Şimdi Ara

Ebm-Dark Electro-Industrial-Harsh Club (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
3
Favori
7.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

bu ara çok yoğunum ya :((

Doğaldır, okullar açılınca bizde öyle olacağız.
  • biz şimdiden perişan olduk okullar açılsın daha beter olacağız

• bir kaç kişiye dalıp öldüresim geliyor bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 12 Eylül 2013; 15:01:25 >
  • quote:

biz şimdiden perişan olduk okullar açılsın daha beter olacağız

Üniversite mi?
  • yok Hp Müşteri destek hattındayım..Bizim işlerimiz çok yoğun oluyor okullar açılınca
  • quote:

bir kaç kişiye dalıp öldüresim geliyor bu ara

Tamam, attığın son iki şarkıyı yeni dinleme şansım oldu ve bu mesajına bir şey sormak istiyorum;
    -Manyak mısın kardeşim? Bu şarkıya mı adam keseceksin? Görende çok psikopat bir şey dinliyorsun zanneder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 13 Eylül 2013; 12:07:40 >

• yok şarkıyla alakası yok adam kesmenin genel yazdım ahahah :D birden darlandım işyerinde birine birden yazmışım oraya öyle denk geldi :D
  • quote:

yok şarkıyla alakası yok adam kesmenin genel yazdım ahahah :D birden darlandım işyerinde birine birden yazmışım oraya öyle denk geldi :D

Eheh. Anlat bakalım ne oldu iş yerinde?
  • Adam kayırmalar,iş yerinde böyle şerefsizlikler yüzünden yükselemiyorsun yalakalık yapan gene kazanıyor her zamanki gibi..... tam dayaklık millet
  • quote:

Adam kayırmalar,iş yerinde böyle şerefsizlikler yüzünden yükselemiyorsun yalakalık yapan gene kazanıyor her zamanki gibi..... tam dayaklık millet

Şükretmem gerek. Hayatın çok fazla zorluğu var. Evet, iş yerinde çok fazla haksızlık yapıldığını duymuştum. Umarım rahata ulaşırsın.
  • Şu güzele benziyor
  • Teşekkür ederim umarım düzelir herşey :) Bakıyorum attığın şarkıya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gjallarhorn

Şu güzele benziyor

Fena değilmiş ama şişko hatunu tutmadım

• quote:

quote:

Şu güzele benziyor

Fena değilmiş ama şişko hatunu tutmadım

Şişkoları zaten camdan aşağı atacağız insan ırkı olarak. :D

• Bak şuda iyi geldi.

Yunanmış elemanlar. Garibime gitti. En son müzikte Yunanları Melodic Death yaparken görüyordum.
  • İki saat düşündüm Alman hatun neden Fransızca şarkı söylesin? Meğersem şarkı Almancaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 18 Eylül 2013; 22:52:09 >
  • quote:

İki saat düşündüm Alman hatun neden Fransızca şarkı söylesin? Meğersem şarkı Almancaymış.

iyiymiş Çok yakında Taksimde Dorock barda EBM gecesi yapacağız bizde bakalım bende klip yoktu cinevizyon olacağından bende klip indirmeye çalışıyorum

• Bu arada Yunan grubu dediğin grubun albümü varmış bende klibi olduğu bilmiyorum gayet iyiymiş
    Bu da benden gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 19 Eylül 2013; 2:50:49 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.