Şimdi Ara

Sinerji bilgisayar güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. sapphire rx 580 pulse 8gb adlı ekran kartı almayı düşünüyorum. geçen gün sinerjide uygun fiyata gördüm ve biraz siteyi gezdim, herşeyin fiyatı çok pahalı ama nedense bu ekran kartının fiyatı uygun. bu beni şüpheye düşürdü acaba bi sorun varmıdır ?

www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx580-pulse-oc-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405076

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinerji Bilgisayar Güvenilir mi?

Sinerji Bilgisayar, Türkiye'nin önde gelen bilgisayar üreticilerinden biridir. Birçok bilgisayar modeli ve bileşeni sunmaktadır. Ancak, bir bilgisayar satın almadan önce bir şirketin güvenilirliğinin araştırılması önemlidir.

Sinerji Bilgisayar'ın güvenilirliğini değerlendirirken dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır:

• Müşteri Yorumları: Çevrimiçi incelemelere bakarak diğer müşterilerin Sinerji Bilgisayar ile ilgili deneyimlerini öğrenebilirsin. Pozitif ve negatif yorumların bir karışımı, genellikle güvenilir bir göstergedir.
    • Garanti ve Destek: Sinerji Bilgisayar, bilgisayarları için ne tür bir garanti ve destek sunuyor? Uzun bir garanti süresi ve duyarlı müşteri desteği, güvenilir bir şirketin işaretidir.
    • Sekktör itibarı: Sinerji Bilgisayar'ın sektördeki itibarını araştır. Endüstri dergilerinde veya haber sitelerinde hakkında herhangi bir olumsuz haber var mı?
    • Mali durum: Bir şirketin mali durumu, güvenilirliğinin bir göstergesi olabilir. Sinerji Bilgisayar'ın finansal performansı hakkında bilgi edinmeye çalış.
    • Sertifikalar ve Ödüller: Sinerji Bilgisayar, ISO veya ENERGY STAR gibi endüstri sertifikalarına sahip mi? Bu sertifikalar, güvenilirlik ve kalite standartlarına uyumu gösterir.

Genel olarak, Sinerji Bilgisayar, bilgisayar ihtiyaçların için güvenilir bir seçenek gibi görünüyor. Uzun süreli garantisi, kapsamlı müşteri desteği ve iyi sektör itibarı, güvenilir bir şirket olduğunu gösteriyor. Ancak, herhangi bir büyük satın alım yapmadan önce kendi araştırmanı yapman ve çevrimiçi incelemeleri kontrol etmen her zaman tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla benimde aklımda şu sorular var, yeni bi sistem toplama yoluna çıktım ve karşıma 2-3 tane site geliyor hangisine yönelsem bilemedim

1. itopya - En çok reklamı dönen yer ama gerek burası gerek ekşi sözlükte bi sürü mağdur insan olduğundan vazgeçtim bu siteye bakmaktan

Diğerleri: Teknobiyotik, Sinerji vs..

Bunlar hakkında alışveriş yapanlar bize fikir verebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinerjien ram ssd ve bi adet daha ssd aldım hepsi sorunsuz geldi ben sorun yaşamadım
  • bu aralar sinerjiden bir şey almadan önce 2 defa araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 7 Mayıs 2020; 16:33:37 >
  • 2070 super trio almıştım hemen geldi. Ben sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik bana garantisiz ürün gönderdi. Buda yetmezmiş gibi hatalarını kabul etmediler. Onuda geçtim benim evimi aradılar ukala ukala, ağızda birşeyler geveleyerek benimle artisce konuştular. Ben İstanbula gidip dilini bir tarafına sokmayıda bilirdim yüzüne kapattım telefonu bunun gibi lağım firmalar ile uğraşamam. Hoş gelen Silverstone fan kontrolcü'nün kutusuda açılmıştı zaten, üstelik garantisiz geri iade ürünü. Kara listeye ekledim. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım firmalar arasında.

İtopya'nın benden dekont istemesi işleri baya uzatmıştı ve garibime gitmişti. Hiç bir firma dekont istemezken sanki ben alavere dalavere yapıyormuşum da benden kanıt niteliğinde dekont istemişti. Onuda kara listeye aldım. Aynı şekilde teknobiyotik gibi buda...

Yaklaşık 7-8 ay önce Sinerji'den alış veriş yaptım 1 kere, 4 parça ana bilgisayar bileşeni aldım sorun olmadı. 3 iş günü olduğu için, 3.gün elime ulaştı. Hatta buna ilişkin neden geç kaldı gibisinden mail attım son derece saygılılar. "Ürünleriniz hazırlandı, kargoya verilmiştir efendim iyi günler dileriz" geri dönüşü benden iyi not almıştı. Şimdi durum ne bilmiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 7 Mayıs 2020; 1:35:17 >

• Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Benim ocakta 2 parça alışverişim oldu en son ben de sıkıntı yaşamadım. Bir iki sorum için aramıştım yine saygı edep yerindeydi.
  • Şu anki durumu baz alırsak çok sıkıntı yaratacak bir firma değil.

Belki içinde bulunduğumuz günlerden ötürü kargo sürelerinde gecikme olursa olur o kadar.
  • Sorunlar üründe sorun çıktıktan başlıyor, 6 ay önce aldığım Asus anakartın usb portları aşırı ısınma ve kopma sorunları ile bana ulaştı, Cayma hakkım dolmadan üründe arıza var cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim, yok efendim üründen cayamazmışım servise gidecekmiş vb... açıklamalar, tüketici hakem heyetine verdim ve davayı kazandım, ürünü gönderin paranızı ödeyelim diye mail attılar ürünü ve evrakları göndermeme rağmen 8 gündür paramı iade etmediler, müşteri hizmetlerini arıyorum hiç kimsenin hiçbir şeyden haberi yok, biz buna bakalım sizi arayalım dediler hiçbir zaman arayan olmadı, pazartesi günü icra yoluna gideceğim, bu saatten sonra Sinerji gen.tr nin önünden bile geçmem.

• Sinerji bilgisayar kesinlikle berbat bir firma iade seçeneği yok form doldurun diyorlar forma dönmüyorlar bile iadeyi sürat kargo berbat ve onlar çalışıyorlar ayın 8 inde gönderdiğim iadeyi 15 inde sürat kargo götürüyor kabul etmeyip geri yolluyorlar.

• ürün ile ilgili sorun yaşamadan bilemezsin . Genelde sinerji stok da var gözüken ürün 10 gün sonra geldi böyle sorun yaşadım teknobiyotik de iade de 7 8 sene oluyor bu . İtopya ise aldığın üründe hiçbir sorumluluk almıyor iade yi garantiden değilde Avrupa birime yazdım öyle aldım kronik sorunu olan bir üründü .

Şuana kadar sorun yaşamadığım hepsiburada ve amazon amazon da garanti konusunda da her türlü yardımı aldım şuana kadar o neden ile amazondan almaya özen gösterir oldum ama tabiki her istediğim ürün olmuyor.Vatan da sorun yaşamadım ama uzun zamandır birşey almadım .

Amazon ve hepsiburada en iyisi diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.