Şimdi Ara

Eboue kendini ne sanıyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burak tek vuruş oyuncusu öyle topla oyniyim çalım atiyim verkaça giriyim neredeyse sıfır. burak tek forvet oynayacak atacaksın kafasına önüne vuracak. bu adamın özelliği bu. drogba ile iyi bir ikili değiller yani uyumsuz oynuyorlar. piyasası varken 15 civarı bir teklife kesinlikle satılmalı. öyle bir teklif gelirse tabi.
  • kustuyse birak koy sabriyi sag beke ne guzel hemde turk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl sen kendini ne sanıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shosy

quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clyme

ve ek olarak yanlis pas atti diye burak oyle tepki verme hakkini nerden aliyor? ozaman burak bugun kac tane top kaybetti.tum takimdakiler de ona mi kizmasi gerek.burdaki uc bes kisi de burak hakli, burak maci kazandirdi diye komik yorumlar yapiyolar

Yaş 9 ? 10 ?

Adam maçı izlemiş doğru söylüyor. Sen yaş soruyorsun.

1. Maçı ben de izledim merak etme.
    2. Burak çok fazla bir tepki vermedi. Eboue büyüttü.
    3. Maç bitiminde Burak, Eboue' ye sarılmasına rağmen, Eboue etti ve soyunma odasının yolunu tuttu.
    4. Burak takımımızın tek golünü atarak maçı ve neredeyse şampiyonluğu getirdi.
    5. Şimdi sesini kesmek ister misin ?

Şaka gibi bir muhabbet dönuyor burda, halen Burak ın iyi bir futbolcu olduğunu düşünenler var adam top süremıyor, iyi pas veremıyor, oyun zekası ıyı degıl, şansa attı bu mactakı golü.Evet Burak bu yıl ligde 20 gol atmış olabilir ama maçları izlesen toplamda yaklasık bi en az 20 tane de kacırmıstır.Maçı ızledım dıyorsun sorarım sana nerenle izledin ? televizyonu yan mı yatırdın evde ne yaptın.Halen Burak ın iyi bi oyuncu oldugunu savunmayın arkadaş, adam şamar oğlanı gibi ortalıkta geziniyor, ınsan bı topu saklayamaz mı adam gibi bi pas yapamaz mı

• quote:

Neden kimse burakın oynadığı hovarda ve foullü oyun tarzından bahsetmiyor. Şansa attığı gol yüzünden mi sustular yine.

o kadar iyi özetledin ki hocam dünkü maçı, olur olmaz yerlerden vurmalar, sürekli arkadan omuz atıp rakibi düşürmeler, Real maçından beri isteksiz zorla oynayan bir Burak vardı dün. Nerde o atağa kalkarken yanaklarını şişirip at gibi koşan Burak? Bunu sormamız lazım.
  • Orda pas hatalı.Ama Burak car car konuşmasın artık.Ayrıca Eboue maç sonunda taraftara da gitmemiş galiba.Garip
  • Allah hicbir takima boyle memnuniyetsiz, ottan kustan nem kapan taraftar modeli vermesin. Meyve veren agaci tasliyorsunuz baska da birsey yaptiginiz yok. O adamlar her gununu beraber geciriyor sanki aralarinda halledemeyecekler mi ? Mac esnasinda oldu bitti ne ilk ne son belki de. Bunlar hep eski gunleri, neler yasadiklarimizi unutup eni konu oturup gereksiz konulara kafa yormaktan. Allah islah etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anlık sinirle Eboue gitmiş olabilir.Üzerlerinde Stres sorumluluk hat safhada Takımın Yenilmiş Bu sezon iyi oyuncularından olan eboue ye laf atıyorsun.Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum.Takım içinde kavgada olur sevinç te olur orası aile ortamı.Boş boş konular'dan bıktım.
  • Bence Burak haklı Eboue' nin attığı pas doğru yanlış birşey diyemem ama doğruda olsa Burak o topa yetişemezdi normal olarak tepki verdi. Ve bence abartılacak bir tepki değildi Eboue bence başka birşeye sinirlendi o pozisyondan patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBorn

quote:

quote:

quote:

quote:

ve ek olarak yanlis pas atti diye burak oyle tepki verme hakkini nerden aliyor? ozaman burak bugun kac tane top kaybetti.tum takimdakiler de ona mi kizmasi gerek.burdaki uc bes kisi de burak hakli, burak maci kazandirdi diye komik yorumlar yapiyolar

Yaş 9 ? 10 ?

