Şimdi Ara

Eboue kendini ne sanıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbi küsmüş la eboue resimdede yok yada ben bulamadım.

Eboue kendini ne sanıyor ?
  • Burak da Eboue de ergen gibi davranıyor bazen. İkisi de aynı anda böyle davranınca bu olay ortaya çıktı.

Ancak özellikle Burak'ın her pozisyondan sonra el kol yapması ve suratını ekşitmesi çok canımı sıkıyor. Ne kadar büyük oyuncu olursan ol yapmaman lazım bunları. Burak söyleniyorsa böyle pozisyonlarda Drogba ne yapsın? Her maç ana avrat düz mü gitsin?
  • eboue pozisyondan sonra öyle bi baktı ki bi an gidip burağı dövecek sandım
  • Video, swf fala yok mu beyler ben göremedim
  • Şampiyonluk yolunda son düzlüğe giriliyor, her ne kadar avantajlı durumda olsak da herkesin üstünde bir baskı, stres var.

Böyle şeylerin olması, takımın başarıya ne kadar şartlandığını gösterir. Saha içinde olan, saha içinde kalır. Ancak illa birilerine kızma gereksinimi duyuyorsanız Burak' a da kızın. Çok abartılı bir tepki verdi o pozisyonda. Eboue de duygusal adam, biraz içerledi haliyle.
  • burakın yaptıklarına biz bile sövüyoruz, bence burak abartmış önce kendine bakmalı topu süremiyor yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

ve ek olarak yanlis pas atti diye burak oyle tepki verme hakkini nerden aliyor? ozaman burak bugun kac tane top kaybetti.tum takimdakiler de ona mi kizmasi gerek.burdaki uc bes kisi de burak hakli, burak maci kazandirdi diye komik yorumlar yapiyolar

Yaş 9 ? 10 ?
  • Eboue'nin o pasına aynı tepkiyi bende verirdim. Adam içeri koşuyor ara pası istiyor Eboue gitmiş köşe bayrağına pas atıyor. Burdaki mantığı anlamadım ben ? Bu seviyedeki bir oyuncunun yapmaması gerekeni yaptı Eboue. Öyle pas mı atılır Allah aşkına kafayı yedirtiyor bazen insana...

Burak ne dedi bilmiyorum ama Eboue Burak'ın üstüne "what say" diyerek gitti. Anlaşılan ya sövdü yada ağır bişey söyledi. Neyse bakalım yarın tatlıya bağlanır olay. Şampiyonluk yakın meşalaleri yakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shosy

quote:

ve ek olarak yanlis pas atti diye burak oyle tepki verme hakkini nerden aliyor? ozaman burak bugun kac tane top kaybetti.tum takimdakiler de ona mi kizmasi gerek.burdaki uc bes kisi de burak hakli, burak maci kazandirdi diye komik yorumlar yapiyolar

Yaş 9 ? 10 ?

Adam maçı izlemiş doğru söylüyor. Sen yaş soruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

1. Maçı ben de izledim merak etme.
    2. Burak çok fazla bir tepki vermedi. Eboue büyüttü.
    3. Maç bitiminde Burak, Eboue' ye sarılmasına rağmen, Eboue etti ve soyunma odasının yolunu tuttu.
    4. Burak takımımızın tek golünü atarak maçı ve neredeyse şampiyonluğu getirdi.
    5. Şimdi sesini kesmek ister misin ?

• Eboue bu kadar tepki verdiyse Burak Ebouye'ye o sinirle kötü bir söz söylemiş olabilir. Burak'ın maç sonu Eboue'nin yanına gidip gönlünü alma çabası da bir halt yediğine işaret bence. Aynı şekilde Eboue'nin de bunu kabul etmeyip direk soyunma odasına yönelmesi de olayın basit bir pozisyon tartışması olmadığını gösteriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

3. Maç bitiminde Burak, Eboue' ye sarılmasına rağmen, Eboue etti ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Gol atmış da şampiyonluğu getirmiş.. iyi artık Muslera da her tuttuğu toptan sonra şampiyonluğu ben getirdim tutmasaydım gol oluyodu desin. Asıl senin yaşı sormak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

Eboue bu kadar tepki verdiyse Burak Ebouye'ye o sinirle kötü bir söz söylemiş olabilir. Burak'ın maç sonu Eboue'nin yanına gidip gönlünü alma çabası da bir halt yediğine işaret bence. Aynı şekilde Eboue'nin de bunu kabul etmeyip direk soyunma odasına yönelmesi de olayın basit bir pozisyon tartışması olmadığını gösteriyor.

Ben de böyle düşünüyordum.
    + 1905
  • Konuyu açan şahıs önce Karşıyakalı mısın Galatasaraylı mısın karar ver ondan sonra millete cevap yetiştir.
  • Eboue olayi buyuttu, her bagirana cocuk gibi küsecekse isimiz var. Emre'de yerden biraksa Burak cok rahat gol atacakti, o da gitti havadan salladi. Ona da kizdi Burak. Emre de küssün o zaman. Bu futbolcular saha icinde birbirlerine bagirip kizamayacak mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Eboue olayi buyuttu, her bagirana cocuk gibi küsecekse isimiz var. Emre'de yerden biraksa Burak cok rahat gol atacakti, o da gitti havadan salladi. Ona da kizdi Burak. Emre de küssün o zaman. Bu futbolcular saha icinde birbirlerine bagirip kizamayacak mi?

emre küsse de gitse keşke o nası bi öküzlüktü ya öyle pas mı verilir saçma sapan kaç pozisyonu harcadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Eboue olayi buyuttu, her bagirana cocuk gibi küsecekse isimiz var. Emre'de yerden biraksa Burak cok rahat gol atacakti, o da gitti havadan salladi. Ona da kizdi Burak. Emre de küssün o zaman. Bu futbolcular saha icinde birbirlerine bagirip kizamayacak mi?

emre küsse de gitse keşke o nası bi öküzlüktü ya öyle pas mı verilir saçma sapan kaç pozisyonu harcadı

Aynen oyle deli oldum resmen. 2 defa bombos %100 luk pozisyonda Burak'a pas atmayi beceremedi. 2 yi bulsak rahatlayacaktik, bosu bosuna stres yaptik.
  • quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

0-3 yaş grubu burak fanı bulundu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

Şampiyonluğu getirtmiş miş ne trolledin forumu bee!

Blok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pozisyon önümde oldu diyebilirim. Burak'ın çaprazx koşu yapacağını düşünerek yan pas verdi ama bizim burak başka tarafa koşu yapınca niye pas vermiyorsun dedi. eboue'de çıldırdı. bu arada burak kendisine gelen tüm topları %90 yüzdeyle öldürdü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.