Şimdi Ara

eca calora kombi ve petekler hiç ısınmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eca calora kombi var çalışıyor hatada vermiyor.düne kadar bütün petekler yanıyordu hemde çok güzel.iki gün önce bebek banyo yapsın diye açtım yandı ve ısında.dünde biraz soruk oldu az ısınsın diye yakayım dedim ama kombi çalışıyor derece 80 e geliyor orada kalıyor evdeki hiç bir petek ısınmıyor.1 gecede ne oldu anlamadım.kombi yetkili servisi çağırdım baktılar bakım yaptılar kombide birşey yok deyip gittilr.birde kombiye filtre takılmamış dediler.sorun nedir acaba?_birde kombiye filtre taktırmak ne kadara mal olur?çözüm yolları ve sorun kaynağıyla ilgili yorumlarınızı alırsam sevinirim.

• ...
  • ben derim ki ilk olarak satış yapan firmayı gerekli mercilere şikayet edin

tabii ondan önce bebeğiniz var iyi bir kombi servisi bulup tamir etmeniz gerekiyor. filtre konusuna gelince filtresi olmayan bi kombiyi nasıl satarlar yawww?

http://www.kombikampanyalari.com bu siteye girip şkayet yazın derim benmde başıma geçen sene böyle bir şey gelmişti servisi şikayet ettim bu tarz sitelere

unutmadan sitede eca nın servisini nereden alabileceğinizide bulabilirsiniz
  • Birileri kendi sitelerine şikayet yazdırıp ilgi çekme derdinde...O filtre kalorifer tesisatı döşenirken kombinin altına dönüş yolunun sonuna takılıyor..KOMBİ İLE NE İLGİSİ VAR ? Filtre yoksa PİSLİKTEN TESİSAT TIKANMIŞ.....O hırsızlığı yapan ise o tesisiatı döşeyen hayvanlar..Çağırın gelip sıcak su tesisatı kombiye dönüş yoluna filtre takacaklar..Birde ilk girişte soğuk su girişine filtre kesin takılı olacak...Toplam iki adet filtre kombinin altına takılır.PİSLİK TUTUCU DENİR..Takmazlarsa .Direk onları makina müh odasına şikayet edeceksiniz...KOMBİ BOZUKMUŞ...Yazmadan önce tesisatı doğru düzgün yaptırın...Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.