3. Maç bitiminde Burak, Eboue' ye sarılmasına rağmen, Eboue etti ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Şaka gibi bir muhabbet dönuyor burda, halen Burak ın iyi bir futbolcu olduğunu düşünenler var adam top süremıyor, iyi pas veremıyor, oyun zekası ıyı degıl, şansa attı bu mactakı golü.Evet Burak bu yıl ligde 20 gol atmış olabilir ama maçları izlesen toplamda yaklasık bi en az 20 tane de kacırmıstır.Maçı ızledım dıyorsun sorarım sana nerenle izledin ? televizyonu yan mı yatırdın evde ne yaptın.Halen Burak ın iyi bi oyuncu oldugunu savunmayın arkadaş, adam şamar oğlanı gibi ortalıkta geziniyor, ınsan bı topu saklayamaz mı adam gibi bi pas yapamaz mı

Ya senin zihninde defo mu var ?

28-30 golü bulmuş, seni ligde, şampyinolar liginde tek başına taşımış bir adama ne hakla laf atabiliyorsun? Kimsin sen ? Nankör bi et parçasısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

kustuyse birak koy sabriyi sag beke ne guzel hemde turk

O kadar işte kardeşim. Adam yanına gidiyor bir de gönlünü almak için, ittiriyor vs vs çoluk çocuk tribi. Her pozisyonda yerlerde saatlerce kıvranan Eboue' nin nasıl bir şovmen olduğunu tüm Türkiye biliyor.
  • Başlık güzel olmamış Eboue bu takımın neşe kaynağı arada böyle tartışmaların olması çok normal. Burak maç sonu Eboue'ye sarılıp öpüyor o hala trip atıyor. Valla ne yalan söyleyelim Emre ve Eboue'nin paslarında bende küfür ettim. Adamın koşu yoluna atılacak basit bir pas'ı atmayı beceremediler. Hadi bol pazisyonlu ve rahat bir maç olsa neyse. Maçın önemi ve stresine bağlıyorum.
  • Böyle şeyler sahada olur ve gayet normaldir, sanırım aksini söyleyen insanlar birkez dahi olsa halısahada maç yapmamış ya da çocukken top oynamamış kişilerdir. Adrenalin yüklüsün Şampiyonluk için mücadele ediyorsun ve böyle şeylerde tepkilerde biraz fazla olabilir, maç biter ertesi gün herşey normale döner..

Benim asıl değinmek istediğim şey Burak'ın atılan her kötü pas sonrası ve ya alamadığı her pas sonrası millete kızması ve azarlaması, tamam belki maçın heycanıyla oluyordur , yukarda dediğim gibide olur ama bir kaç pozisyonda olur anlarız, Burak abartısız her pozisyonda Halil Sezai modunda isyanlarda, kaşlar çatık sert bakışlar vs. Belki böyle motive ediyor kendisini ama dışardan çok çirkin ve hoş olmayan bir görüntü çıkıyor, birkez de pas istediğin gibi olmayınca alkışla tebrik et, olur böyle şeyler de destek ver pası atana.. Bu yönünüde (huy diyelim) geliştirmesi lazım bence..

• İlk olayda eboue hakli.Burak bir hatali pas yuzunden ne bicim bagiriyor adama.Belki bir sey demeseydi ozur dileyecekti onu bile yaptirmadi.Mac performansi zaten kotuydu buragin.Ama mac sonu burak hakli,gitti adam gibi ozur diledi eboue gram iplemedi artistlendi filan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

28-30 golü bulmuş, seni ligde, şampyinolar liginde tek başına taşımış bir adama ne hakla laf atabiliyorsun? Kimsin sen ? Nankör bi et parçasısın.

