Şimdi Ara

EBAYDAN XBOX360 SİLİM ALMA TÜRKİYEYE GETİRME (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O cihazın hiç affı yok gümrüğe takılır. Yanında getirebilecek biri varsa getirsin aksi takdirde böyle bir işe kalkışma
  • Arkadaşın dediği gibi 16 Temmuz'da Avrupa'da satılmaya başlanacaksa 15 temmuzda bulursun
  • satıcıya faturayı düşük göstermesi için rica edersen gümrüğe takılmaz.150e olarak yollasın kapına kadar gelir ürün.
  • http://cgi.ebay.com/NEW-XBOX-360-S-250GB-CONSOLE-WIFI-KINECT-250-GB-SLIM-/130401129763?cmd=ViewItem&pt=Video_Games&hash=item1e5c835523

Mesela şu ürünü satıcı Türkiyeye kargoluyor ama,

399 $ Ürün

89 $ Kargo

vede ürün için ayriyetten gümrük parası.Çok yüksek bir tutara çıkıyor.

Spot olarak ise en erken Ağustos ortası geleceğini söylüyor spotçular.Almak istiyorsan bence beklemek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x750f -- 24 Haziran 2010; 21:15:20 >

• Daha erken getirebilecek bir satıcı yokmu acaba?
  • temmuzun sonu gibi bence resmi olarak gelicek
  • Kesinlikle gümrükte takılır.Elektronik cihazlarda %18 vergi olduğuna göre fiyatı KDV dahil 685 Tl yapıyor.(Cihazı 580Tl'den aldığını düşünürsek.)

Kargo ücreti filan da var tabii daha bunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 24 Haziran 2010; 21:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p28

satıcıya faturayı düşük göstermesi için rica edersen gümrüğe takılmaz.150e olarak yollasın kapına kadar gelir ürün.

çok zor
    çevremde kaç kişinin 50$lık ürününün sırf paekt büyük diye kaldığını gördüm
    geçirmiyor adam ya diyor böyle böyle bu ürün şudur budur
    tamam o zaman tut müşavir ver parasını sonra kanıtlasın bana ticari değerinin o olduğunu, ticaret yapmadığını
    işi yokuşa sürüyor
    söz konusu gümrük ise hiçbir zaman kesin konuşamazsınız
    ayrıca 300-400$lık saatin bu yöntemle geçtiğini de söyleyeyim
    yani o 150€ olayı sembolik bir olay
  • Peki , yurt dışından bir tanıdık alsa , üzerine hediye yazıp gönderse ? Direkt Ebay dan alacağımıza ? O zaman nasıl oluyor ?
  • Al al hiç bir problem olmaz, gümrüğüde takılmaz direk hemen gelir hatta kısa sürede ulaşır eline hemen siparişini ver bence bekleme, buradaki insaların zaten pek bilgisi yok boşuna yazıyorlar sana bakma sen onlara hemen ver siparişini acele et stoklar biticekmiş yoksa.
  • Gümrük konusu tamamen şansına kalmış bir olay. 150 euro sınırını geçersen kesin %20 ödersin. Kutunun büyüklüğü önemli değil. Ben ebaydan rock band set aldım(kutusu xbox dan büyük). Direkt adresime geldi. Ama takılırsa ve işi yokuşa sürerse xbox tan soğuyabilirsin. Ürünün Türkiye de kullanılabilmesi için gerekli olan standartları karşılayıp karşılamadığını kanıtlaman gerekebilir. Mesela 2,4 ghz rc kumandalar gümrüğe takıldığı zaman telekominikasyon kurumundan onay alman gerekiyor. Bunun için olay biraz riskli. Bu riski göze alıyorsan deneyebilirsin. En kötü ihtimal ürünü satıcıya geri gönderirsin kargo paralarını zarar hanesine yazarsın.
  • Gümrükte tanıdığın olsa geçirirsin 1 ürünü.
  • bu ürün gümrükten geçmez birsürü ugraşırsın
  • ayakkabı almıstım ebaydan 1 hafta gumruge takılıp gelmıstı
  • ilk alıcam diye Denek olmayın arkadşalar demedi demeyin.

10 gün kadar önce bi arkadaş aradı dedi bugün Türkiye ye geldim Abd den , slim var fw atarmısınız.ben dedim hocam ben atamam , başkasına da attırmayın şuanda bkeleyin bi pandoranın kutusu açılsın,, sizin makine kobay olmasın

siz de bence arkadaşlar acele etmeyin.bi netleşsin herşey sonra.sonuçta jasper da kötü birşey değil.yeni board un sağlamlıgını zaman göstericek sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

he birde paketi açılmamış belkleme açıp bakarlar o pakete illa benim bile türkiyedeyken amerikada kullandığım diş macunlarından ve abur cuburlardan sıpariş etmiştim ebay den özel bir pakette geliyo herifler açmıştı filan sallamıyolar yani güvenlik sebebiyle bakarlar. hani ulan niye açmışlar hangi hakla ben açmak isterdim işte belki ben geri yolliycam orjinalliği bozuldu kutunun vs vs gibi olaylara boşuna girme diye dedim..

o kutu devlet postasıyla gelirse gene şanslı say kendini kutu yerine ezik şeftaliye benzer bir karton gelir eline hiç üzülme,adamlar ayakkabıyı bile açıp bakıyor(ki haklılar bence sonuçta ne var görmeliler yoksa kaçıran envai çeşit şey kaçırır çok zararlı şeyler de girebilir o paketlerde ciddi bir iş bu) konsolu parçalayıp içine bakmazlarsa şanslısın

Gitar hero gitarları bile gümrüğe takıldı xbox takılacak mı diye soruyorsunuz?

Birde artık şu gümrüğe takılırmı bu gümrüğe çakılırmı konusu 133489789977 kere soruldu ,kesin takılmaz yada kesin takılır deseler de bu işler kimsenin bileceği işler değil ,bakarsın koca koli geçmiş sorunsuz bakarsın küçücük parfüm şişesi takılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

ayakkabı almıstım ebaydan 1 hafta gumruge takılıp gelmıstı

Nasıl ortam iyimiymiş gümrükte
  • arkadaşlar fatih dogru söylüyor biraz bekliyin slim için çok erken ama illa isteyen varsa benle irtibata geçsin 850tlden temmuz sonu 2 adet teslim edebilirim. gelen ürünlerin paketini siz acıcaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 28 Haziran 2010; 17:36:22 >
  • 299 dolarlık ürünü sokmak zor tabi peki 130 dolara xbox 360 jasper arcade sokabilirmiyiz ki? 150 euronunda altında kalıyo
  • ebayden 40a yakın alışveriş yaptım ama hiç elektronik ürün almadım. elektronik ürünün gümrükte takılacağı garanti. tek getirme olayı arkadaş & akraba ordan alcak uçakta yanında getircek başka türlü olmuyor bu işler malesef
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.