Şimdi Ara

Ebm-Dark Electro-Industrial-Harsh Club (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
3
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noobkiller

üstüne birde gece depresfid haldeydim canım sıkkındı uyuyamıyordum üstüne çok iyi geldi God Module

Ama gel gör ki tip takıntım var. :D
  • aman boşver eskiden bende Marilyn Manson sevmezdim ama baktım elemanlar sağlam çalıyor Elemanın aslında dikkat edersen yer yer vokalini de iyi kullanıyor sevmeye başladım :=)) Şu an Skinny Puppy dinliyorum gene..Direkt deneysel müzik adamlar ne yapsa dinleniyor ya Rap Metal Industrial Electronic vs vs....Yani off off
  • Ama bendeki tip takıntısı şöyle bir şey, müziği direkt seviyorum ama "Abi, şunu dinliyorum" demeye çekiniyorum.
  • Xperiment! Candın can.
  • Birde albümlerini bulabilsem :((
  • O değil, videodaki resim hoşuma gitti.
  • fenaymış :=))
  • quote:

fenaymış :=))

Modelin adını bilen biri varsa ne güzel olurdu.
  • aynen
  • Video kapağı aşırı temiz olunca "Eyvahlar olsun" dedim. O kadarda kötü değilmiş, sevdim bile.
  • yok yok bu eleman sağlam müzik yapıyor
  • quote:

yok yok bu eleman sağlam müzik yapıyor

Cidden sağlam yapıyor da, ben alıştım yüksek tonlardan giren şarkılara; alışamadım. Gerçi şu an replay tuşuna abandım.
  • Replay, replay, replay.

• her türlü
  • sevmiyorum bu hatunu pek :((
  • quote:

sevmiyorum bu hatunu pek :((

Hadi ya? Nedendir hocam?
  • bilmem ki ısınamadım pek belki tekrar dikkatli dinler tekrar bakarım ama pek sarmadı şu an Centhron dinliyorum
  • quote:

bilmem ki ısınamadım pek belki tekrar dikkatli dinler tekrar bakarım ama pek sarmadı şu an Centhron dinliyorum

Benim ise hoşuma gidiyor bu hatun. Yeni albümü pek bir tatlı, alt yapı fena değil; vokal olarak eyi. Tabi tercih meselesi olarak geçen bir iki şey mutlaka var. Ama yaşlandıkça çirkinleşiyor o ayrı mesele.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.