Şimdi Ara

Eclipse class java.lang.UNIXProcess Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda ekran görüntüsünü verdiğim hatayı alıyorum eclipse te java projesi oluşturamıyorum, google da altını üstüne getirdim defalarca sildim yeniden yükledim problemi bulamadım.. ilk başlarda çalışıyordu sonra android ADT yüklerken bişeyler oldu sonra sildim yeniden yükledim sonra kullanamaz oldum
    lütfen bir arkadaş yardımcı olabilir mi bana??
     Eclipse class java.lang.UNIXProcess Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 27 Nisan 2014; 21:52:56 >

• Sorunumu kendim çözdüm arkadaşlar..Anladığım kadarıyla macintosh ta eclipse kullanan tek kişiyim.. yada kimse umursamıyor burda.. neyse, ben daha güncel olsun diye java jdk 8 i yüklemiştim hata bundan kaynaklamıyormuş, eğer benim gibi bir hata ile karşılaşan olursa yükledikleri javay kaldırsınlar sadece apple ın vermiş olduğu java 6 kalsın sıkıntısız kullanabilirler..
    herkese iyi forumlar..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 29 Nisan 2014; 2:26:11 >
  • Aynı sorun bende de var Eclipse-4.2 (Luna) ve jdk-1.7.0_71 kullanıyorum. Bahsedilen değişiklikleri denedim, sorun aynen ısrarla devam ediyor...
  • Galiba ben de formata uyacağım, çünkü kendi sorunuma kendim çözüm buldum:

Başka bir Mac mini vardı M.Lion kullanan onda Eclipe 4.2'yi açtım programları derleyip calıştırdım sorun yoktu, ayrıca m.lion sistem dili de Türkçey'di! Hemen /Library/Java/JavaVirtualMachines/ altındaki .jdk uzantılı dosyalara baktım sadece 1.7.0_17 'li jdk dosyası vardı. onun çalışan version old emin olduğum için sorunlu Lion Mac mini de aynı patikaya onu kopyaladım ve diğer tüm jdk'ları sildim Sihirlielma.com'da "Mac'te Eclipse'i çalıştırırken "Could not initialize class java.lang.UNIXProcess" hatasının çözümü nedir?" konusunda bir arkadaşımızın önerdiği gibi. Ve Eclips'i yeniden başlattığımda sorun nihayet gitti!

Ayrıca bu işlemden sonra Facebook Video JAR dosyası da çalışmaya başladı ama onun sebebi daha önceki JDK'yi firewall'dan engellemiş olmam yeni JDK yi yükleyince firewall ayarlarının reset olmasıyla ilgili.

Sonuç: JDK'ları tamamen kaldırıp silip yerine sıfırdan yükleme yapmak sorunu çözebilir.

• Sorununuzu çözdüyseniz ne mutlu.. Aynen jdklar çakışıyor anladığım kadarıyla, bu yüzden hepsini silip temiz kurulum ile sorun çözülüyor..
    Ben netbeans e geçtim bu arada, daha kullanışlı geldi özelliği bakımından..
    Kolay gelsin iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Mac'te Netbeans zaten vardı, önceki sahibi yüklemiş ve hatta profesyonel olarak bizzat kullanmış, proje dosyaları bile duruyor. Ne var ki Netbeans 'i pek kullanmıyorum cunku hemen birçok ciddi projede hep Eclipse geçiyor. OSGi (modüler) uygulama geliştirme içinse netbeans ve intelliJ ikisi de desteklemiyormuş o yüzden Eclipse 'te ısrar ettim
  • Could not initialize class java.lang.UNIXProcess

Bende projeyi calistirinca bu hatayi aliyorum sebebi dil sanirim.Ingilizceye cevirince duzeliyor ama ben bilgisayari turkce olarak kullanmak istiyorum bunu eclipse icinden cozebilmenin bir yolu yokmudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.