Bildirim
Ebm-Dark Electro-Industrial-Harsh Club (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sağlık olsun :)
Bir gün biz buralarda olmadığımızda bu müziğin araştırmaya çalışan bir gencin ilerde bu yazdıklarımızı göreceğine inanıyorum en azından -
-
Aslında geleceği olan bir müzik. Eğer Metal bu gidişle kendini bozarsa yakında Ebm değer kazanır. (Gibime geliyor. :)) -
tek temennim o aynen :=)) bir çok Dark Electro gruplarının sahne şovları bile Black gruplarından daha vahşi :=)) -
Zaten dinleyici kitlesi Trance ve Metal taraflarından geliyor. -
Bizim ülkedeki metalciler genelde bu tarza burun kıvırıyor hepsine küfür edesim geliyor bazen.... -
Ebm ile tanışıp burun kıvıran metalciler genelde poser çıkıyor. Böyle Metal'i öven, çok bir şey zanneden; hepsi çok sağlam gruplar sanan tayfa var ya, işte onlar bir tane. -
onların ben.......zaten dinlemiyorum artık evimde bile...çevremdeki arkadaşlarım metal dinliyor eski arkadaşlarım ve aram iyi olduğundan konuştuklarım var..o burun kıvıran tayfa yok mu tam dayaklık -
Aslında Metal iyi kötü severim de, şu elemanlar çok fena sinirimi bozuyor. Ellerine bir kez bile Synth almamışlar, Reaper karşısında hiç saatlerini geçirmemişler; (Program olan Reaper'dan bahsediyorum.) ama sanki çok fazla emek vermeden kolayca fan toplamışlar gibisinden havalardalar. Birde otururlar dandik bir metal grubunu karşımızda överler ya, Allah ne verdi ise dalıyorum o saatten sonra. -
onlara göre basit ruhsuz bir müzik ,kalkmış bir arkadaşım teknocu olmuışsun dedi açtım ağzımı yumdum gözümü... öyle böyle değil yani -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noobkiller
onlara göre basit ruhsuz bir müzik ,kalkmış bir arkadaşım teknocu olmuışsun dedi açtım ağzımı yumdum gözümü... öyle böyle değil yani
Sonuçta Aggrotech'te dinliyorsun. :D Vay teknocu... -
yok pek dinlemiom o herifleri :D -
quote:
yok pek dinlemiom o herifleri :D
Öyle ise ben senden daha teknocuyum. -
senin canın sağolsun hehhehe -
quote:
senin canın sağolsun hehhehe
Birde "Tekno sevenler derneği" mi açsak? -
beni bozar o kadar hard versiyon : -
quote:
beni bozar o kadar hard versiyon :
Hardstyle? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X