Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 yıLının oyunLarı beLLi ya Echo Of SouL oynuyacaksın yada CabaL2
  • Mayısta çıkıyormuş oyun burada. TH versiyonunu denesem mi dedim ama 1 ay dan az süre kalmış zaten denemicem hiç bekliyeyim.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Hero Türkçeleştirilmediğini nereden öğrendin ben Facebook sayfasına bakıyorum resimler İngilizce ama oyun Türkçe olacak diye biliyorum önceki oyun Türkçe idi.Ondaki metinleri alıp oyuna koyabilirler diye düşünüyorum.Hero'da hikaye ve müzikler çok iyiydi.
    Ben açıkçası Hero'dan umutlu değilim TL ile alınan oyun botu olma ihtimali varmış Knight'taki gibi ama bu oyun eskisi gibiyse son seviyeye ulaşmak çok uzun sürer.3-5 senedir açıktı eski oyun son seviyeye ulaşan yoktu gelmeyen patchler Yüzünden olabilir ama bu oyunda kasmak çok zor.
    Şöyle yeni açılacak veya açılmış Türkçe oyun iyi olurdu.Yeni oyunlar sağlam geliyor Eos , Cabal 2 , Black Desert gibi.Cabal'ın ilk oyunu efsaneydi indirdim oynuyorum öylesine hala güzel oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ThaiLand serverini indirdim 8 LvL görevinde 'de tıkandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Hero Türkçeleştirilmediğini nereden öğrendin ben Facebook sayfasına bakıyorum resimler İngilizce ama oyun Türkçe olacak diye biliyorum önceki oyun Türkçe idi.Ondaki metinleri alıp oyuna koyabilirler diye düşünüyorum.Hero'da hikaye ve müzikler çok iyiydi.
    Ben açıkçası Hero'dan umutlu değilim TL ile alınan oyun botu olma ihtimali varmış Knight'taki gibi ama bu oyun eskisi gibiyse son seviyeye ulaşmak çok uzun sürer.3-5 senedir açıktı eski oyun son seviyeye ulaşan yoktu gelmeyen patchler Yüzünden olabilir ama bu oyunda kasmak çok zor.
    Şöyle yeni açılacak veya açılmış Türkçe oyun iyi olurdu.Yeni oyunlar sağlam geliyor Eos , Cabal 2 , Black Desert gibi.Cabal'ın ilk oyunu efsaneydi indirdim oynuyorum öylesine hala güzel oyun.

https://www.facebook.com/groups/438482652846499/?multi_permalinks=1028714537156638%2C1027997373895021%2C1029667290394696%2C1026935567334535%2C1027095043985254%2C1029370050424420%2C1026960237332068%2C1027862883908470%2C1026767634017995%2C1027972350564190&ref=notif&notif_t=group_highlights

Burda açıkladılar ben şok oldum.Zaten eski oyun 3 yıllık anlaşma yapmışlar son levele kadar gelmeden kapatırlar oyunu diyi düşünüyorum.

• Görevlerle kasılmıyor git slotta amele gibi kas oyunun mantığı bu ama iyi exp veren görevlerde vardı hikaye ve efsane görevlerini yapma zorunluluğu var ve gerçekten güzel görevlerdi türkçe çok iyiydi.

Türkçe olmayacaksa oynamanın bir anlamı yok zaten hiç umutlu değildim yönetim aynı , oyun paraya dönmüş diye ingilizce gelecekse madem niye türkiye sunucusu açıyorlar usa sunucusunda oynayalım.

Runes of magice türkiye sunucusu açılacak diyen vardı oyun türkçe olacakmı bilmiyorum eskiden gamersfirst te türkçeydi kapadılar oyunu.
  • Benimde oyundan umudum yok yönetimin de facede yorum yapanları bi dövmedikleri kaldı.Hali hazırda türkçe çıkacak oyun yok eski oyunları da çevirseler benim ilgimi çekmiyor geriye 2015 için ömrümüz yeterse Caball 2 echo of soul ve Black Desert kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Benimde oyundan umudum yok yönetimin de facede yorum yapanları bi dövmedikleri kaldı.Hali hazırda türkçe çıkacak oyun yok eski oyunları da çevirseler benim ilgimi çekmiyor geriye 2015 için ömrümüz yeterse Caball 2 echo of soul ve Black Desert kaldı.

GM Flamedragon serttir bazı konularda haklı ama bu sert tavrı tepki çekebiliyor.Herkesin sıfırdan başlayacağı ve Türkçe olacak bir oyun benim her zaman ilgimi çeker.Black Desert'in geç çıkacağını düşünüyorum.Echo of soul Mayıs'ta betaya girecek o zaman deneriz.Cabal 2 beta kaydı alıyor ama ne zaman olacak beta belirsiz sanırım.Zaten herkes bu 3 oyunu bekliyor birde skyforge var.Oyun sistemleri nasıl olacak hiç bilmiyorum wildstar gibi zor olursa veya p2w olurlarsa beklentilerimiz boşa çıkar.

