Şimdi Ara

Ebayden Lens aldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün migrostan ininal kart alıp aktif ettim ve biraz önce ebayden ininal kartla Ipad için lens aldım.. Deneme amaçlı acaba ebayden aldığım gelicekmi diye...

http://www.ebay.com/itm/0-67-67X-Camera-Photo-Lens-For-iPhone-4-4G-4S-ipad-ipod-Macro-Wide-Angle-Lens-s9-/390621377835?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&var=&hash=item5af2d9352b

Aynı lens gittigidiyor v.b sitelerde 30 tl !!!

Adam maksimum 25 günmü ne yazmış fakat ben yinede mesaj attım...

Tracking number denilen takip numarası istedim ve bana ne kadar sürede gönderileceğini sordum şu anlık cevap gelmedi..

Aldığım şeye 5TL verdiğim için fazla dert etmiyorum ama gelirmi gelmezmi bilmiyorum internet üzerinden alışverişlerimde hep gittigidiyor v.b sitelerdeki adamlarla telefonla konuşup yaptığımdan için rahattı.

Eğer konu hakkında fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum..
    İninal kartı bilmeyenler için söylim Migros,Tansaş ve PTT den alına bilen güvenli ön ödemeli internet kartı ama mastercard geçen heryerde geçiyor bimde bile

Bide bunu almayı düşünüyorum ..

http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Slim-Smart-Cover-PU-Leather-Case-Wake-Sleep-Stand-for-the-iPad2-3-M2-/141021995892?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item20d590e374

Burda 35 TL falan en ucuzu 25 e falan satanda var fakat kalitesiz... ebayde 12TL

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251332061467

Bunuda aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyonbatuhan -- 22 Eylül 2013; 3:41:46 >

• Bende alacaktım ama en az 25 tl yatırıyormuşuz o beni bozdu ebaydan aldığım her ürün geldi çok merak etme derim
  • Gumrukten gecerse gelir.
    Bende buyincoinsten alisveris yapmistim ininal kart ile 15 gunde gelmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minnacık lens 5TL geçmemesi için bi neden var mı?
  • Bu ne heyecan hocam tamam anladik 2 dolara lens aldiniz denemek icin ama kasmayin bu kadar track bile etmeyin gelir zaten.Bu kadar evhama gerek yok,bizde de var ininal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından geliyor mal, ne kadar güvenilir acaba ? Lens takacam diye gözünüzden olmayın

Linki açmadan önce bunları yazmış yolluyordum, sonra dedim kamera lensi olmasın bir bakayım. Son anda yırttık
  • Arkadaşlar sizi anlıyorum 2 dolarda 17 yaşındayım ilk defa yurddışından alıyorum ne yapim yaa =D

Bu arada bunu aldımhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251332061467

Peki bunu alim mi?

http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Slim-Smart-Cover-PU-Leather-Case-Wake-Sleep-Stand-for-the-iPad2-3-M2-/141021995892?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item20d590e374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyonbatuhan -- 22 Eylül 2013; 3:42:15 >

• Arkadaşlar bir sorum var peki aldığım ürün geldiğinde evde olmassam ne olur?... Hangi kargo şirketi getiricek bide PTT mi? Hiç düşünmememiştim..
  • Al kardeşim bir şey olmaz merak etme, adamlar kapına getirmiyor zaten posta kutusuna bırakıyorlar ürün geldiğince
  • Kargon PTT ile geliyor evde değilsen kağıt bırakıyorlar gidip kendin alıyorsun, ücret ödemiyorsun tabii ki.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar peki ben alımlarımdan birini standart shipping le diğerini ise economy mi ne yazıyor kargo şirketi yerinde sorun çıkar mı :S eğer sorun yaşamassam burdan 30-40 hatta 70-80 tl ye aldığım üreünleri ebayden 3-5-10 tl ye alabilicem ki 2 tl 5tllik ürün aldım =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Kargon PTT ile geliyor evde değilsen kağıt bırakıyorlar gidip kendin alıyorsun, ücret ödemiyorsun tabii ki.

Tahmini geliş süresimi oluyor bu doğru değil diyolar bazı forumlarda ama..

Estimated between Mon. Oct. 14 and Thu. Oct. 31
    Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
    Please note the delivery estimate is greater than 15 business days.
    Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyonbatuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Kargon PTT ile geliyor evde değilsen kağıt bırakıyorlar gidip kendin alıyorsun, ücret ödemiyorsun tabii ki.

Tahmini geliş süresimi oluyor bu doğru değil diyolar bazı forumlarda ama..

Estimated between Mon. Oct. 14 and Thu. Oct. 31
    Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
    Please note the delivery estimate is greater than 15 business days.
    Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.

Belli olmuyor, 10 günde gelen de oldu 2 ay beklediğim ürün de oldu.
  • Welcome To Hell Bro kullanıcısına yanıt
    Satıcı kaç bin tane satış yapmış.. Bilmiyorum ama iki satıcıdan biri top rated seller diğeri ise ünlü adam kaç bin şey satmış .. İşallah gelirde bizim posta kutusu yok kağıt bırakıcaksa gider ptt den alırım oda sorun değil... Acaba 15 gün geçtikten sonra pttyiarayıp adıma kargo varmı diye sorsam bakabilirler mi?
  • quote:

Satıcı kaç bin tane satış yapmış.. Bilmiyorum ama iki satıcıdan biri top rated seller diğeri ise ünlü adam kaç bin şey satmış .. İşallah gelirde bizim posta kutusu yok kağıt bırakıcaksa gider ptt den alırım oda sorun değil... Acaba 15 gün geçtikten sonra pttyiarayıp adıma kargo varmı diye sorsam bakabilirler mi?

Merak etme ürünün eline ulaşır, çok az bir ihtimal sorun çıkıyor onda da paranı geri çekebilirsin zaten, siparişini ver ve bekle. Ürünün elbet gelecektir.
  • bende bu lensin 3 lu olanı var. makro lens bildiğin büyüteç bazen gözüme tutup telefonun çiziklerine bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

bende bu lensin 3 lu olanı var. makro lens bildiğin büyüteç bazen gözüme tutup telefonun çiziklerine bakıyorum

3 Lü olanıda almayı düşünüyorum ebayde var 7.5 dolar mı ne .... Ordan mı aldın?
  • quote:

quote:

bende bu lensin 3 lu olanı var. makro lens bildiğin büyüteç bazen gözüme tutup telefonun çiziklerine bakıyorum

ben dealextreme üzerinden aldım.

• quote:

quote:

quote:

ben dealextreme üzerinden aldım.

Ne kadara aldın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.