Bildirim
ebaydan alışveriş gümrük sorusu (ss'li)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun nurtopu gibi bir bebeğiniz olacak -
Gümrüğe takılmamış geliyor. -
Teşekkür ettim grow
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim edilir yakında. -
teşekkür ettim takılma durumu yok dimi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: egereyu
teşekkür ettim takılma durumu yok dimi ?
Gümrükten çıktı diyor? Yani takılmamış tabiki. -
Takılmamış demek değil o gümrükten çıktı yazısı. eğer üzerinde gerçek fatura bedeli yazıyorsa ve 75 € üstüyse gümrük bedeli avrupa için %18 , amerika için %20 olarak hesaplanıp + 2-3 TL depo parası sizden kapıda tahsil edilir. Eğer 75 € altıysa 2-3 TL depo parası ödeyip ürünü getiren kuryeden teslim alacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xapheon
Takılmamış demek değil o gümrükten çıktı yazısı. eğer üzerinde gerçek fatura bedeli yazıyorsa ve 75 € üstüyse gümrük bedeli avrupa için %18 , amerika için %20 olarak hesaplanıp + 2-3 TL depo parası sizden kapıda tahsil edilir. Eğer 75 € altıysa 2-3 TL depo parası ödeyip ürünü getiren kuryeden teslim alacaksınız.
ürün aslında 230 euro ama ben faturaya 58 euro yazmasını rica ettim. ürün motosiklet parçası.bunun anlaşılması mümkünmü. -
quote:
quote:
Takılmamış demek değil o gümrükten çıktı yazısı. eğer üzerinde gerçek fatura bedeli yazıyorsa ve 75 € üstüyse gümrük bedeli avrupa için %18 , amerika için %20 olarak hesaplanıp + 2-3 TL depo parası sizden kapıda tahsil edilir. Eğer 75 € altıysa 2-3 TL depo parası ödeyip ürünü getiren kuryeden teslim alacaksınız.
ürün aslında 230 euro ama ben faturaya 58 euro yazmasını rica ettim. ürün motosiklet parçası.bunun anlaşılması mümkünmü.
Desi olarak büyük bir ürün mü ? Fiyatından şüphelenilseydi eğer size yaptığınız ödemenin çıktısını faks çekmenizi veya gidip göstermenizi isterlerdi. Benim tahmini aldığınız ürün ebat olarak büyükse o yüzden gümrüğe sokmuşlardır. 58 € olarak da işleme aldılarsa 2-3 lira depo parası verirsiniz kuryeye teslim alırsınız.
-
quote:
quote:
quote:
ürün aslında 230 euro ama ben faturaya 58 euro yazmasını rica ettim. ürün motosiklet parçası.bunun anlaşılması mümkünmü.
Desi olarak büyük bir ürün mü ? Fiyatından şüphelenilseydi eğer size yaptığınız ödemenin çıktısını faks çekmenizi veya gidip göstermenizi isterlerdi. Benim tahmini aldığınız ürün ebat olarak büyükse o yüzden gümrüğe sokmuşlardır. 58 € olarak da işleme aldılarsa 2-3 lira depo parası verirsiniz kuryeye teslim alırsınız.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için hocam evet ürün 40cm uzunlukta plasitk motosiklet grenaj parçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egereyu -- 21 Mayıs 2014; 19:25:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X