Şimdi Ara

Echocrome Demo Japon PSN'de çıktı ! (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Echocrome Demo Japon PSN'de çıktı ! (PS3)

Echocrome PS3 Demo Live on Japanese PSN Store Ozaman bizde YES ALRIGHT diyoruz
    Bu güzel iğrenç espiriden sonra Oyunumuzun demosu JAPON Psn de ve boyutu da (37) mb Hucccuuuuuuuum
    Biraz beyin jimnastiği vakti geldi diyor SONY

NOT : Oyunun demosu aynı zamanda (PSP) için de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go_Create -- 6 Mart 2008; 14:08:32 >

• Az önce ign de Ps3 exclusive oyunları incelerken acaba bu oyun nasıl olacak diye düşünüyordum.Demek ki cevabını deneyerek alacakmışız. .
  • tamamen perpektifle ilgili bir oyun.

bana üniversiteden teknik resim dersini hatırlattı.
  • izit gana kam tu di yues pleysitation sitor? umarim anlayan cikar
  • enteresan bir oyun olucak gibi, ucuz olursa alınır ps3'de ama kalkıp 40-50usd verilmez hiç birşekilde. tabii psp'ye çıkıyor olmasıda ayrı bir artı
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

izit gana kam tu di yues pleysitation sitor? umarim anlayan cikar

ye vi vill si det geym in yues sıtor suun, bat it vil teyk sam taym.ay hope yu kuld andırsıtend dis.
  • Oyunun demosunu o zaman hem PS3'de hemde PSP'de deneyeceğim. Güzel olacak gibi.
  • Tek kelimeyle mükemmel, tam aradığım tarzda bir oyun. PSP'deki versiyonunda oyunun 100 bölümü olacakmış, PS3'tekinde ise 50. PSP'de hiç canım sıkılmadan her yerde güzelce oynayabileceğim bir oyun. Bu zevki yaşattığın için teşekkürler Sony. (Biraz rehabilitasyon merkezine döndü ama... )
  • SAKA gibi bu oyun 100 yilin puzzle zeka oyunu yaparsa Sony yapar 3 uncu bolumde zamanim yetmiyor son herif kaliyor onu alamiyorum
  • gercekten cok zevkli oynamasi.

bu arada 50 USD olacagini hic sanmam. 10$ civari olur bence bu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.