Biraz adam ol da düzgün konuş, seni kaale almakla hata etmişim zaten, hayatında hiç futbol oynamadın heralde gelmiş boş boş laflar edıyorsun, maçı ızlerken sadece attıgı gol sayısına bakıyorsun sanırım, adamın kaptırdıgı top sayısı, hatalı attığı paslar, kaçırdığı gol pozisyonları paha biçilemez, gelmiş bana bu adamı savunuyorsun, şampiyonlar liginde taşımışmış, Braga ve Cluj maclarında mı taşıdı, Manu nun yedek çıktığı maçta mı taşıdı, tabi taşıyacak, o kadar pası alan her oyuncu atar o pozisyonları, efendi ol da düzgün konuş az , ben de bir Galatasaraylıyım ama göruyoruz bazı şeyleri, adamın attığı gollerın cogunda ya defans hatası yada kendi şansı var..Eboue hatalı pas atmış olabilir bu maçta neden olmasın, sen pişkin pişkin 90 dk boyunca top sürerken değil sürmeyi öğrenmeye çalışırken(!) kaptır topları, sonra neymiş efendim Ebpue hatalı pas attı, böyle futbolcu olmaz, abartmayın bu kadar şu adamı...Sonra kendini kral sanıyor şamar oğlanı...

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Böyle şeyler sahada olur ve gayet normaldir, sanırım aksini söyleyen insanlar birkez dahi olsa halısahada maç yapmamış ya da çocukken top oynamamış kişilerdir. Adrenalin yüklüsün Şampiyonluk için mücadele ediyorsun ve böyle şeylerde tepkilerde biraz fazla olabilir, maç biter ertesi gün herşey normale döner..

Benim asıl değinmek istediğim şey Burak'ın atılan her kötü pas sonrası ve ya alamadığı her pas sonrası millete kızması ve azarlaması, tamam belki maçın heycanıyla oluyordur , yukarda dediğim gibide olur ama bir kaç pozisyonda olur anlarız, Burak abartısız her pozisyonda Halil Sezai modunda isyanlarda, kaşlar çatık sert bakışlar vs. Belki böyle motive ediyor kendisini ama dışardan çok çirkin ve hoş olmayan bir görüntü çıkıyor, birkez de pas istediğin gibi olmayınca alkışla tebrik et, olur böyle şeyler de destek ver pası atana.. Bu yönünüde (huy diyelim) geliştirmesi lazım bence..

Elazığ maçında Hamit'in sağ taraftan attığı topu hatırlarsan tam Burak'ın önüne geliyordu net gol pozisyonuydu ama araya Aydın ayağını sokup topu aut'a attı. Bu pozisyonda Burak Aydın'ı alkışlayıp güzel güzel diye motive etti. Burak çoğu pozisyonda kızıyor ama kendi hata yapınca da özür diliyor. Buna defalarca şahit oldum. Dediğin gibi halısaha maçında istem dışı ne küfürler ediyoruz birbirimize, hatta samimi olduğumuz arkadaşlarımızla gırtlak gırtlağa geldiğimiz bile oluyor. Ama maç sonu hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorsun. Büyük kavgalarda bile bir taraf özür dilediğinde olay kapanıyor. Burak'ın yaptığı belki yanlış ama özür diledikten sonra Eboue'nin tavırları çocukça. Huzurlu bir ortamda bu tarz davranışlar moral bozuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 9 ? 10 ?

