Şimdi Ara

Kombinin bu deliğinden su geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su basmak isterken 2yi geçip 3e gelince şu delikten su akmaya başlıyor? Normal bir durum mu?

Geçen gün kombi altındaki tesisatta bir boru patlamıştı onu yaptırdım ve sonra 60 dereceye ayarlasam bile petekleri bi süre sonra 30lara düşüyor. Bu boru değişmeden önce böyle değildi. Ayrıca kombiye bisey yapılmadı sadece borusu değişti. Resetlememe ve suyu boşaltıp havalarını almama rağmen yine de 60 derecede vs olsa bile 30 35 dereceler düşüyor.

Kombinin bu deliğinden su geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kombinin emniyet ventili tahliyesi kalorifer tesisatı 3 barı geçince suyu tahliye eder yani normal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖmerFBayram ZS7UG Ö kullanıcısına yanıt

peki diğer yazdığım şey için napmam lazm?

• Sorunuzu tam anlayamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖmerFBayram ZS7UG Ö kullanıcısına yanıt

Geçen gün kombi altındaki tesisatta bir boru patlamıştı onu yaptırdım ve sonra 60 dereceye ayarlasam bile petekleri bi süre sonra 30lara düşüyor. Bu boru değişmeden önce böyle değildi. Ayrıca kombiye bisey yapılmadı sadece borusu değişti. Resetlememe ve suyu boşaltıp havalarını almama rağmen yine de 60 derecede vs olsa bile 30 35 dereceler düşüyor

• azimlibirisii kullanıcısına yanıt
    Neden 60a ayarliyorsunuz petekler anca oylemi isitiyor hem kaynakla bir ilgisi yok
    Bir petek temizleme yaptirin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.