Bende sevmem, hatta tiksinirim de; bu elemanın yaptığı müzik hoşuma gidiyor.
evet bu değişikmiş biraz... Biz yazıyoruz burada bazı arkadaşlar kişisel algılamasın. Bu müziği ne kadar seven dostlar varsa hepsine buradan kapımız açık
Attığın listedeki şarkıların bir kısmını tanıyorum. Ancak diğerlerini (Kotalı internetin sağolsun) şimdilik dinleyemem.
Bu arada "Old School EBM" olayını ne kadar tanıyorsunuz? Pek bir şey anlamış değilim.
Old Shool EBM candır ya :=)) Hardcore dinleyen bir adamın bile dinleyebileceği bir tarz ..
Demek çok şey kaybetmişim.
Dinle bencede Ne derim hep EBM IS UNITED
Tamamdır. Neyse, ikimizden başta dinleyen yok anlaşılan.
ne yazıkki :((
Öyle ise dikkat çekecek bir şarkı koymanın sıkıntısı yoktur umarım?
Tabi bu elemanın konserlerdeki makyajı falan bayağı hoşuma gidiyor. Gerçek gibi.
Benden de bu gelsin o zaman
Suicide Commando mu dedi birileri? Çok güzel olur, çok hoş olur. Tek sıkıntı bu adamın yazdığı sözlerın bazıları pek hoşuma gitmiyor. Yaratıcı gelmiyor anlayacağınız.
Psychopatic hahaha Attention Whore :D
Bu grubuda çok severim :=))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 14 Ağustos 2013; 15:47:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: Noobkiller
Bu grubuda çok severim :=))
Unuttuğum bir şarkıyı hatırlattınız. :)
Lord Of The Lostun kurucusu aynı zamanda vokali oplan Chris Harmsın aynı zamanda önceki grbunun Unterart olduğunu yeni öğrendim :=))
quote:
Orijinalden alıntı: Noobkiller
Lord Of The Lostun kurucusu aynı zamanda vokali oplan Chris Harmsın aynı zamanda önceki grbunun Unterart olduğunu yeni öğrendim :=))
Bende şaşırdım şimdi, yeni öğrendim.
Neyse, Angelspit sever misiniz? Hafif Rock havası ile EBM arası bir şey üretirler.