Şimdi Ara

eca kombi ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir eve taşındım; ve evde eca confeo bacalı kombi var. İlk gazı açtırdığımda bir ateşleme sorunu yaşıyordumi, teknik servisi çağırdım, su devir daim pompasının sıkıştığını söylediler, kombi şimdi çalışıyor ancak sürekli bir ses geliyor; bu kombinin kendi özelliği midir yoksa herhangi bir sorun mu var?

Sesin su devirdaim pompasının sürekli çalışması yüzünden geldiğini düşünüyorum, böyle bir sorunla karşılaşan var mı? eğer konu hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

• Sizin ses dediğinizden nasıl bir ses olduğunu anlamak tabii ki mümkün değil. Normalde şikayet edilecek düzeyde bir ses gelmez. Eğer şikayet edilecek derece de ses varsa ve bunun su pompasından geldiğinden eminseniz ya kombi epey eskidir ve su pompasının dönmeyi sağlayan sistemi eskimeden dolayı arızalanmıştır. Ya da evinizin ihtiyacı pompanın 1. kademesidir ama sizde bu 3. kademe de bırakılmış olabilir, bu nedenle de pompa sıkışmadan dolayı ses yapıyordur. Siz eğer yapabilirseniz pompa kademesini bir alt seviyeye getirip deneyin. Aynı ses aynen devam ediyorsa servis çağırın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termostat Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.