Şimdi Ara

EBAYDAN XBOX360 SİLİM ALMA TÜRKİYEYE GETİRME (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_Mor

299 dolarlık ürünü sokmak zor tabi peki 130 dolara xbox 360 jasper arcade sokabilirmiyiz ki? 150 euronunda altında kalıyo

üstte dediğimiz gibi GEÇMEZ
  • Sorun sadece 150 euro altı olması degıl kutunun buyuklugude onemlı ben mesela shopto da guıtar hero setı aldım takıldı gumrukte tnt kargo ıle gelmıstı baya bı rakam odedım ve ucretı burayla aynı fıyata geldı...
  • merhaba bizim bir akrabamız almanyada oturuyor acaba ordan elden gönderse bana bundlee pack i gene gümrüğe takılırmı
  • Almanya'dan DHL ile 30€ kargo parası ödeyerek rock band seti almıştım. Aşağıdaki devasa kutu geldi, ve bizzat denedim,içine sığabiliyorum. 2 tane rock band kutusu rahatlıkla girebilir. Gümrüğe takılmadan geldi.

EBAYDAN XBOX360 SİLİM ALMA TÜRKİYEYE GETİRME
  • SİLİM nedir abi simit mi alıyorsun
  • arkadaşlar ebaydan alışveriş yapan biri olarak yaklaşık 2000 den beri size şunu söyleyim gümrük olayı biraz şans işi kayıtsız gelirse gecer ama kayıtsız postanında kaybolma riski var. bu riski 300$ lık bir malzeme için gönderen şirket göze almaz ve muhakak kayıtlı göndermek ister kayıtlı gönderilerin hepsi x ray dan geçiyor ve kontrol ediliyor bazı ürünler gözden kaçabiliyor çok nadirde olsa en basiti ikinci el bir notebook aldım bu yıl içinde takıldı gümrüge gittim birton ugraştım bir ton vergi ödedim cihazın fiyatı buradaki 2 el fiyatı ile aynı paradan 50tl fazlaya mal oldu ucuz alalım derken evdeki bulgurdanda olduk :) gümrüktn kesinlikle geçmez demiyorum geçmeme oranı yüzde 80 yüzde 20de gece bilir geçmesse buradaki sıfır parasını gecer emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandas22

Ben türkiyeye gelmesini bekleyemem.Bu konuda ayrıntılı bilgisi olanvarmı veya öncden deneyimiolan?Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bence kendini dondur sonra Eric Cartman gibi kendini 4000 li yıllarda bul
  • Sorduğum soruya cevap gelmedi hala ; tamam eBay vb. siteler üzerindn aldığımızda gümrükte %99 takılıyor.
    Peki , ürünü bir tanıdığımız aldı. Bi güzel bunu hediye paketi yaptı. Ve bize gönderdiğinde , takılma durumu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 30 Haziran 2010; 2:02:15 >
  • the mea farketmez dostum kayıtlı postalar xray cihazında incelinip gümrüklü olanlar gümrüge olmayanlar dagıtım kutularına ayrılıyor. kayıtsız göndericek olurlarsada paketin kaybolabilir.
  • Sadece vergi yok işin ucunda bunun için ordino açılacak, sadece 140 TL ayak bastı parası vs..
  • Gümrükte bi tanıdık olsa geçebilirmi?
  • benim 3 kişi tanıdığım vardı gümrükte notebookun vergisini ödemeden geçiremedim genelde 2 muayne memuru ve 6 7 kişilik operasyon ekibi oluyor biraz zor gümrüklerde işler sıkıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

Almanya'dan DHL ile 30€ kargo parası ödeyerek rock band seti almıştım. Aşağıdaki devasa kutu geldi, ve bizzat denedim,içine sığabiliyorum. 2 tane rock band kutusu rahatlıkla girebilir. Gümrüğe takılmadan geldi.

EBAYDAN XBOX360 SİLİM ALMA TÜRKİYEYE GETİRME

adam koca set almış

• şansa geçmiş yada degersiz gözü ile bakılmış normal şartlarda herşey x-raydan geciyor sadece kayıtsız postaların bazıları atlanıyor küçük paket olanlar. arkadaşınki şans olmuş bakın cinden bu forumda dreambox 800hd getirenler oldu genelde çoğu geçti ama çokta takılan oldu :(
  • ya bu konuda pek sölenecek bişi yok aslında getirin görün uç kuruşun hesabını yapın slim avrupada 500 tlmi + kargo (100 tlde kargo tutar) 600 eder. geçerse bu paraya xbox'unuz olur. geçmesse memur sizi gümrüge cagırır yanınızda kutuyu acar nedir bu diye sorar sonra sıfır oldugu zaten belli durbir internetten fiayatına bakalım der araştırır. yaklaşık sıfır garantili fiyatına bakar sitelerden ortalama bir fiyat bulur atıyorum 800tl bu deger üzerinden ordinosu + vergisi vs sini belirler en az 600tl lik ürün için 400tlde öle cıkar cebinizden :) bu iş bu şekilde riske girmek isteyen dener. ha ürün geçti ozamanda 400tl karı olur :)
  • Arkadaşlar deniz elektronige ürün geldi ben orada çalışıyorum kimseye komisyon ödemeden gidin tahtakaleden 250gb lık slim konsolunuzu alın fiyatı 420 dolar toptancılara çekilen rakam bu ama siz bireysel olarak gideceğiniz için en az 450 dolar derler 420 ye alırsınız firmanın karı da 20 dolar o kadar da olsun. Gümrük gibi risklere girmeyin aylarca peşinden koşarsınız. para iadesi için. teknosada ise aynı ürün 1000 lira yanında oyunla beraber ama değmez o kadar para vermeye.
  • Eğer slim isteyen varsa ingiltereden kuzenim gelicek maksimum 2 tane getirebilir bavulda. Fiyat 650 tl iletişim PM

Edit:şimdiden söyliyim bu iki xbox dışında bir kaç tane daha elektronik ürün geitrecek sorun yaşanmaması için KUTUSUZ gelicektir ama ilk siz açıcaksınız aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 18 Ağustos 2010; 15:17:01 >
  • Electro world ve hepsiburda da var dostum. Ordan alabilirsin.
    Yurtdışından küçücük kutuda telefon bile getirirken sıkıntı yaşadım.
  • Getirteceğim ancak hala şu fw işlemi kesinleşmedi X360 S için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Getirteceğim ancak hala şu fw işlemi kesinleşmedi X360 S için.

ben e-bay değilde amazondan aldım gerçi aynı satıcı . KKTC ye getirdi gümrüğe takılmasın diye de 40 Poundluk hediye yazdılar.Sorun da çıkmadı ama orda durum nedir bilemem. 189 Pounda aldım ben yani 460 lira falan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.