Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebrar bilgisayardan notebook almayı düşünüyorum ama güvenilir mi bilmiyorum daha önce alısveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• pazartesi asus550jk laptop aldım. aynı gün kargoya verdiler. ürünün yanında ssd ve ekstra ram da sipariş etmiştim ve montajını talep ettim. ücretsiz montaj yapıp boş ürün kutularınıda laptopla beraber gönderdiler. Laptop kutusu vs.. her şeyi sıfır. Almadan önce yaptığım araştırmalarda bazı firmaların outler veya arızalı ürünleri temizleyip sıfır diye sattıklarını duymuştum. Ebrar bilgisayarda bu söz konusu değil. Adıma faturalı ve garantili olarak laptopıma kavuştum. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • Aynen kardeşim bende ebrardan asus x550jx aldım +4 gb ram ve montajını istedim sorunsuz bir şekilde ambalajında geldi , uzak şehirde olduğum hâlde 2.günde geldi , çok memnun kaldım

Edit : Hatta şuan win8.1 kuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 28 Ekim 2015; 18:59:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anadolu yakasinda oturuyorum cuma günü gidip yerinden bizzat alıcam inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar Bilgisayardan 27.10.2015 17:59:22 de notebook sipariş ettim. 28.10.2015 10:52:48 de kargoya verildi. Yarın elime ulaşır büyük ihtimalle.

• Ne kadar bu asus jx mi ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar
    2 hafta önce açıldı
    Sinerji Bilgisayar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.