Yeni bir grup. Sanırım, isim yapmaları biraz zor olacak.
Elemanları eski elemanlar ama grup 2000 lere doğru dediğin gibi tam tarihini hatırlamıyorum ama severim bu adamları
quote:
Orijinalden alıntı: Noobkiller
Elemanları eski elemanlar ama grup 2000 lere doğru dediğin gibi tam tarihini hatırlamıyorum ama severim bu adamları
Elemanların eski olduğunu bilmiyordum.
Benden eski bir arkadaştan öğrendim bende...Frozen Plasma vs gibi gruplarla çalışmışlar
Zaten yeterince profesyonelmiş gibiler. İlk albümleri bile yeni bir gruptan çok 10 yıldır grubun çıkardığı albüm gibi.
Neyse, intro konusunda kendini aşmış bir şarkı buldum.
Evet XRX dinlediğim kaliteli gruplar arasında
X-Rh nedense bana çokta kaliteliymiş gibime gelmiyor. Ama yinede ortalamanın üstünde diye anarım.
biraz azalım
İnsan mı o ya?
Kimse var mı?
Bu ara işler yoğunluk valla pek kafamı kaldıramadım =)) Sağlam orgizatör tanıdıklarım var Covenant ile konuştuklarını belirttiler İstanbulda sağlam bir festde araya sıkıştıracaklarmış detaylar yakında dedi bilgi vermedi pek pislik arkadaş =))
quote:
Bu ara işler yoğunluk valla pek kafamı kaldıramadım =)) Sağlam orgizatör tanıdıklarım var Covenant ile konuştuklarını belirttiler İstanbulda sağlam bir festde araya sıkıştıracaklarmış detaylar yakında dedi bilgi vermedi pek pislik arkadaş =))
Ne zaman, ne zaman, ne zaman?
Birde şu elemanlar sağlammış.
Bu adamlar her zaman favorilerim arasında Meksikadan cıkan ender sağlam gruplardan Valla banada bir şey söylemiyor çakallar bakalım bekliyoruz :=)
quote:
Bu adamlar her zaman favorilerim arasında Meksikadan cıkan ender sağlam gruplardan Valla banada bir şey söylemiyor çakallar bakalım bekliyoruz :=)
Aslından Meksikadan çıkan her Ebm grubu sağlam.
Şunu da atayım. Kadın vokal yakışıyor bu müziğe.
En sevdiğim God Module parçalarından biri teşekkür ederim
Sevilmeyecek gibide değil zaten. :)
üstüne birde gece depresfid haldeydim canım sıkkındı uyuyamıyordum üstüne çok iyi geldi God Module