Şimdi Ara

eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi günler. eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombinin sıcak su düğmesi kapalı iken dahi musluktan kaynar derecede su akıyor. Önceleri su sıcaklığını kaç dereceye ayarlarsam ona göre sıcak su akıyordu. Konfor durumuna getirmek için ise bu düğmeyi sonuna kadar sağa çeviriyordum. Konfordan çıkmak için ise sola doğru (kapatır gibi) çeviriyordum konfor modundan çıkıyordu. Şimdi hiç komuta etmez oldu. Düğme kapalı sadece açma kapama düğmesini açmam kafi. Su neredeyse 76-80 derece ye kadar ısınana kadar kombi çalışıyor. Musluktan kaynar su akıyor. Acaba benim kombinin de trimpotu mu arızalandı? Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım. Çok teşekkür ederim.

copilot06 bu mesajı paylaştı
  • evet öyle görünüyor. zaten konfordanda çıkmamasının sebebi bu.

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Bu kombi için İstanbul'da ki Karaköy Elektronikten trimpot almak istedim, ancak Trimoptun numarasını bir türlü okuyamadım.

Acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?

eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombi

• copilot06 C kullanıcısına yanıt

tam numarasını söyleyeyim pt15fv15-103a2020

10k trimpot alacaksın fakat fv olanı bulmak zor (f: vaillant kombiye has shaft tipi) (n versiyonu(standart 10k trimpot) alıp kombideki düğmenin oluğunu kaybolana kadar kesmen gerek, ama genelde kırılır) mümkünse fv al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebu abdillah -- 6 Şubat 2025; 3:42:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.