Şimdi Ara

klima dan akan kirli su

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar klimamdan yazın gayet berrak akan nem suyu nedense kışın cok kirli simsiyah akıyor nedenini merak ettim bilen arkadaslar cevap yazabilirmi. oda içi havayı temizlemeyle ilgili diyorlar ne kadar doğru.

şimdiden çok teşekkür ederim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egebay35

arkadaslar klimamdan yazın gayet berrak akan nem suyu nedense kışın cok kirli simsiyah akıyor nedenini merak ettim bilen arkadaslar cevap yazabilirmi. oda içi havayı temizlemeyle ilgili diyorlar ne kadar doğru.

şimdiden çok teşekkür ederim saygılar.

Yazın akan su iç ünite üzerinde oluşan nemin yoğuşup dışarı atılmasından dolayı olmaktadır. İç ünite de temiz olduğu için su berrak akar. Kışın akan su ise dış ünite üzerinde yoğuşan nemden kaynaklanmaktadır. Dış ünitenin kanatçıkları da pek temiz olmadığına göre suyun kirli akması çok doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 12 Aralık 2009; 12:49:58 >
  • Dış ünite, dış etkene maruz kaldıgı için (toz gibi) ondan simsiyah çamur gibi akar.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için. konu kapatılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebay35

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için. konu kapatılabilir

Konunun kapatılmasındanyana değilim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar beklemeden sorunu çözebilirler...
  • O suyu hor görmeyin...Temiz ve berrak olanı saf kireçsiz sudur.. İnce bir hortumla plastik bidonlara toplanıp .Ütü suyu olarak kullanılır...Arabaların sogutma sisteminde radyatörlere koyulur....Vede Cam yıkama suyu olarak arabalara koyulur...Arabalarda cama su püskürten ince uçlar asla tıkanmaz....Tecrübe ile sabittir........Akülere saf su yerine koyulur.... Daha ne olsun ?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

O suyu hor görmeyin...Temiz ve berrak olanı saf kireçsiz sudur.. İnce bir hortumla plastik bidonlara toplanıp .Ütü suyu olarak kullanılır...Arabaların sogutma sisteminde radyatörlere koyulur....Vede Cam yıkama suyu olarak arabalara koyulur...Arabalarda cama su püskürten ince uçlar asla tıkanmaz....Tecrübe ile sabittir........Akülere saf su yerine koyulur.... Daha ne olsun ?...

haklısın piyasada aküler için saf su diye satılanlarda da saf bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

O suyu hor görmeyin...Temiz ve berrak olanı saf kireçsiz sudur.. İnce bir hortumla plastik bidonlara toplanıp .Ütü suyu olarak kullanılır...Arabaların sogutma sisteminde radyatörlere koyulur....Vede Cam yıkama suyu olarak arabalara koyulur...Arabalarda cama su püskürten ince uçlar asla tıkanmaz....Tecrübe ile sabittir........Akülere saf su yerine koyulur.... Daha ne olsun ?...

ama yazın akan suyu toplayın derim genede temiz olur hiç olmazsa kışın akan su kirli olur

• taşkafa kardeşim harikasın, ben bu kadar işe yaradaığını bilmiyordum bu atık suyun helal olsun dostum bilgi için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.