• Grafik Skill sistemi Non-targetin çok iyi işlenmiş olması Devasa haritalar Kullanıcı yogunlugu-Yaş kitlesi Ve cabal 1 gibi efsane combo sisteminin aynen devam ettirilmiş olmasından dolayı Cabal 2 Ezicek gibi EOs'u 1-2 gomlek düşük kalıyor yanında.Katılmayanlar olabilir.Ama Youtube gameplaylarine baktıgımızda ne demek istedıgmı anlıcaksınız.
  • ilk başta bende öyle düşündüm. yaklaşık 2 ay kadar eos thailand oynadım. cabalın nisan sonu cbt giriceğinden haberim bile yoktu. ( oyun cbtden sonra bence 2015 sonuna doğru açılacak, cabal 2) haberim olunca bir duraksadım. cabal1de 4 sene oyun oynamış. 3 tane 170 lv hesabı olan, craftı yalamış yutmuş oyunda a dan z ye ne varsa yapmış biri olarak kafam bir hayli karıştı. ilk başta dedim eos oynar geçerim diye diye kendimi kandırdım. sonra kendi imkanlarım dahilinde koreden hesap buldum. indirdim bir güzel denedim cabal2 yi. hala daha bakıyorum. dungeonlar devasa mapi felan geçtim. bu oyun cidden ağır oyun. atraksyon yok. oyunun en hiperaktif karakteri bile aşırı yavaş geliyor gözüme. o dinamiklik yok. hele force shielderlar tam çileden çıkartır adamı. skill kombinasyonları deseniz onda da bir şey yok. hep aynı skiller. cdsi olmayan skiller var sürekli aynı şeyi yapip duruyorusunuz. bas 1e geç. ikisinide oynamamış olsaydım cabal oynardım o kesin. ikisinide oynadım, ben eosu tercih ettim.

• hadi az kalmış bakalım bekliyoruz
  • 4 mayıs kapalı beta tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Grafik Skill sistemi Non-targetin çok iyi işlenmiş olması Devasa haritalar Kullanıcı yogunlugu-Yaş kitlesi Ve cabal 1 gibi efsane combo sisteminin aynen devam ettirilmiş olmasından dolayı Cabal 2 Ezicek gibi EOs'u 1-2 gomlek düşük kalıyor yanında.Katılmayanlar olabilir.Ama Youtube gameplaylarine baktıgımızda ne demek istedıgmı anlıcaksınız.

Non-targetin? O_o Bana tab target gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: SizofrenKai

ilk başta bende öyle düşündüm. yaklaşık 2 ay kadar eos thailand oynadım. cabalın nisan sonu cbt giriceğinden haberim bile yoktu. ( oyun cbtden sonra bence 2015 sonuna doğru açılacak, cabal 2) haberim olunca bir duraksadım. cabal1de 4 sene oyun oynamış. 3 tane 170 lv hesabı olan, craftı yalamış yutmuş oyunda a dan z ye ne varsa yapmış biri olarak kafam bir hayli karıştı. ilk başta dedim eos oynar geçerim diye diye kendimi kandırdım. sonra kendi imkanlarım dahilinde koreden hesap buldum. indirdim bir güzel denedim cabal2 yi. hala daha bakıyorum. dungeonlar devasa mapi felan geçtim. bu oyun cidden ağır oyun. atraksyon yok. oyunun en hiperaktif karakteri bile aşırı yavaş geliyor gözüme. o dinamiklik yok. hele force shielderlar tam çileden çıkartır adamı. skill kombinasyonları deseniz onda da bir şey yok. hep aynı skiller. cdsi olmayan skiller var sürekli aynı şeyi yapip duruyorusunuz. bas 1e geç. ikisinide oynamamış olsaydım cabal oynardım o kesin. ikisinide oynadım, ben eosu tercih ettim.

Ben Eos oynadım 1 hafta.Açıkçası bekLentiLerimin dışında kaLdı :/ Tek ümidim CabaL 2'di.Senin yorumLarından sonra oda gitti diyebiLirim şimdiden.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sassuke -- 27 Nisan 2015; 12:31:47 >

• Ben ilk defa eos gameplay videosu izledim, efsane olmuş

Archer oynıcam zati, onun videosuna baktım müthiş. Dungeon falan da varmış sanırım. Bu oyum tutar eğer aeria işin içine etmezse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Grafik Skill sistemi Non-targetin çok iyi işlenmiş olması Devasa haritalar Kullanıcı yogunlugu-Yaş kitlesi Ve cabal 1 gibi efsane combo sisteminin aynen devam ettirilmiş olmasından dolayı Cabal 2 Ezicek gibi EOs'u 1-2 gomlek düşük kalıyor yanında.Katılmayanlar olabilir.Ama Youtube gameplaylarine baktıgımızda ne demek istedıgmı anlıcaksınız.

Non-targetin? O_o Bana tab target gibi geldi

Cabal ı nasıl özledim bir bilsen...

Birde force blader oynardım duygulandım şimdi pvp de trans skillini çakıp adam skill atamadan keserdim resmen map müziklerini dinleyip hüzünleniyorum arkadaş :((

• mayısın 4ünde cbt olarak başlıyor arkadaşlar.
  • Mayıs 4'te başLıyacak oLan hangisi EOS mu CabaL 2 mi
  • Dün akşam saatLerinde ücretsiz CabaL 2'nin Beta Key Leri dağıtıLmış.Kaçırdık aLan oLdumu burdan = )
    http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/602/Cabal-2-Closed-Beta-Key-Giveaway.html
  • echo of soul.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.