Şimdi Ara

ECA Confeo premix s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ECA confeo premix'in ECA confeo premix S den ne farkı vardır acaba?Teknik özellikleri aynı gözüküyor ama arada baya bir fiyat farkı var bu fark nerden kaynaklanıyor.netten araştırma yaptım ama bulamadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3ras -- 12 Şubat 2010; 22:36:58 >

• Selamlar,

Metalik boya ve alt bağlantı seti farkları en temel farklardan. Bunlar içinde o kadar farka gerek yok.Belki bağlantı düşünülebilir.
  • hmm tamam çok teşekkürler.
  • Biri mobilya gibi sedef rengi çok güzel inci gibi parlıyor....İçinde kromajlı çok kaliteli ve güzel bağlantı seti var....Ücretsiz....Diğeri beyaz çok güzel ve kaliteli boyalı..Kromajlı bağlantı seti dersen ücrete tabiii.. Beyazı alıp bağlantı setini ücretli alırdım... Kombi aynı kombi..Dışı varsın sedef olmasın ucuz olsun. Diyenlere ....Bütçeye ve zevklere göre 2 seçenek yapmışlar..İyide yapmışlar...
  • Teknik farkı yok s olmayanın kaplaması farklı.
    bende s var araştırmıştım. aldım memnunum. basit ve kullanışlı.
  • hayy bu soruyu sorandan ve cevaplayanlardan Allah razı olsun......

bende sabahtan beri niye böyle diye bakınıp duruyordum.......

biri promix s diğeri sadece promix diye.......
  • Arkadaşlar hangi modelinde bağlantı seti var.Piyasada "Premix S " modeli neredeyse premix e göre 200tl daha ucuz.Mantıken premix modelinde bağlantı seti olmalı ama montaj setide hariçten piyasada 50-60tl. Bu kadar fark boyası içinse biraz saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaccar -- 28 Kasım 2012; 17:17:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ECA CONFEO PLUS
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizde premix kombi almaya karar verdik ancak bakır boru tesisatı var altbağlantı setini kromajla değiştirmemizin bize bir getirisi olur mu yoksa bakır tesisat için gereksiz mi? (bu arada kombi bağlantı tesisatı balkonda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 24 Şubat 2013; 15:03:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.