtimali yüksek
    CSB değilse geçmiş olsun. Üzerine buz gibi bir soğuk su iyi gider
  • quote:

quote:

Niğde ptt den aldım şimdi antalyadayım. normalde kargo antalyaya gelmişti ben niğdeye sevk istedim. yarın ptt ye gidip konuşacağım. ama gümrüğe takılmadan gelmesi
    insanı düşündürüyor. normalde takılmalıydı. :( %18 vergi çıkmalıydı. kötü yorum yazdım. satıcı durmadan mesaj yazıyor biz doğru ürün yolladık. yorumunuzu düzeltin diye.

Gümrükten geçme gibi bir lüksü yok zaten makinenin. Hem ücreti hem ürün türü nedeniyle. Normalde ürün gümrüğe takılır, gider vergisini ödersin ve alırsın. Prosedür budur. Ya gümrükte biri halletti işi, ya da kargo yanlış. Çikolataların markası nedir, üretim fabrikası nerede?

• quote:

Ilık su

havalarda ılıdı
  • quote:

quote:

quote:

Gümrükten geçme gibi bir lüksü yok zaten makinenin. Hem ücreti hem ürün türü nedeniyle. Normalde ürün gümrüğe takılır, gider vergisini ödersin ve alırsın. Prosedür budur. Ya gümrükte biri halletti işi, ya da kargo yanlış. Çikolataların markası nedir, üretim fabrikası nerede?

http://www.ebay.co.uk/itm/BOOFLE-CHRISTMAS-BEAR-GIFT-SET-RRP-15-CONTAINS-SMALL-BOOFLE-MUG-SOCKS-CHOC-/141711164317

Gelen ürün bu
    Kutu ustunde. 15£ degeri yaziyor. Ve 12.51£ kargo ucreti .ile gelmis.
    Ama ben 60£ kargo ucreti verdim alırken. Buda hata oldugunu gösteriyor. Ama satıci ısrarla ben dogru yolladim diyor.kutuda adres yazan a4.kağıt arkasinda. Foto makinasi. ödeme Slip var
    Bu arada çikolatanın son kullanma tarihi geçmiş.(25-09-2015)

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.ebay.co.uk/itm/BOOFLE-CHRISTMAS-BEAR-GIFT-SET-RRP-15-CONTAINS-SMALL-BOOFLE-MUG-SOCKS-CHOC-/141711164317

Gelen ürün bu
    Kutu ustunde. 15£ degeri yaziyor. Ve 12.51£ kargo ucreti .ile gelmis.
    Ama ben 60£ kargo ucreti verdim alırken. Buda hata oldugunu gösteriyor. Ama satıci ısrarla ben dogru yolladim diyor.kutuda adres yazan a4.kağıt arkasinda. Foto makinasi. ödeme Slip var
    Bu arada çikolatanın son kullanma tarihi geçmiş.(25-09-2015)

Alıntıları Göster
    Ben sana olayı söyleyim.Suç satıcıda,ebayda,aldığın pttde değil.Muhtemelen kargo çapraz kesildi.Yani senin kargon başka birine,başka birinin kargosu sana geldi.Suç bunu yollayan karşı firmanın. Konuyu tam okumadım ama faturası, kanıtı falan varsa ve ürün kayıpsa, sana gelmezse tazminat davası açabilirsin

• Kargolar karışmış bir şekilde. Yukardaki arkadaşin da dediği gibi sizin urun başkasına gitmiş onunki size gelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.