Şimdi Ara

ebuddy ucretlendirme.yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebuddy kullanmak istiyorum nokia 6500s ile uyumnlumudur.(s40v3).birde ucretlendirme nasıl oluuyo..kontorden mı cekiyo yoksa turkcell in internet paketlerinden birini alsam ordan ucreti alırmı?

• Ben s60v5 uyumlu telefonumda Windows Live Messenger kullanıyorum, ebuddy'den daha iyi. Ücretlendirme konusuna gelince kullanımın kadar. İnternet paketi alıp kullanmak çok daha mantıklı
  • ebuddy GPRS kullanımında gayet uygun ve kaliteli bir program. İyi bir seçim yapmışsınız. Sürekli bağlı kalacaksanız internet paketi almanız daha mantıklı olur. Eğer hattınız Vodafone'sa ve gün içinde ara sıra girecekseniz paket almadan da rahatlıkla uygun fiyata kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 8 Mayıs 2010; 2:28:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

ebuddy GPRS kullanımında gayet uygun ve kaliteli bir program. İyi bir seçim yapmışsınız. Sürekli bağlı kalacaksanız internet paketi almanız daha mantıklı olur. Eğer hattınız Vodafone'sa ve gün içinde ara sıra girecekseniz paket almadan da rahatlıkla uygun fiyata kullanabilirsiniz.

tşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.