Şimdi Ara

Ebru Gündeş Canlı Yayında Eşi Rezza Zerrab İçin Hüngür Hüngür Ağladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ebru Gündeş Canlı Yayında Eşi Rezza Zerrab İçin Hüngür Hüngür Ağladı

Sanatçı Ebru Gündeş, Rezza Zerrab'ın tutuklanmasının ardından Star TV'de O Ses Türkiye adlı programa katıldı ve operasyonla ilgili ilk kez konuştu.

İşte Ebru Gündeş'in açaklamalarından satırbaşları; "Biliyorum ki bu gecenin de sabahı var. Hayatta her şey hiç kimse unutmasın ki insanoğlu için. Ben işimi çok severek yapıyorum, evlenmeden önce de işimi yapıyordum, evlendikten sonra da işimi yapacağım.

İşte Canlı Yayın!

https://www.youtube.com/watch?v=w_ECwensXRk

• Eğer suçluysa beter olsun. Ama yok suçsuzsa Allah kurtarsın.
  • Adam 30 yaşına gelmeden milyon dolarlık servetin sahibi oldu, nasıl olduğu anlaşıldı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pahalı hediyelerin kaynağı nerden geliyor diye hiç sordun mu Ebru Hanım ağlamadan önce ?
  • Aynı günde hem yat, hemde boğaz manzaralı yalı hediye alan kişiden bahsediyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateş düştüğü yeri yakar.Neden soğuktan donan çocuk için,şehitlerimiz için ağlasın ki kocası için,hediyeler,para için ağlayacak tabi ki.Ama şimdi uçkur örnekler vererek savunma da yapmayalım.Kadının eşi sonuçta ve çocuğu da var.Ebru Gündeş'in gözünden bakın kadinin hayati mahvolacak kocasi,çocuğu için çok endişeli belki de hiçbir suçu yok.Ağlıyor diye öfkelenmeyin bence
  • Yav gitsin şovunu başka yerde yapsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlara prim vermeyin yaw
  • Zengin kocayı kaybedince içi kan ağlar tabi, bir de suçu yokmuş gibi ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor millete. Yolsuzluk yapmış adam işte gırtlağına kadar harama batmışsın daha ne anlatıyorsun ama Allah korkusu yok ki zaten bunlarda dinleri imanları para.
  • Timsah gözyaşları.. Yapmacıklık akıyor her zerrenizden.
  • bence bundan sonra yeni pahalı hediyelere sahip olamayacağı için ağlıyordur..
    müstahak bu tip kadınlara.. sen parası var diye peşinden gider sorgulmazsan nedir bu paraların kaynağı
    nasıl bu kadar çabuk zengin olabilinir diye düşünmezsen eninde sonunda açığa çıkar işte..
    aptal bu insanlar yemin ederim neyle besleniyorlar anlamıyorum..

bir yanda paraya boğulan kadın, bir yanda çocuğuna ekmek alacak ilaç alacak para bulamayan kadın
    ben bu dünya düzeninin taa..
  • Konunun amacını anlayamadım, müzikle ne alakası var şimdi?
  • Hocam Çünkü muzik & sanatçı ? aynı şey
  • Bence magazin konusu bu :)
  • Aynen haklısın magazin Ayağından vurdun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.