üstüne birde gece depresfid haldeydim canım sıkkındı uyuyamıyordum üstüne çok iyi geldi God Module
Ama gel gör ki tip takıntım var. :D
aman boşver eskiden bende Marilyn Manson sevmezdim ama baktım elemanlar sağlam çalıyor Elemanın aslında dikkat edersen yer yer vokalini de iyi kullanıyor sevmeye başladım :=)) Şu an Skinny Puppy dinliyorum gene..Direkt deneysel müzik adamlar ne yapsa dinleniyor ya Rap Metal Industrial Electronic vs vs....Yani off off
Ama bendeki tip takıntısı şöyle bir şey, müziği direkt seviyorum ama "Abi, şunu dinliyorum" demeye çekiniyorum.
Xperiment! Candın can.
Birde albümlerini bulabilsem :((
O değil, videodaki resim hoşuma gitti.
fenaymış :=))
quote:
Orijinalden alıntı: Noobkiller
fenaymış :=))
Modelin adını bilen biri varsa ne güzel olurdu.
aynen
Video kapağı aşırı temiz olunca "Eyvahlar olsun" dedim. O kadarda kötü değilmiş, sevdim bile.
yok yok bu eleman sağlam müzik yapıyor
quote:
yok yok bu eleman sağlam müzik yapıyor
Cidden sağlam yapıyor da, ben alıştım yüksek tonlardan giren şarkılara; alışamadım. Gerçi şu an replay tuşuna abandım.
Replay, replay, replay.
her türlü
sevmiyorum bu hatunu pek :((
quote:
sevmiyorum bu hatunu pek :((
Hadi ya? Nedendir hocam?
bilmem ki ısınamadım pek belki tekrar dikkatli dinler tekrar bakarım ama pek sarmadı şu an Centhron dinliyorum
quote:
bilmem ki ısınamadım pek belki tekrar dikkatli dinler tekrar bakarım ama pek sarmadı şu an Centhron dinliyorum
Benim ise hoşuma gidiyor bu hatun. Yeni albümü pek bir tatlı, alt yapı fena değil; vokal olarak eyi. Tabi tercih meselesi olarak geçen bir iki şey mutlaka var. Ama yaşlandıkça çirkinleşiyor o ayrı mesele.