Şimdi Ara

Ebm-Dark Electro-Industrial-Harsh Club (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
3
Favori
7.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

bayılırım :=)

Yeni bir grup. Sanırım, isim yapmaları biraz zor olacak.
  • Elemanları eski elemanlar ama grup 2000 lere doğru dediğin gibi tam tarihini hatırlamıyorum ama severim bu adamları
  • quote:

Elemanları eski elemanlar ama grup 2000 lere doğru dediğin gibi tam tarihini hatırlamıyorum ama severim bu adamları

Elemanların eski olduğunu bilmiyordum.
  • Benden eski bir arkadaştan öğrendim bende...Frozen Plasma vs gibi gruplarla çalışmışlar
  • Zaten yeterince profesyonelmiş gibiler. İlk albümleri bile yeni bir gruptan çok 10 yıldır grubun çıkardığı albüm gibi.

Neyse, intro konusunda kendini aşmış bir şarkı buldum.
  • Evet XRX dinlediğim kaliteli gruplar arasında
  • X-Rh nedense bana çokta kaliteliymiş gibime gelmiyor. Ama yinede ortalamanın üstünde diye anarım.

• biraz azalım
  • İnsan mı o ya?

• Kimse var mı?
  • Bu ara işler yoğunluk valla pek kafamı kaldıramadım =)) Sağlam orgizatör tanıdıklarım var Covenant ile konuştuklarını belirttiler İstanbulda sağlam bir festde araya sıkıştıracaklarmış detaylar yakında dedi bilgi vermedi pek pislik arkadaş =))
  • quote:

Bu ara işler yoğunluk valla pek kafamı kaldıramadım =)) Sağlam orgizatör tanıdıklarım var Covenant ile konuştuklarını belirttiler İstanbulda sağlam bir festde araya sıkıştıracaklarmış detaylar yakında dedi bilgi vermedi pek pislik arkadaş =))

Ne zaman, ne zaman, ne zaman?

Birde şu elemanlar sağlammış.

• Bu adamlar her zaman favorilerim arasında Meksikadan cıkan ender sağlam gruplardan Valla banada bir şey söylemiyor çakallar bakalım bekliyoruz :=)

• quote:

Bu adamlar her zaman favorilerim arasında Meksikadan cıkan ender sağlam gruplardan Valla banada bir şey söylemiyor çakallar bakalım bekliyoruz :=)

Aslından Meksikadan çıkan her Ebm grubu sağlam.
  • Şunu da atayım. Kadın vokal yakışıyor bu müziğe.
  • En sevdiğim God Module parçalarından biri teşekkür ederim
  • Sevilmeyecek gibide değil zaten. :)
  • üstüne birde gece depresfid haldeydim canım sıkkındı uyuyamıyordum üstüne çok iyi geldi God Module
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.