Biraz adam ol da düzgün konuş, seni kaale almakla hata etmişim zaten, hayatında hiç futbol oynamadın heralde gelmiş boş boş laflar edıyorsun, maçı ızlerken sadece attıgı gol sayısına bakıyorsun sanırım, adamın kaptırdıgı top sayısı, hatalı attığı paslar, kaçırdığı gol pozisyonları paha biçilemez, gelmiş bana bu adamı savunuyorsun, şampiyonlar liginde taşımışmış, Braga ve Cluj maclarında mı taşıdı, Manu nun yedek çıktığı maçta mı taşıdı, tabi taşıyacak, o kadar pası alan her oyuncu atar o pozisyonları, efendi ol da düzgün konuş az , ben de bir Galatasaraylıyım ama göruyoruz bazı şeyleri, adamın attığı gollerın cogunda ya defans hatası yada kendi şansı var..Eboue hatalı pas atmış olabilir bu maçta neden olmasın, sen pişkin pişkin 90 dk boyunca top sürerken değil sürmeyi öğrenmeye çalışırken(!) kaptır topları, sonra neymiş efendim Ebpue hatalı pas attı, böyle futbolcu olmaz, abartmayın bu kadar şu adamı...Sonra kendini kral sanıyor şamar oğlanı...

Sen Galatasaraylı olduğundan emin ol önce. Cluj, Braga maçında mı taşımış diyorsun? Taşımadı mı ? Yedek çıkan Manchester Arenada bizle dalga geçmedi mi ?

Amrabat' ın açtığı ortalara o ters kafaları Eboue vursaymış ya? Ya da Hamit veya herkimse? Nerede bu adamlar?

ilk Schalke maçında topu o teknikle önüne alıp gol vuruşunu da yapaymış Eboue ?

İkinci Schalke maçında o deparı atıp Höwedes'i yıkıp kalecinin üzerinden de aşırsaymış ya ?

Aaaaa pardon Real' e balına yapıştırıp attığı, tur adına hiçbir anlam taşımayan golü attı ama.

Burak bugüne kadar ne kadar gol kaçırdıysa, zaten o maçı ya kurtarmıştır ya da en az 2 gol atmıştır onun üzerine kaçırıyordur.

Drogba' yı da görüyoruz. iki asist yaptı muhteşem adam oldu. Ayakta duramıyor. En azından Burak omzunu vurup adamları yıkıyor. Bekir Ozan Has' tan omuz yiyip yerleri öpmüyor.Eboue gibi ahmet ilhandan dayak yemiyor.

Sevmiyorsan saygı duyacaksın yaptıklarına. Bu sene takıma en çok katkısı olan futbolcu Burak Yılmaz' dır.

• Burak'a saydıranlar olmuş.2 kişi çıkılan atakta araya kaçılır kenarı değil.Eboue'nin pası hatalıydı,Burak'ın tepkisi hatalıydı,Eboue'nin küsmesi yanlıştlı.Konu kilit+üye ban+6 yıl 3 ay hapis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Burak'a saydıranlar olmuş.2 kişi çıkılan atakta araya kaçılır kenarı değil.Eboue'nin pası hatalıydı,Burak'ın tepkisi hatalıydı,Eboue'nin küsmesi yanlıştlı.Konu kilit+üye ban+6 yıl 3 ay hapis

tv'den gördünüz mü bilmiyorum. 2. yarıda ceza sahasına yakın kenardan taç kullanacağız drogba burak'a bağırıyor ortaya gel ortaya ( eliyle gösteriyor ) herifin umrunda değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Burak'a saydıranlar olmuş.2 kişi çıkılan atakta araya kaçılır kenarı değil.Eboue'nin pası hatalıydı,Burak'ın tepkisi hatalıydı,Eboue'nin küsmesi yanlıştlı.Konu kilit+üye ban+6 yıl 3 ay hapis

tv'den gördünüz mü bilmiyorum. 2. yarıda ceza sahasına yakın kenardan taç kullanacağız drogba burak'a bağırıyor ortaya gel ortaya ( eliyle gösteriyor ) herifin umrunda değil...

Burağın umrunda olmadığını nereden gördün ?

Kameralar Burağı gösterdi de ''Yok hayır, geçmem ortaya'' tarzında söz ve hareketlerde mi bulundu ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.