Herkese İyi günler. eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombinin sıcak su düğmesi kapalı iken dahi musluktan kaynar derecede su akıyor. Önceleri su sıcaklığını kaç dereceye ayarlarsam ona göre sıcak su akıyordu. Konfor durumuna getirmek için ise bu düğmeyi sonuna kadar sağa çeviriyordum. Konfordan çıkmak için ise sola doğru (kapatır gibi) çeviriyordum konfor modundan çıkıyordu. Şimdi hiç komuta etmez oldu. Düğme kapalı sadece açma kapama düğmesini açmam kafi. Su neredeyse 76-80 derece ye kadar ısınana kadar kombi çalışıyor. Musluktan kaynar su akıyor. Acaba benim kombinin de trimpotu mu arızalandı? Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım. Çok teşekkür ederim. |
eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombi

-
-
evet öyle görünüyor. zaten konfordanda çıkmamasının sebebi bu.
-
Bu kombi için İstanbul'da ki Karaköy Elektronikten trimpot almak istedim, ancak Trimoptun numarasını bir türlü okuyamadım.
Acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?
eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3 Vaillant kombi
-
tam numarasını söyleyeyim pt15fv15-103a2020
10k trimpot alacaksın fakat fv olanı bulmak zor (f: vaillant kombiye has shaft tipi) (n versiyonu(standart 10k trimpot) alıp kombideki düğmenin oluğunu kaybolana kadar kesmen gerek, ama genelde kırılır) mümkünse fv al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebu abdillah -- 6 Şubat 2025; 3:42:18 > -
www.ulutaselektronik.com
PT15FV15-103A2020-S - PT15 BÜYÜK YATIK KAPALI (BYK) 10K 15MM 20% OVAL M TİPİ CARBON KOMBİ TRİMPOTU - Ulutaş Elektronikhttps://www.ulutaselektronik.com/urun/pt15fv15-103a2020-s-pt15-buyuk-yatik-kapali-byk-10k-15mm-20-oval-m-tipi-carbon-kombi-trimpotuBahsettiğiniz bu TRIMPOT mu ?
Teşekkür ederim. Benim Komim Vaillant eco TEC plus VUW TR 376/3-5 R3
SERİ NO: 2112240010004990001005415N5 Uyacağını tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copilot06 -- 7 Şubat 2025; 15:53:5 > -
vaillant trimpot ara
benim gördüğüm en eski 32-33 yıllık kombide bile aynı trimpot var.
ecofit star hariç bütün vaillant trimpotu bu.
ulutaşta 200tl altı kargo yok.
Benzer içerikler
- demirdöküm oda termostatı devre dışı bırakma
- eca kombi eco modu kaç derece olmalı
- doğalgaz borusu boyanır mı
- demirdöküm şofben bir sıcak bir soğuk
- doğalgaz faturası çok yüksek geldi ne yapmalıyım
- en iyi kombi markası
- ısı pompası nedir
- şofben fiyatları
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X